Afiyetle
SağolAfiyetle
Baloncuğum yoğunum işlerimi devir ediyorum. İki katı yoruluyorum
Aynen efserim ocağın ilk haftasına kadar yoğunluk devam edecek
İlknur sana bi üflesem uçarsın ne kilo alması
Ben niye linç yedim şuan yaİlknur kilo konusunda sen yorum yapma susdal bacak seniiiiiiii
Mete de balık her şeye aglıyobalık tabiki en çok ağlayan burç
Boş ekmekCumartesi günü eşimin arkadaşı yemeğe gelecek ve eşi hamile
Midesi çok bulanıyomuş ne yemek yapsam bilemedim
Rahat yesin istiyorum
Hamişler neyi rahat yiyosunuz var mı vereceğiniz tavsiye
-Hayal @HeySero @Limonsuzzcay
Başka var mıydı unuttum
Canım geçen hafta salı günü meteye sinirlenip kapıya vurmuş sözde kapıyı acmak icin sinirle kapının ortasıda camdı kırıldı bilegi kesildi atardamarı koparmıs perşembede ameliyat oldu şimdi iyi çok şükürYaa camım noldu oğluna çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Sedacım Allah yardımcınız olsun insallah hayırlı güzel iş kapıları açılsın eşinin önünde. Sen elinden geleni yapmışsın sıkma canını.Benim yapabileceğim şu bazı konularda destek olabilirim.
Mesela umutun bezi ve maması bitmişti o henüz alamamıştı.
Annemgilden rica ettim.
Onlardan temin ettim.
Aldılar .
Yeri gelirse ablamdan da destek isteyebilirim.
başka da elimden bir şey gelmez ki .
bu kadar abartıp yansıtmasa keşke.
Umarım düzelir iyi olur inşallah.
Durum tekrar.
bekliyor olacağımBaloncuğum yoğunum işlerimi devir ediyorum. İki katı yoruluyorumTelefonu elime almaya fırsatım olmuyor. Eve de gelince kafam ve gözlerim baygın baygın oluyor. Erkenden yatıyorum. Sizleri okumaya mecalim kalmıyor
Bende özledim kahve içmeyi
hafta sonuna sözleşelim inşaAllah
Bende hiç beceremiyorumHadi yaa ay ben hiç beceremiyorum küsme işini keşke biraz küsebilsem
Suratımda asık olmaz hic
Efser düzeldi klavyem ayarlarla oynamış çoçuklar az önce farkettimbekliyor olacağım
Ben de küs duramam hatta neye küstüğümü unutup konuşmaya başlayıp sonra ben bununla konuşmayacaktım dediğim o kadar çok oluyor ki
Ben niye linç yedim şuan ya
Mete de balık her şeye aglıyo
Boş ekmek
Canım geçen hafta salı günü meteye sinirlenip kapıya vurmuş sözde kapıyı acmak icin sinirle kapının ortasıda camdı kırıldı bilegi kesildi atardamarı koparmıs perşembede ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Sedacım Allah yardımcınız olsun insallah hayırlı güzel iş kapıları açılsın eşinin önünde. Sen elinden geleni yapmışsın sıkma canını.
Çoğunluğuz demekkiBende hiç beceremiyorum
Dur kız ben bir gün önemli sorun yokken 20 gün küs durdum eşimle 18 senede ilk di yani dolmuşluk mu oldu anlamadımÇoğunluğuz demekkibende kendimi suçlardım hep niye küsemiyorum trip atamıyorum diye
Canım geçen hafta salı günü meteye sinirlenip kapıya vurmuş sözde kapıyı acmak icin sinirle kapının ortasıda camdı kırıldı bilegi kesildi atardamarı koparmıs perşembede ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Ayy iyi ki bizim okulda yok böyle şeylerYav kızlar. Yarın kızımın okula gitcem orda bebelere oyun yapacam. Her hafta bit ana gidiyor hiç sevmem böyle şeyleri ama mecburr neyse.
Bakın şimdi.
21 çocuk var. 21 tane balon alıp içine görevler yazcam sınıf içinde yapabilecekleri.
Balonu patlatan içinde yazanı yapacak. Hadi bana fikir verin.
Komik eğlenceli parlak şeyler olsun.
Bi kaç bişey buldum ama 21 e tamamlayamadım.
Ayyy bunlar nasıl tatlı fikirler yaa süperrEn sevdiği hayvanın taklidini yapsın
Bir şarkı söylesin
Kırmızı bir meyve söylesin
Mutlu olduğunda ne yapar onu söylesin
Yumuşak bir şey söylesin
Güzel kokan birşey söylesin
Konuşmadan üşüdüğünü anlatsın
Ay maşallah ne kadar verimli bi gün olmuşAkşamı ettik hamdolsun.
**Mutfakta bir dolabı komple boşalttım, temizledim yerleştirdim. (erzak dolabı, cam kavanozlarda güzelce yerleştirdim, bitenler azalanlar vs)
**Vestiyeri boşalttım. (ayakkabı bölümü hariç)
Evdeki herkesin 2 şer 3er montu asılı olunca dolmuş taşmış saçma bi görüntü vardı.
Hava bir öyle bir böyle. İncesi kalını hırkası montu mecbur meydanda herkesin...
Onu bi elden geçirdim düzenledim sildim.
**Yemek yaptım,özendim,tatlı yaptım.
**Çamaşır sepetini boşalttım
**Bulaşık mak çalıştırdım.
Mutfak toplu
Ezanı bekliyorum, sonra yemek.
Oruçluyum.
Söylüyorum belki teşvik olur. Bundan sonra bir misafirlik söz konusu olmadığı müddetçe oruçluyum inşallah, borçları olan gelsin benle
Neyin var canım geçmiş olsunŞimdi acildeyim serum takıldım yarına iyi olayım inşallah da güzelce gideyim çocuğumun yanına
İnşallah kolayca geçerHaftanın her günü Kızım bir şey yaptı Şimdi benim yerime Başka anne gelse ben onun haftasında gitsem saçma olurdu. En fazla Cuma günü yapabilirdim ama kızım hevesle bekliyor Yarını
Ay ay ay maşallah çok hoşşEki Görüntüle 3676042
Akşam kahvesine gelin
Abla Allah kolaylık versinnBaloncuğum yoğunum işlerimi devir ediyorum. İki katı yoruluyorumTelefonu elime almaya fırsatım olmuyor. Eve de gelince kafam ve gözlerim baygın baygın oluyor. Erkenden yatıyorum. Sizleri okumaya mecalim kalmıyor
Bende özledim kahve içmeyi
hafta sonuna sözleşelim inşaAllah
Allah eşine kolaylık versin Seda bu devirde geçinmek zor maalesef. Oda stresli sana nazı geçiyor kızların dediği gibiİçim sıkılıyor.
Bugünlerde.
eşim hani yazın şokun bu kuryelik işinde çalıştı ya.
Vergi çıkmış.
Oda yüksekmiş gergin kendisi ben şokta bu kadar çok vergi parası kadar kazanmadım diyor.
20 bin miş borç.
esnaf kuryelik iş değilmiş diyor .
sonra lokantaya gırdi ordan geri çıkıp opete girdi . Haliyle pek maaş durumu yok
Çünkü arka arkaya oldu zaman içinde.
Lokanta belli bi süre söylemiş öyle yatırayım paranı demiş ve opete yeni girdi orası yeni maaşı vakti gelince verir.
Ben şuna şaşırıyorum kendi yaptığı işlerden dolayı neden bana ters davranıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?