- 28 Ekim 2022
- 12.098
- 34.844
- 548
- 29
Ben 29
Limonsuzzcay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz bencesen genel olarak dikkat etCam silmekten bişey olmaz heralde ya demi. Perde asmıcam
Evet hayal ya niye böyle olduÇok şükür canım sen nasıl yoğun geçiyor senin belli çocuklardan![]()
Bunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimdeSeda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacak![]()
Geçmiş olsun sweetGece 2 ye kadar hastanedeydikdüğün bitiminde ahsenin elini tutuyorduk dirsek kısmı döndü mü noldu ağrıyor demeye başladı kaldıramıyordu kolunu çeviremiyordu. Yakın bi acile gittik 100 kişi vardı çıktık özele gittik. Özeldeki doktor ben anlayamam ortopedi olan hastaneye gidin dedi. Çam ve sakuraya gittik. Ayağımda topuklular ordan oraya ordan oraya. Şükür röntgen çekildi bişey çıkmadı. Otele döndük geçti. Hastanede ağlayacaktım beni tek aldılar eşimde yoktu. Ayakkabı ayağımı mahvetti ay çok kötü bir geceydi. Neyseki bişeyi çıkmadı
Ögretmenler günü icin biz ögretmene hediye ceki alıp vercez aklıma o geldi 2 bin lira demissin o kadarlık bi hediye ceki verebilirsin bence kendi zevkine ihtiyacına göre alırEv hediyesi fikri verirmisiniz kızlar
Hediye çeki olmaz sanki biz merhaba merhaba arada çay kahve içmişizdir ama eşlerimiz çok yakınlarEvet hayal ya niye böyle oldu
Sabah cocuklar yokken ders calısıyorum iş hiç yapmıyorum onlar gelince temizlik ve yemek yapıyorum sabah onlar gitmeden de yatakları mutfağı topluyorum hafta sonuda genel bi temizlik çamaşırla geçiyo
Bunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimde
Geçmiş olsun sweet
Ögretmenler günü icin biz ögretmene hediye ceki alıp vercez aklıma o geldi 2 bin lira demissin o kadarlık bi hediye ceki verebilirsin bence kendi zevkine ihtiyacına göre alır
Yani sen bilirsin kullanabilecegi bisey bulur alırım diyosan olur yada degisim yapabilecegi bisey.Hediye çeki olmaz sanki biz merhaba merhaba arada çay kahve içmişizdir ama eşlerimiz çok yakınlar
Buradaki bir yerden alacağım değişim süresi de uzun oluyor beğenmezse başka birine hediye eder artıkYani sen bilirsin kullanabilecegi bisey bulur alırım diyosan olur yada degisim yapabilecegi bisey.
Farklı yerde mi çalışıyorEşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
Şehir dışında çalışıyor sanırım uzun aralıklarla mı geliyorEşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
İki haftada bir gelecekti ama 1 ayı geçti bu sefer ikinci erteleyişi oldu bu seferŞehir dışında çalışıyor sanırım uzun aralıklarla mı geliyor
Evet ama hep böyleydi alıştım diyordum da arada bu durum canımı sıkıyor işteFarklı yerde mi çalışıyor
Şehir dışı işi de zor.Eşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
Kötü olmuş eşinin sizin bulunduğunuz ilde çalışma imkanı yok mu bütün sorumluluk senin üstüne kalıyor yorucu oluyordurİki haftada bir gelecekti ama 1 ayı geçti bu sefer ikinci erteleyişi oldu bu sefer
Ben çok bilmiyorum eşin başka şehirde mi çalışıyotEşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
18 sene oldu burada çalıştığı dönemler de oluyor ama deprem bölgesinde son senelerde inşaat işi hastane ,kütüphane,miller bahçesi vb gibi Bingöl e gidecekmiş hastane yapımı varmış ona kızdım aslındaKötü olmuş eşinin sizin bulunduğunuz ilde çalışma imkanı yok mu bütün sorumluluk senin üstüne kalıyor yorucu oluyordur
İnşaat işindeNane Limon Kabugu ne iş yapıyor eşin