Kocama yedirme yemekten.Hem hiçbişey yapmak istemiyorum hem de bişeyler yapmak istiyorum.
Yemek koydum ocağa salata da yaptım.Kalkıp birazdan salonu toplayayım gerisi gelir herhalde.
Ben de kendime mi nazar değdirdim bilmiyorum ki. En son iyi falan diye anlattım böyle olduk.Sıkma canını limonsuz bosver onlar halden anlamaz. Bende gecen hafta düsünmüstüm bayadır tartışmıyoruz diye ertesi gün tartıştık hemde sacma sapan bi sebepten içinden bile geçirmemek lazım
Onu yapamam işte yaKocama yedirme yemekten.
Çay bile demliyorum akşamAferin
Evet kimseye dememek lazım gerçekten boşver kötü bilsinlerBen de kendime mi nazar değdirdim bilmiyorum ki. En son iyi falan diye anlattım böyle olduk.
Anlarlar da işlerine gelmiyor diyelim ona.
Sero saydıracak birazdan hahahaÇay bile demliyorum akşam
Hele get o nasıl kavga etmekÇay bile demliyorum akşam
Kavga etmedik işte. Benim haklı olduğum bi konuda atıştık ve konuşmuyoruz.Hele get o nasıl kavga etmek
Tamam bu kavga işteKavga etmedik işte. Benim haklı olduğum bi konuda atıştık ve konuşmuyoruz.
erkekler hep haklı zaten , diyorumya oğlum bile beni anlamıyo, 2 gün evde yokum tost yapsın yesin napimHep kendini haklı gören insanlarla çok zor. İyiyken herkes iyi oluyor zaten. Anlaşılmadığımı düşündüğüm zaman susup içime atıyorum genelde keşke yapmasam.
E mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyimTamam bu kavga iştebenim için küslük konuşmamak varsa akşam yemek yiyenez
Bende hiç sert olamıyorum.E mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyimya bi de akşama kadar çalışmış yazıktır
Ben sadece eşime sakinim kız sen eş ailesine de fazla sakinsin . Hatta bu da beni sinirlendiriyorBende hiç sert olamıyorum.
Huy gereği hep sakinim.
E mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyimya bi de akşama kadar çalışmış yazıktır
Of bende aynıyım kızlar ne kadar kızarsam kızıyım ona bir şey diyemem ağlarım saatlerce ama kalkar yemeğinide yaparım çayınıda demlerim. Kıymet bilseler keşke.Bende hiç sert olamıyorum.
Huy gereği hep sakinim.
Ağladığını bilip bişey yapmıyor muOf bende aynıyım kızlar ne kadar kızarsam kızıyım ona bir şey diyemem ağlarım saatlerce ama kalkar yemeğinide yaparım çayınıda demlerim. Kıymet bilseler keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?