Düzenli Evimiz & Hayatımız

Odaları havalandırdım
Kahvaltı bulaşığını koyup makineyi çalıştırdım
Yatak odası giyinme odası oturma odası balkon kapısı camlarını sildim.
Küçük olduğu için sildim buyukleri eşime diyeceğim o siler inşallah.
Yatak odası giyinme odası banyo arasını detaylı güzelce süpürüp sildim. Detaylı tozlarını aldım.
Misafir banyosunu temizledim
Ebeveyn banyoasunu detaylı köpükleyip yıkadım
Banyonun kapısını çitledim temizledim
Yavaştan başladım bakalım oda oda yapmaya inşallah sonu gelir. Mutfak çok büyük dolaplar çok fazla onu tek yapamam eşimle yaparız artık

Ben sadece eşime sakinim kız sen eş ailesine de fazla sakinsin . Hatta bu da beni sinirlendiriyor
Haklısın evet.
Ben aynı binada olduğum için kabullendim.
gerilsende sinirlensen de bir şey olmuyor ki
Belki aynı binada benim gibi olan oturan burda arkadaşlar varsa bilirler az çok.
aradan zaman geçince illaki görüşülüyor ortamlarda.

Yatakları topladım, evi havalandırdım.Dağınıklığı hızlıca toparladım.
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.
Tuvalet ve banyonun paspaslarını makineye attım.
Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım.
Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım.
Tuvalet ve banyoyu temizledim, aynaları ve dolaplarını sildim, peçete ve sabunları yeniledim. Çöpleri attım. Yerlerini elimle sildim.
Vestiyeri temizledim, içini düzenledim.
Mutfak dolaplarını, tüm beyaz eşyaları ve petekleri sildim.
Koltuk aralarını süpürdüm, örtülerini yıkamıştm serdim.

Yemeğe annemdeyiz

Dün demek ki kavga etme günüymüş, bizde kavga ettik daha doğrusu baya tartıştık. Ağladım, zırladım ama asla geri adım atmadım gelip özür dileyene kadar... Yemekte yapmadım, niye yapayım haksız olmadığım bir konuda asla ama asla adım atmam. Neyse ki beni binbir yeminle evden çıkardı, balık restaurantına götürdü Sakinledim şükür

Brnde bunu çatlayacak yer kalmadığı için başka yer çatladı olarak yorumlamıştım. demek bebek mi karar veriyormuş nereyi çatlatacağına
Yani dediğin de doğru ama alt karın ve üst karında olan çatlaklar duruştan bebeğin yukarda durmasından.
Göbek deliğinin altı ve üstünden bahsediyorum

E mecbur yemek yiycez. Sen sofraya gelme ulan mı diyeyim ya bi de akşama kadar çalışmış yazıktır
Simdi bizde tartışıyoruz diyelim ki küsüz ama dışarı cıkıyoruz hafta sonu seroya tuhaf geliyo bu. Ama cocukları cıkarcaz sonucta gidilecek ben gitmem diyo niye gitmeyim yemegimi yer dönerim

Yemekten yırttın hadi neyse iyi olmus sero olsa cıkmazdı yemege felan inatcı keci beni bu konuda cok zorbalıyo HeySero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…