Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece aklıma geldi izlerken mi not tutuyorsun ilknur? Video kitabı var ya ben ordan takip ediyorum en son önemli yerleri işaretliyor ya kitaptan bende işaretliyorum sonra onları not alıyorum. Yoksa böyle uzun uzun not tutmak da insanı yoruyor ve sıkıyor. Bide tekrar yaparken de uzun sürüyor hepsini not alıncasweetgirlcandy @Gonulmeyvesi
dolunaybekler kızlar biraz motive edecek kimse yok mu ya akşamda hic calısılmıyo nasıl uyku bastırdı yarım saat izledim ama yok gitmiyo
![]()
Canım bizim aldığımız makinada fakir ve vanish dışında kullanmayın yazıyor. arap sabunı köpürür heralde olmaz o. Köpürmemesi lazımmış. Bende de süper diye bi marka vardı 101 in sanırım onı kullandın. Gayet iyi temizlşyoe ve kokuyır
İnşirah suresini aç dinleKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
Tarihe ben yeni basladım ya matematik paragraf gidiyodum. Bu arada bende de video ders notları kitabı var ama ben cok önemli dedigi yerleri bide deftere yazıyorum yazınca daha cok aklımda kalıyo benim. Bütün derslerin video ders notlarını aldım ben daha kolay oluyo çalışmasıBen 13.videoyu izledim bugün. Bugün beni de aşırı uyku bastırdı yaaa. Her gün 1 video izlemeye çalışıyorum son günlerde biraz olmadı da. Uykun gelince kalk dolaş bi hava al balkonda yoksa gitmiyorben tarihi sevmem anlamam demiştim ya şimdi zevkli geliyor soru çözerken güzel oluyor doğru yapınca
![]()
Hayır olsun insallah. Allah gönlüne ferahlık versinKızlar nedense bugün çok mutsuz uyandım. Ağlamak istiyorum sürekli içimde değişik bi sıkıntı var. İnşallah geçer
maşallah penyezim bütün evin işlerini bitirdin daha ne yapacan dinlen birazda2. mak. de bitti, kurutmaya attım çalıştırdım
öğlen namazını kıldım
banyo dolabını düzenleyip sildim
temiz havluları astım, aynayı sildim
iç kapısını sildim
duşakabini yıkadım
wc ve lavaboyu yıkadım
banyo yer zemini elle sildim
banyo paspaslarını mak.attım yıkanıyor
kovaları ve bezleri yıkadım
Dünden karnıbahar ve makarna var yanına bi salata yaparım.
Bu gün başka iş çıkmaz artık benden
Biraz örgü yapıp kafamı dağıtmak istiyorum
Bu kısmı sadece banyoyu temizledim olarak yazıyorumbanyo dolabını düzenleyip sildim
temiz havluları astım, aynayı sildim
iç kapısını sildim
duşakabini yıkadım
wc ve lavaboyu yıkadım
banyo yer zemini elle sildim
banyo paspaslarını mak.attım yıkanıyor
Olmaz mı tabiki çok iş varBu kısmı sadece banyoyu temizledim olarak yazıyorumhalbuki içerisinde ne çok iş var
Bitirdim abla çok şükürmaşallah penyezim bütün evin işlerini bitirdin daha ne yapacan dinlen birazda![]()
Geçen kış kendime başladığım yelek var onu örüyorum canım. Bu kış biter umarımpenyez83 ne örüyon ablaaa

Aynen bende de video ders notları var. Önceki senelerde ayyy ne derse yazardım zor oluyordu öyle. Şimdi video bitiminde önemli dediği yeri yazıyorum tarihte. Hızlıca bitse tarih diğerlerine geçmek istiyorum onları yine ikişer götürürüm ama tarihle başka dersi yapamıyorumTarihe ben yeni basladım ya matematik paragraf gidiyodum. Bu arada bende de video ders notları kitabı var ama ben cok önemli dedigi yerleri bide deftere yazıyorum yazınca daha cok aklımda kalıyo benim. Bütün derslerin video ders notlarını aldım ben daha kolay oluyo çalışması
Hayır olsun insallah. Allah gönlüne ferahlık versin
Ben su temel matematik kitabı var ya aldım dedigim onu bitirdim komple yine o hocanın video ders notları var ona basladım onda da 17. Videodayım bide kadir gümüşün parla paragraf kpss soru bankası var onunda 5 videosunu izledim soru çözüyorum baya çözdüm ordandaAynen bende de video ders notları var. Önceki senelerde ayyy ne derse yazardım zor oluyordu öyle. Şimdi video bitiminde önemli dediği yeri yazıyorum tarihte. Hızlıca bitse tarih diğerlerine geçmek istiyorum onları yine ikişer götürürüm ama tarihle başka dersi yapamıyorum