• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

babam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Çok geçmiş olsun 🌸 Allah şifa versin inşallah 🤲

ilgili davranmıyorum aslında yapmam gerekenleri yapıyorum ihmal etmiyorum işlerimi
bişe söylesem yada onunla konuşmaya çalışsam ne desem iyiliğinede desem ters anlıyo bağırıyo sesini yükeltiyo bu sefer bende sinirleniyorum hemen kavgaya dönüyo bana karşı haddini aşıyo bazen
hayırlı olacak bi evlilik yapsa belkide evlenemedim diye bu hırçınlığı bilemiyorumki üzülüyorum elimden bişe gelmiyo :KK43:
bu dünya imtihansız geçmiyo Allah imtihanlarımızı kolay eylesin
Allah'ım iyi etsin inşallah 🤲

papatyamm papatyamm abla Allah'ım gücünü kuvvetini arttırsın babana geçmişler olsun yinede iyi yetisiyorsun içimden dedim keşke bana da koşan yakınımda bir annem olsa hoş yakın olsada kendi islerinden bana sıra gelmedi calisiyordum iki çocuğu bakicalarla büyüttüm hafta sonları ben koştum ne işleri olsa yetiştim yıllar geçti üçüncü Bebek aylinim oldu vaziyetce onada yine bakıcı bakacak

Sabah 10:20 de umutla uyandık.
Kahvaltı yaptım onu doyurdum.
Odalar havalandı.
(Böcük istilası yağmurdan sonra bitti😃)
çöp attım..
Odaları süpürdüm. Akşama yemek yaptım.
-Hayal -Hayal verdiği ödevde daha önce yatağın çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirmiştim.
kirli sepeti az önce boşaldı.
Eşim 3 te geldi umutla yukardalar.
Dinleniyorum.

🙂👍🏻

Memlekete gitmiştim evime döndüm.
Bu sefer olayları az çok burda anlatmıştım kv de evinde pek bi iş yapmadım çünkü onlar bana nasl davranıyorsa karşılığını yaptım yeri geldiğinde cevabımı da verdim aman ben üzüleceğime biraz da onlar düşünsün yeter dedim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm de noldu onlar bana zerresini yapmadı o yüzden içim gayet rahat herkes ektiğini biçer demişler.

Aman neyse buraya yazarak içimi döktüm 🥲

babam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Çok geçmiş olsun 💐 Allah şifalar versin inşallah 🤲

ilgili davranmıyorum aslında yapmam gerekenleri yapıyorum ihmal etmiyorum işlerimi
bişe söylesem yada onunla konuşmaya çalışsam ne desem iyiliğinede desem ters anlıyo bağırıyo sesini yükeltiyo bu sefer bende sinirleniyorum hemen kavgaya dönüyo bana karşı haddini aşıyo bazen
hayırlı olacak bi evlilik yapsa belkide evlenemedim diye bu hırçınlığı bilemiyorumki üzülüyorum elimden bişe gelmiyo :KK43:
bu dünya imtihansız geçmiyo Allah imtihanlarımızı kolay eylesin
Allah oğlunu hayırla ıslah etsin inşallah 🤲 Allah sana da sabır versin gücünü artırsın 🤲

2 makine çamaşır yıkandı
Evi süpürdüm
Grip olmuşum bademciklerim ilk defa böyle şişmiş beyaz beyaz iltihap olmuş dilimin yan tarafı da beyaz olmuş pamukçuk mu acaba ddm ne olduğunu bilmiyorum ilk defa başıma geldi, dişimi çektirdim ondan mi oldu diye düşündüm 🤔
Hiç halim yoktu 2 gündür ateşim de arada oluyordu tüm eklemlerim kırılıyordu bugün biraz iyiyim çok şükür
Bu ay içtiğim antibiyotiğin haddi hesabı yok 🥺 Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah 🤲

En iyisiemlekete gitmiştim evime döndüm.
Bu sefer olayları az çok burda anlatmıştım kv de evinde pek bi iş yapmadım çünkü onlar bana nasl davranıyorsa karşılığını yaptım yeri geldiğinde cevabımı da verdim aman ben üzüleceğime biraz da onlar düşünsün yeter dedim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm de noldu onlar bana zerresini yapmadı o yüzden içim gayet rahat herkes ektiğini biçer demişler.

Aman neyse buraya yazarak içimi döktümE
Alıntıyı bozdum ama iyi yapmışsın. Bazen bilmeden insan kendi hakkına da giriyor. Yani Allâh rızası için büyüklere saygı hürmet önemli ama fazlası da kendi kul hakkımız

2 makine çamaşır yıkandı
Evi süpürdüm
Grip olmuşum bademciklerim ilk defa böyle şişmiş beyaz beyaz iltihap olmuş dilimin yan tarafı da beyaz olmuş pamukçuk mu acaba ddm ne olduğunu bilmiyorum ilk defa başıma geldi, dişimi çektirdim ondan mi oldu diye düşündüm 🤔
Hiç halim yoktu 2 gündür ateşim de arada oluyordu tüm eklemlerim kırılıyordu bugün biraz iyiyim çok şükür
Bu ay içtiğim antibiyotiğin haddi hesabı yok 🥺 Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah 🤲
Antibiyotik hani genital bölgede mantar yapar ya ağızda da öyle bir etkisi var mo acaba

Antibiyotik hani genital bölgede mantar yapar ya ağızda da öyle bir etkisi var mo acaba
Yok idrar yolu enfeksiyonu için 2 kutu kullandım, genital mantar için de ayrıca 1 kutu kullandım.
Dişimi çektirdim onun için ağrı kesici ve antibiyotik verdi kullaniyorum ( dilimdeki beyazlık dişimi çektirdim uğraştılar biraz ondan olabilir mi diye düşündüm 🤔 )
Yani bu ay çok kullandım kötü bir şey olmaz inşallah 🤲

Yok idrar yolu enfeksiyonu için 2 kutu kullandım, genital mantar için de ayrıca 1 kutu kullandım.
Dişimi çektirdim onun için ağrı kesici ve antibiyotik verdi kullaniyorum ( dilimdeki beyazlık dişimi çektirdim uğraştılar biraz ondan olabilir mi diye düşündüm 🤔 )
Yani bu ay çok kullandım kötü bir şey olmaz inşallah 🤲
İnşallah canım. Acıyor mu peki yutkunurken falan aft gibi

Back
X