- 1 Aralık 2021
- 15.937
- 57.773
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulaşık deterjanı ile sildim tertemiz oldu beyaz kanepelerim tertemiz oldu iz de kalmadıKızlar koltukları neyle siliyorsunuz ? Arap sabunuyla silinir mi ?
Koltuklarım koyu renk ve leke tutmuyor o yüzden başka bir şey koymuyorumİçine başka bir şey koyuyor musun abla ? Sadece Arap sabunu mu ?
Benimde yok kız oturma yerlerinin kılıfları sökülüyo onu demek istedim çamaşır makinesine atıp yıkıyorumMakinem yok yıkayamıyorum şekerim ellerimle sileceğim![]()
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Bugün ödev sırası bana gelmiş ama farketmedim dinlenme günü olarak sayalım pazartesi gününü
Başka bir şey olmadaİnanılmaz midem bulanıyo
Metede akşam yemegi yemedi öğürüp durdu
İnsallah hasta olmayız![]()
Benim burada hep teyze dediğim kişiler var selamlaşıp hal hatır soruyorum ama anlaşabileceğim yaşıt birileri olsa iyi olurduMisafirlerim geldi, cumaya kadar bendelerevim şenlendi ya, iyi ki geldiler oturduğum yerde hiç komşu falan yok ne kapı çalan var ne gelen giden çok yalnızım. Çok isterdim böyle 2-3 samimi komşum olsun.
Bende yaa çok özeniyorum komşusu olup girip çıkanlaraMisafirlerim geldi, cumaya kadar bendelerevim şenlendi ya, iyi ki geldiler oturduğum yerde hiç komşu falan yok ne kapı çalan var ne gelen giden çok yalnızım. Çok isterdim böyle 2-3 samimi komşum olsun.
Oturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...Bende yaa çok özeniyorum komşusu olup girip çıkanlara
şunu duymak bile ne güzelBonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Bugün ödev sırası bana gelmiş ama farketmedim dinlenme günü olarak sayalım pazartesi gününü
Birde soruyorlar ev sahibi mi kiracımısın diye ona göre şekilleniyor ilişkilerOturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
Burada öyle aslında komşular ama yaşları büyük ben sıkılıyorum aralarındaBende yaa çok özeniyorum komşusu olup girip çıkanlara
benim için dinlenme günü olmadıBonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors