- 23 Mart 2022
- 18.353
- 74.080
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fakirin makine deterjanı var ondan almıştımKızlar selam!
İyi haftasonları
Evde koltuk yıkama makinesi olanlar, deterjan olarak ne kullanıyorsunuz?
Arapsabunu falan mı?
Ne alıyım?
Makine deterjanı çok eskiden satılanlardan alırdım kosla fakir falan ama çok uzun zamandır almıyorum beyaz ya da arap sabunuyla yıkıyorum
Canım bizim aldığımız makinada fakir ve vanish dışında kullanmayın yazıyor. arap sabunı köpürür heralde olmaz o. Köpürmemesi lazımmış. Bende de süper diye bi marka vardı 101 in sanırım onı kullandın. Gayet iyi temizlşyoe ve kokuyır
Tamam bakıyım ben de bi o zaman arapsabunu var evde ama diğerleri yok.Fakirin makine deterjanı var ondan almıştım
Retrodan olabilir belki. Hayır olsun inşallahKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Hayır olsun inşallah Allah ferahlık versinKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
.hayra çıksın inşallah teelfondan uzaklaşıp bir duş almayi denesen yanlış alinti yapmışım ama dönemedim bazen bana da oluyor evet dolunay oluncaRetrodan olabilir belki. Hayır olsun inşallah
Kuran okuyabilirsen biraz oku hayalcim. Ruhen düşünerek ya şafi falan çek. Allahım kalbine huzur versin. O mutsuzluk hissi çok kötü yaKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Hayalcim mevsim değişimi, hamilelik hormonları vs... etki eder sıkma canınıKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Kızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer