• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

@Bonus

@penyez83

@Efser

@Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

@MssPARE

@Limonsuzzcay

@Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

-Hayal -Hayal

HeySero HeySero

@ilknurr22

Seda_27 Seda_27

@selin18

mavibaloncuk mavibaloncuk

@Derinsu4747

@Eslinna

@Lidlaylim

@Feraceli

dolunaybekler dolunaybekler

@aysen-

@_okyanus

@A R Y A

@Gilmors

Günaydın kızlar ☀️
Hepimize güzel mutlu huzurlu bir hafta olsun inşallah 🌻Bugün nevresim değiştirelim. Kirli sepetini boşaltıp çamaşırları bitirelim.
Bi benim etiketim düzgün olmamış hayal😂 bana kıyak mı geçtin yoksa🤪
babam rahatsızdı bi kaç gündür öksürüğü falan vardı , cumartesi akşam yeğenim hastaneye götürmüş özele yatırmışlar
crp yüksek çıkmış bide pıhtısı yüksekmiş hiç doktora gitmeyi sevmiyo zorla götürmüşler iyiki götürmüş
kız kardeşim dün yanındaydı bende üçe geliyodu gittim o evine gitti akşam yedi buçuğa doğru geldiler beni aldılar
yeğenim kaldı gece bugünde taburcu oluyo çok şükür
evde hiç bi iş yapamadım bu akşam yaparım artık
Geçmiş olsun abla. Oğlun içinde bisey diyemedim benim Arda da simdiden böyle agresif sen anlattıkca korkmaya basladım düzelir diye ümit ediyodum 🥲

Bugün pek halim yok ama yine de yapmam gerekiyor 🥲
✅Kuşların kafesini temizledim 2 ayrı kafes 👍
✅Oturma odasını süpürdüm
✅Kanepeleri süpürdüm
✅Kanepe örtülerini silkeleyip serdim
✅Sehpaların ve tv ünitesinin tozunu aldım
✅Oda kapısını sildim
✅Prizleri sildim
✅Masayı sildim
✅Sandalyeleri süpürdüm
✅Yerleri vileda ile bir güzel sildim
✅Mutfağı süpürdüm
✅Yerleri sildim
✅Ocağı ve aspiratörü sildim
✅Tezgahı ve lavaboyu çamaşır suyu ile temizledim
✅Buzdolabını dıştan sildim
✅Masayı sildim ve bitti
✅Wc çamaşır suyu ile temizledim lavaboyu yıkadım
✅Antreyi süpürdüm sildim

Diğer odalar kaldı yoruldum 🥹 yaşam alanı olarak yeterli şimdilik 🤣 kendimi biraz iyi hissedersem kalanlara devam ederim
Banyoyu da yıkayacam birazdan enerjimin gelmesini bekliyorum :ukala: 🤣
İyi ki halin yokmuş baloncuk daha ne olsun maşallah 🧿

Memlekete gitmiştim evime döndüm.
Bu sefer olayları az çok burda anlatmıştım kv de evinde pek bi iş yapmadım çünkü onlar bana nasl davranıyorsa karşılığını yaptım yeri geldiğinde cevabımı da verdim aman ben üzüleceğime biraz da onlar düşünsün yeter dedim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm de noldu onlar bana zerresini yapmadı o yüzden içim gayet rahat herkes ektiğini biçer demişler.

Aman neyse buraya yazarak içimi döktüm 🥲
Çok iyi yapmışsın baloncuk bazen haketmeyen için çabalamamak lazım. Benim kvdeler de öyle kac gün hastanede yattık insan gelirken eli bomboş mu gelir annemgil her gün poşet poset sey taşıdılar hastaneye bunlar bomboş geldi perşembe ameliyat oldu cuma sabah erkenden köye döndüler köyde evin dış cephesi yapılacakmışta ondan durumu daha belli degil annem cuma günü işe basladı ben hastaneye gidiyorum eşim yanında kalıyo ama bende sabahtan akşama kadar duruyorum hastanede aksam yatmadan yatmaya dönüyorum. Olayın oldugu günde zaten geleceklerdi görümcem burdan ev alacakmıs onun icin onun isini halledince durmadılar gittiler lafa gelince cocuk icin geldik derler.
Acaba boğaz enfeksiyonu değilde başka bişey mi kız. Chat gbt ye fotoğraf atıp sorsana
Chat gbt olmadan önce napıyoduk acaba bende her gün Ardanın kolunun fotografını atıp soruyorum bi sıkıntı var mı diye😂

Bi benim etiketim düzgün olmamış hayal😂 bana kıyak mı geçtin yoksa🤪

Geçmiş olsun abla. Oğlun içinde bisey diyemedim benim Arda da simdiden böyle agresif sen anlattıkca korkmaya basladım düzelir diye ümit ediyodum 🥲
inşallah seninki düzelir canım
burcu ne senin oğlanın

İyiyiz şükür Ardacık da iyidir umarım ❤️
Allah iyilik versin canım ♥️ Arda da iyi çok şükür oda oda geziyoruz bi salonda yatıyo bi kendi odasında bi bizim odada 🙈
inşallah seninki düzelir canım
burcu ne senin oğlanın
Kova burcu abla
İlknur biliyorum gördüm ama düzeltmeye korkuyorum 🫢 o kadar zor yaptım ki dokunursam bozulacak gibi 😂
Zaten yapamıcam hayalcim bosver 🙈
Arda nasıl oldu ağrısı var mı
İyi canım cok şükür. Agrısı hic olmadı Allahtan

Back
X