Malesef öyle nazarı kötü bir şekilde tecrübe ettiğim halde paylaşmasam daha iyiydi dedimAllah'ım hayırlı eylesin kız çocuğu bambaşka aman n'olacak ne nazarı derdim hep Bebek doğdu resmini kardeşlerim hariç bir yere atamıyorum dün halamla görüntülü konuştuk Bebek huzursuzluk çekti hele bir arkadaşım var bir ker maşallah demiyor dikkat etmek gerek ne kadar koruyabilirsek o kadar iyi
Sağlıkla,huzurla, mutlulukla gelsinKızlar öğrendik. Yavrumuz kızmış.
İnstagram a sadece pastanın resmini attım ama içime huzursuzluk düştü ya.
Sanki bunda nazar değecek bişey yokki demi. Okudum ettim ama işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfler yer hesabı yine gereksiz bişey yaptım sanki
Çok geçmiş olsun SedoşHastaneden geldik şimdi.
Umut hastalandı midesini üşütmüş.
Film çekildi serum takıldı.
ilaç yazdılar.
Umarım toparlar kısa sürede
Allah'ım şifa versin inşallahGittim o zaman kristal demedi vestibüler nörit dedi. Denge siniri iltihabı.
Anlamadığım şey eğer tekrar ediyorsa hasta falan olmadım neye dayanıyor birden pat diye ortaya çıkıyor.
Geçmezse giderim belki bi ilaç veriyo ilaç beni iyice yatırdı o zaman 10 günden sonra devam edemedim hacamat yaptırdım o iyi geldi.
Amin eslinna sen nasıl oldunAllah'ım şifa versin inşallah
SağolÇok geçmiş olsun Sedoş
Ohh yalnız olmadığıma sevindim yaa bebeyle bu kadar vallaAy çok güldümaynıyız aynı merak etme yalap şalap ortaya ne çıkarsa
Ay hamileyken grip daha zor yaGiremedim ya. Ablam geldi kaldı. Ağır grip oldum yattım. Sonra da misafirlerim geldi iş güç derken
Hem de nasıl ya. Bi de tam geçmedi de. Boğazım çok acıyor. Sadece nane limon içebiliyoruz değil mi? Diğerleri riskli.Ay hamileyken grip daha zor ya
Geçmiş olsunGiremedim ya. Ablam geldi kaldı. Ağır grip oldum yattım. Sonra da misafirlerim geldi iş güç derken
Ihlamur içiliyo diye biliyorumHem de nasıl ya. Bi de tam geçmedi de. Boğazım çok acıyor. Sadece nane limon içebiliyoruz değil mi? Diğerleri riskli.
Gerçi bişey içme şansım varsa seçme hakkımı çaydan yana kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?