Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah iyi olur
Zor dönemden geçiyor haliyle stresli olabilir idare etmeye destek olmaya çalış Allah hayırlı bol kazançlı iş nasip etsin inşallah

Seda Allah ferahlık versin, helalinden bol bereketli kazanç versin inşallah.
Bir erkek için özellikle, zor bir durum.
Sen de en yakınısın, sana yansıtıyor elbette. Umarım yıpranmadan/yıpratmadan geçer bu süreç.
İyi günde kötü günde

Akşamı ettik hamdolsun.
**Mutfakta bir dolabı komple boşalttım, temizledim yerleştirdim. (erzak dolabı, cam kavanozlarda güzelce yerleştirdim, bitenler azalanlar vs)
**Vestiyeri boşalttım. (ayakkabı bölümü hariç)
Evdeki herkesin 2 şer 3er montu asılı olunca dolmuş taşmış saçma bi görüntü vardı.
Hava bir öyle bir böyle. İncesi kalını hırkası montu mecbur meydanda herkesin...
Onu bi elden geçirdim düzenledim sildim.
**Yemek yaptım,özendim,tatlı yaptım.
**Çamaşır sepetini boşalttım
**Bulaşık mak çalıştırdım.

Mutfak toplu
Ezanı bekliyorum, sonra yemek.
Oruçluyum.
Söylüyorum belki teşvik olur. Bundan sonra bir misafirlik söz konusu olmadığı müddetçe oruçluyum inşallah, borçları olan gelsin benle

Hastayım desen öbür haftanınkiyle yer değişirdiniz. Biz de yaptık zamanında ana sınıfı etkinlikleri pehhh
Haftanın her günü Kızım bir şey yaptı Şimdi benim yerime Başka anne gelse ben onun haftasında gitsem saçma olurdu. En fazla Cuma günü yapabilirdim ama kızım hevesle bekliyor Yarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…