• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir de biz tedavi için eşimin ailesinden borç istemiştik param yok demişlerdi, halbuki koskaca balkona cam balkon yaptırdılar evin içine büyükce dolap yaptırdılar, şimdi ise bahçeye çevirme duvar ördürüyor onlara gelince tak diye parası vardı bana gelince yoktu. Ben çok söyledim eşime zoruma da gitti yani, eşimde ailesini savunuyor borç alarak yaptırdı falan diyor ama inanmıyorum, cam balkon ve dolapların parasını biz tedaviye başlamadan önce ödemiş biz isteyince önce söyleseydiniz ödeme yaptik demişler ben buna inanmadım, şimdiki duvar örme konusunda olduğu gibi
Ah ah baloncuk maalesef bazıları böyle. Ben kendi ailemden hep çocuklar için her şeyi yapmalarını gördüm maddi manevi. Benim eşimin ailesi de öyle. Maddi durumları fazlasıyla iyi ama bu zamana kadar hiç bir şeylerini görmedim. Bi dönem işsiz kaldık onda bile düşünmediler bişeye ihtiyacınız var mı demediler. Ama eşimde tam tersi bişey olsa sıkışsalar ilk o koşar. Benimde buna canım sıkılıyor. Ailesi elbet ama ben zor günümde iyi günümde hiç bir şekilde bişeylerini görmediysem eşimin de yapmasını istemem doğal olarak

Ah ah baloncuk maalesef bazıları böyle. Ben kendi ailemden hep çocuklar için her şeyi yapmalarını gördüm maddi manevi. Benim eşimin ailesi de öyle. Maddi durumları fazlasıyla iyi ama bu zamana kadar hiç bir şeylerini görmedim. Bi dönem işsiz kaldık onda bile düşünmediler bişeye ihtiyacınız var mı demediler. Ama eşimde tam tersi bişey olsa sıkışsalar ilk o koşar. Benimde buna canım sıkılıyor. Ailesi elbet ama ben zor günümde iyi günümde hiç bir şekilde bişeylerini görmediysem eşimin de yapmasını istemem doğal olarak
Benimkilerde aynı kaynanamlar 1 zıbın bile almadılar hamileyim Bebek arabası beşik altın bileklik ıvır zıvır hepsini babamlar aldı. Eşime diyorum boşver almasınlar diyor hala ailesine yediriyor parasını. Zor gunumuzde eşim annesinden bi tane bilezik istedi vermedi kızına tek lafıyla vermiş 1 ay sonra. Allah düşürmesin

Aynen öyle izine gittiğimizde eşim her işlerini yapar halbuki diğer oğulları orda gitmiyor bakmıyor bile.
Aman artık umursamıyorum önceden çok takardım içime atardım kendimi üzerdim ama artk geçti olan bana oluyor psikolojim zaten bozuk bir de onlarla uğraşamam 😏 doğruyu yanlışı pat diye söyleyecem kim ne anlarsa anlasın çünkü hiç bir şey anlamıyorlar ya da umurlarında değil

Bütün gün başım ağrıdı kafamı kaldıramadım yeni yeni kendime geliyorum mide bulantım hat safada sabahtan 4 kez kustum inşallah sabaha bir şey kalmaz
Üzme kendini hayal kendine bebeğine yazık 😕
Moralini bozma önceliğin kendin ve bebeğin olsun, umarım eşin kısa sürede hatasını anlar ve bir daha böyle bir şey yapmaz. Allah iyi etsin cümlemizi 🤲

papatyamm papatyamm abla geçmiş olsun babana. Allah'ım seninde gücünü kuvvetini artırsın. Aynı brnim annem gibisin sağolsun o da her anımda yanımda. Allah başımızdan eksik etmesin anneleri. Bu dünyadan göçüp gidenlerinde mekanı cennet kabri nur olsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsun
Amin 🤲

papatyamm papatyamm abla oğlunun meltem diye kız arkadaşı vardı onlar ayrıldı mı
Meltemin annesi rahmetli oldu 😔
Bizimle tanışmayı bile kabul etmemişti, kızda ailesinden yana tercih yaptı mecburen ayrılmıştılar
Şuan konuşuyolar arada ama ne olur nasıl olur bilemiyorum, Allah haklarında hayırlı olanı kolay eylesin kızın adını bile unutmamışsın 🥰

Meltemin annesi rahmetli oldu 😔
Bizimle tanışmayı bile kabul etmemişti, kızda ailesinden yana tercih yaptı mecburen ayrılmıştılar
Şuan konuşuyolar arada ama ne olur nasıl olur bilemiyorum, Allah haklarında hayırlı olanı kolay eylesin kızın adını bile unutmamışsın 🥰
Evet doğru meltemdi.
Bende hatırladım.
😀😃

Back
X