Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun
Allah korusun

Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_27
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
A R Y A
Gilmors
Şaşırtmak istedim sizleri ödev verme görevim bitti
Haftabaşı ve mutluluk ve huzur dolu geçer inşallah herkes için kendimizden değerli hiç birşey yok kavgalar üzüntüler gelip geçer ruhumuzda bedenimizde olan etkisi kalır
EN sevdiğiniz size iyi gelecek bir müzik ve içeçekle başlayın güne

İçeceğimi de atarım böyle bana göre ödev verin bak nasıl atlıyorum

Allah dayanma gücü versin canım ,
evet nazar var ben inanıyorum benim kızımda ne zaman resim paylaşsa çocuğa bişe oluyo ya düşüyo ya hasta oluyo bende hep diyorum kızım paylaşma ama çok sık olmasada paylaşıyo
maşallah subhanallah demek gerekiyormuş nazar değmemesi için
ben kendi kendime bile nazar ediyorum herhalde ne zaman kendi kendime bayadır eşimle iyiyiz diye içimden geçirsem
dikkat ediyorumda bi kaç gün içinde tartışıyoruz

ay canım ya sizede çok geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış

Pamugum benim cok güzel bi bebekti. O paylaştığın fotografı hatırlıyorum ve annemde demisti nazar deger cocuga keske paylaşmasaydı diye. Bende anneme nolcak anne ya sacmalama herkes paylaşıyo demistim. Bilemiyoruz ki iste melekti zaten melek oldu gitti sizi bekliyo

İşe okula gidenler gitti.
Ev havalandırdım, yataklar, ortalık toparladım.
Bulaşık ve çamaşır makineleri mesaiye başladı.
Süt kaynattım, yoğurt mayaladım
Hazırlanıp hastaneye gidicem, randevum var. Bi değerlerime bakılsın.
Hiç de canım evden çıkmak istemiyor, soğuk zaten.
Dönünce hallederim kalan işleri.

EVdeki sıcak süt kokusu

Günaydın kızlar
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah Bugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.

Etiketi nasıl yapacağım Bonus

Tek tek yazmak lazım hayal alttaki gibi daha cevaplamadan bu resimdeki haliyle de kopyalarsan o listeyi kullanabilirsin.

Bir arkadaşından yardım isteyebilirsin

Size de çok geçmiş olsun canım neyse ki canınıza birşey olmamış. Nazar hak diye boşa demiyorlar evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…