O gidince ağlıyorum haberi olmuyor kiAğladığını bilip bişey yapmıyor muYapmıyorsa eğer z.kkım yesin diycem ona göre.
Ay limonsuz bizim kavgalarımızda hep ailesi yüzünden. Bizim kendi sorunumuz yok zaten.Eş ailesi demeyelim sinirim tepeme çıkıyor. Konu onlar yüzünden başladı çünkü
Hep onlar masum ve hep onlar haklı demi?Ay limonsuz bizim kavgalarımızda hep ailesi yüzünden. Bizim kendi sorunumuz yok zaten.
Haklısın evet.Ben sadece eşime sakinim kız sen eş ailesine de fazla sakinsin . Hatta bu da beni sinirlendiriyor
Tamam hadi sen öbür dünyanı kazandınE mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyimya bi de akşama kadar çalışmış yazıktır
Ne dedibnnnnnAilelerine söyleyemedikleri şeyleri biz söylüyoruz çünkü. Ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.
Yemekte yapmadım, niye yapayım
Yani dediğin de doğru ama alt karın ve üst karında olan çatlaklar duruştan bebeğin yukarda durmasından.Brnde bunu çatlayacak yer kalmadığı için başka yer çatladı olarak yorumlamıştım. demek bebek mi karar veriyormuş nereyi çatlatacağına
Hep onlar masum ve hep onlar haklı demi?
Kız böyle kavga etmeye ne varNeyse ki beni binbir yeminle evden çıkardı, balık restaurantına götürdüSakinledim şükür
Simdi bizde tartışıyoruz diyelim ki küsüz ama dışarı cıkıyoruz hafta sonu seroya tuhaf geliyo bu. Ama cocukları cıkarcaz sonucta gidilecek ben gitmem diyo niye gitmeyim yemegimi yer dönerimE mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyimya bi de akşama kadar çalışmış yazıktır
Yemekten yırttın hadi neyse iyi olmusDün demek ki kavga etme günüymüş, bizde kavga ettik daha doğrusu baya tartıştık. Ağladım, zırladım ama asla geri adım atmadım gelip özür dileyene kadar... Yemekte yapmadım, niye yapayımhaksız olmadığım bir konuda asla ama asla adım atmam. Neyse ki beni binbir yeminle evden çıkardı, balık restaurantına götürdü Sakinledim şükür
Ama bonuscum okadar laf et, bağır çağır maximum bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi davran... Ben de bunu kabul etmek istemiyorum. Benim eşimde böyle biri hemen pişman olur küs kalmaz ama ben çok inatım çook...Kız böyle kavga etmeye ne varLimonsuzzcay ne diyo bunlar
Ahahah öyle oldu ilknurYemekten yırttın hadi neyse iyi olmussero olsa cıkmazdı yemege felan inatcı keci beni bu konuda cok zorbalıyo HeySero
Benimki de öyle küs kalamazsın onla asla küs olmana müsade etmezAhahah öyle oldu ilknurama benimki yapışır yani illa dediğini yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?