Evet abla ama insanlar maşallah demeyi bile ya akıl edemiyor ya önemsemiyorAllah dayanma gücü versin canım ,
evet nazar var ben inanıyorum benim kızımda ne zaman resim paylaşsa çocuğa bişe oluyo ya düşüyo ya hasta oluyo bende hep diyorum kızım paylaşma ama çok sık olmasada paylaşıyo
maşallah subhanallah demek gerekiyormuş nazar değmemesi için
ben kendi kendime bile nazar ediyorum herhalde ne zaman kendi kendime bayadır eşimle iyiyiz diye içimden geçirsem
dikkat ediyorumda bi kaç gün içinde tartışıyoruz
Okurken boğazım düğümlendi
Kocaman sarılıyorum sana canım Sero
İnşallah kankamPamugum benim cok güzel bi bebekti. O paylaştığın fotografı hatırlıyorum ve annemde demisti nazar deger cocuga keske paylaşmasaydı diye. Bende anneme nolcak anne ya sacmalama herkes paylaşıyo demistim. Bilemiyoruz ki iste melekti zaten melek oldu gitti sizi bekliyo
Ay genzim dolu burnum tıkalı geceden beri inanılmaz başım ağrıyoe. Uyandım hala ağrıyor. Acaba ne iyi gelir. Kahvaltı yapıp parol içeyim
Tek tek yazaym o zamanTek tek yazmak lazım hayal alttaki gibi daha cevaplamadan bu resimdeki haliyle de kopyalarsan o listeyi kullanabilirsin.
Bir arkadaşından yardım isteyebilirsin
Notlara kaydetsem her gün kopyalayıp yapıştırsam olmaz mı ki ?-Hayal resim atıyodum
Gelsen de yapsanMasaj yapabilirsin başına biraz sinüs bölgelerine falan tıkanıklıktan ağrıyordur Allah şifa versin hepimize herkes dökülüyor
Notlara kaydetsem her gün kopyalayıp yapıştırsam olmaz mı ki ?
Kelin ilacı olsa gafasına sürermişGelsen de yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?