- 20 Mayıs 2024
- 1.843
- 9.605
- 78
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunHayırlı akşamlar
Bugünün ödevini yapamadım
Annem ve kayınvalidem geldi
Dün oğlum okulda başka bir çocukla çarpışmış gözünün altı çok şişti morardı aile hekimi acile yönlendirdi göze çok yakın diye bt çekildi çok şükür ki bişey olmamış ilaçta vermedi sadece buz koyuyoruz
İnşallah kısa zaman da düzelir
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah beterinden korusun
Teşekkürler abla istek varsa alırım bizim topiğin meşhur cümleleri gelebilirGÖnül çok güzel resim yaayemekten sonra nolur çıkalım o kadar işim var ki
Abla süpersin yaaGonulmeyvesi nerdesin gönül?
Çocuklarla biraz oturdum sonra bütün evi süpürdüm koltukları falan. Bileğim ağrıdı bitirdiğimde.
Sabah çıkıp akşama da bişey yapamayınca çok dağıldı odalar her yeri toplayıp yatmak istiyorum inşallah
Kar yağsaydı da cam önünde otursaydık
Benim hamilelikte dişlerine vurdu nazar dişe vuruyor mu bilmem ama benimde bi anda dişlerim kötü oldu bu hafta diş ağrısı çektimKızlar ya nazardan kem gözden diş ağrısı olabilir mi
Benim ve eşimin aynı zamanda diş ağrısı başladı ve benim çoğu dişim çürümüş ilk defa böyle birşey yaşıyorum sanki bir anda çürüdü
Bunlar kim söyle baaamEki Görüntüle 3676412 işte kar yağışı seroo
Bilmem hamile bitane yapmışBunlar kim söyle baaam
Burcun ne kaç yaşındasınBu topikimizin en meşhur muhabbetlerini hatırlatın bana görsel tasarlarım
bazen lazım olsa da kin duyamıyorum doğru geçen kendime kızdım birine neden kızdığımı unuttumAktif Lora da kinci değil pamık gibidir
çok geçmiş olsun olur mümkünKızlar ya nazardan kem gözden diş ağrısı olabilir mi
Benim ve eşimin aynı zamanda diş ağrısı başladı ve benim çoğu dişim çürümüş ilk defa böyle birşey yaşıyorum sanki bir anda çürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?