• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Makine deterjanı çok eskiden satılanlardan alırdım kosla fakir falan ama çok uzun zamandır almıyorum beyaz ya da arap sabunuyla yıkıyorum

Canım bizim aldığımız makinada fakir ve vanish dışında kullanmayın yazıyor. arap sabunı köpürür heralde olmaz o. Köpürmemesi lazımmış. Bende de süper diye bi marka vardı 101 in sanırım onı kullandın. Gayet iyi temizlşyoe ve kokuyır

Fakirin makine deterjanı var ondan almıştım
Tamam bakıyım ben de bi o zaman arapsabunu var evde ama diğerleri yok.
Bugun yıkamıcaz zaten vazgeçtik. Ama alırım en kısa zamanda, hem güzel koksun, hem de farketsin temizlendiği,öyle istiyorum

Ortalık toparladım✔️
Dün gece toplu yattım zaten.
Makineye çamaşır attım, balkona astım.
Bulaşık mak çalıştırdım.
Ev temiz ama belki robotu açarım.

Yatak odasında şifoniyerlerin yerini değiştiricez birazdan, hem temizlik olur hem değişiklik.
Biri 4 çekmeceli, biri aynalı.

Günaydın kızlar
Erken kalktım
kahvaltı hazırladım
Mutfağı toplayıp ocağı sildim
İki kez çamaşır atıp serdim üçüncü çalışıyor
Bebeği besleyip bakımlarını yaptım
Hava çok güzel biraz bebekle eşiminde iş çıkışını fırsat bilip bir uerlere mı gitsem diyorum
Saçımda kendi yaptığım aloevara yağı var yüzeme de boca ettim evden çıkmam uzun sürerse evde bisielr yaparız artık
Gününüz güzel geçsin 🌺🌺🌺😘😘😘💙

Kızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Kuran okuyabilirsen biraz oku hayalcim. Ruhen düşünerek ya şafi falan çek. Allahım kalbine huzur versin. O mutsuzluk hissi çok kötü ya

Kızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Hayalcim mevsim değişimi, hamilelik hormonları vs... etki eder sıkma canını

Al bi abdest inşirah suresi oku, dua et ağla içine atma. Rabbim selamete çıkarsın

Modunu yükseltecek bir şeyler yap
El yüz kremlen, iki makyaj yap, saçını tara değişik bir model yap, aynaya bak ve iyisin iyisin diye kendine bi öpücük at, bende seni kocaman öptüm ve sarıldım :KK60:

Dışarı çıkıp biraz yürüyüş yap iyi gelir İnşaAllah

Aslında nedensiz değil hayal büyük kavga olunca biz devam ediyoruz içimizdekiler geri planda kalıyor olur olmaz zamanda çıkıyor enerjimiz çekilmiş gibi.

Ağlamanın bilimsel faydası var ağla hiç tutma iyi gelecek mutlaka.

Manevi olarak da boşluğun varsa oda kötü yapıyor

Back
X