- 12 Haziran 2019
- 20.058
- 123.905
- 598
- 37
SilmiyorumKızlar koltukları neyle siliyorsunuz ? Arap sabunuyla silinir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SilmiyorumKızlar koltukları neyle siliyorsunuz ? Arap sabunuyla silinir mi ?
Kocişine sildirsene. Ben hala sinirliyim konuşmuyoruz o yüzden ona sildiri seçiyorumMakinem yok yıkayamıyorum şekerim ellerimle sileceğim![]()
Tablet değil demi sıvı deterjan?Tabletle silen vardı bi deneyeyim demiştim de yapmadım sonra.Az mı koydun? Çok koysan çok köpürür çünküBulaşık deterjanı ile sildim tertemiz oldu beyaz kanepelerim tertemiz oldu iz de kalmadı
Bacım böyle ölmeyiz füze de atsaydınSalı günü temizlik görevi
Her daim kirlenen yerden mutfaktan olsun istedim Ocak,aspiratör, fırın , vb eşyaları(çay ,kahve makinesi gibi) ayrıntılı temizlemek
@Bonus[/USER
[USER=1070006]@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Aman ona deyip beklemektense kendim iyi kötü yaparım bi şekildeKocişine sildirsene. Ben hala sinirliyim konuşmuyoruz o yüzden ona sildiri seçiyorum![]()
Fırını en son balık yaptıktan sonra temizlemiştim ocak davlımbaz yapmaya çalışayımSalı günü temizlik görevi
Her daim kirlenen yerden mutfaktan olsun istedim Ocak,aspiratör, fırın , vb eşyaları(çay ,kahve makinesi gibi) ayrıntılı temizlemek
@Bonus[/USER
[USER=1070006]@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Seda_27
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
Gilmors
@KendiminEnIyisi
@sidelya
Yok sıvı deterjan ile köpürdü de duru suyla da sildimTablet değil demi sıvı deterjan?Tabletle silen vardı bi deneyeyim demiştim de yapmadım sonra.Az mı koydun? Çok koysan çok köpürür çünkü![]()
Çok mu olmuşBacım böyle ölmeyiz füze de atsaydın![]()
Geçmiş olsunTünaydın
ödevi aldım yavaştan başlıyorum
Sabah çamaşır attım
Kuzulara kahvaltı
Simdi mutfağı yerlestirmeye çalışacam
Geçen hafta banyoyu temizlerken çok çamaşır suyu soludum o günden beri ara ara midem bulanıyor parfüm kokulari bile bir müddet çirkin kokuyor dikkat edin hanımlar
Domestos tan daha beyaz yapıyor diyerekten çiçeğim markayı duşa kabine falan bolca sürmüştüm aklınızda bulunsun bu marka çok fena
Bu gebelikte de oluyorGeçen hafta banyoyu temizlerken çok çamaşır suyu soludum o günden beri ara ara midem bulanıyor parfüm kokulari bile bir müddet çirkin kokuyor dikkat edin hanımlar
Kız dur anamBu gebelikte de oluyor![]()
Ben bilmemKız dur anam
Daha Bebek üç aylık bile değil![]()
SenceÇok mu olmuş![]()
Çok şaşırdım valla. Ben dahil etrafımdaki kimse beğenmemişti. Mintax biraz daha iyi diye ondan alıyorum.Domestos tan daha beyaz yapıyor diyerekten çiçeğim markayı duşa kabine falan bolca sürmüştüm aklınızda bulunsun bu marka çok fena
Lavaboyu özellikle bembeyaz yapıyor birde alaturka tuvaleti ama elimdeki bitsin daha almam çok keskin kokusuÇok şaşırdım valla. Ben dahil etrafımdaki kimse beğenmemişti. Mintax biraz daha iyi diye ondan alıyorum.
İyi bak Salı günü ödevi site belirtmiş baştaNane Limon Kabugu senin yarınki ödevi herkes bugün sanmış iyi mi
Kızlar bugün boş boş oturup dinlenecektik![]()