• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

8 de geldik 3 saattir bişeyler yapıyorum yazayım hemen 😂

✅Yıkanacakları sepete attım
✅Ahsenin çamaşırları yıkadım astım
✅Ahsenin elbiseleri yıkadım astım
✅Kendimin elbiseleri yıkadım astım
✅Montları yıkadım astım
✅Bulaşık makinesini ve sepetini boşalttım
✅Valizi yerleştirdim temizleri
✅Ahsenin tarak krem vs sepetini düzenledim
✅Gitmeden 2 sepet bizim çamaşır yıkanmıştı onları yerleştirdim
✅Ahsenin 1 sepette bide çamaşırlıkta kuruyanları vardı onları yerleştirdim
✅Ahsenin yazlıklar duruyordu onları katladım alt rafa koydum yarın kanepe altına falan koyarım hurçlayıp
✅Valizi silip kaldırdım

Şükür iş kalmadı yarına

Misafirlerim geldi, cumaya kadar bendeler 😍 evim şenlendi ya, iyi ki geldiler oturduğum yerde hiç komşu falan yok ne kapı çalan var ne gelen giden çok yalnızım. Çok isterdim böyle 2-3 samimi komşum olsun.
Benim burada hep teyze dediğim kişiler var selamlaşıp hal hatır soruyorum ama anlaşabileceğim yaşıt birileri olsa iyi olurdu

Misafirlerim geldi, cumaya kadar bendeler 😍 evim şenlendi ya, iyi ki geldiler oturduğum yerde hiç komşu falan yok ne kapı çalan var ne gelen giden çok yalnızım. Çok isterdim böyle 2-3 samimi komşum olsun.
Bende yaa çok özeniyorum komşusu olup girip çıkanlara

Oturduğum sitede ev sahipleri kendi aralarında görüşüyorlar ama 2-3 kişi kiracıyız sanki kiracılara karşı mesafeliler gibi...
Birde soruyorlar ev sahibi mi kiracımısın diye ona göre şekilleniyor ilişkiler
Ben yaşadığım yerlerde ev sahibiydim ama taşındım yani belli değildi sonrası

benim için dinlenme günü olmadı :21:
kızımın yatak odasında iki camı var onları sildim ,tülleri , güneşlikleri yıkandı asıldı
giyinme odasında köşe büyük gardrobu var onun yarısını içini sildim kışlık yazlık yer değişimlerini yaptım
dışını sildim bu akşamda kalan kısmını yapıcam inşallah

Back
X