Kullandığın ilaçlardan dedi. O verdi alerji ilacını, şuan kullandığım sadeca bir ilaç tek kaldı onuda 6 ay kullanırsın demişti
Benim bide enfeksiyondan falan sanırım yaramın iyileşmesi gecikti
Neredeyse az kaldı iki ay olacak ama hâlâ yara
Kullandığın ilaçlardan dedi. O verdi alerji ilacını, şuan kullandığım sadeca bir ilaç tek kaldı onuda 6 ay kullanırsın demişti
Benim bide enfeksiyondan falan sanırım yaramın iyileşmesi gecikti
Neredeyse az kaldı iki ay olacak ama hâlâ yara
Yok, oradayken her günüm neredeyse hastanede geçti. Hep pansuman yapıldı.
Gelmeden bir gün önce gitmiştim tekrar kapattı üç gün sonra aç dedi
Sürmem için bir şey vermedi
Yok, oradayken her günüm neredeyse hastanede geçti. Hep pansuman yapıldı.
Gelmeden bir gün önce gitmiştim tekrar kapattı üç gün sonra aç dedi
Sürmem için bir şey vermedi
Hastaneden ilk çıktığımda bir hafta pansumana gitmiştim. Sonra terramycın vermişti onu sür demişti dikiş tutmayınca ve enfeksiyon olunca yeniden pansumana başladı ve hep kapattı, hiç sür demedi
Hastaneden ilk çıktığımda bir hafta pansumana gitmiştim. Sonra terramycın vermişti onu sür demişti dikiş tutmayınca ve enfeksiyon olunca yeniden pansumana başladı ve hep kapattı, hiç sür demedi
Limonsuz bacaklarım ağrıyor son günlerde aşırı yorgun ağırlaşmış hissediyorum sürekli yatsam uyusam hiçbir şey yapmasam öyle yorgunluk. Yapmıyorum zaten yaşanacak kadar yapıyorum Doğumda annem yanımda olur sen nasılsın geçmiş olsun grip olmussun
Deme ya Vitaminlerini kullanıyorsun demi?Benim de ağrılarım devam ediyor. Çok ayakta duramıyorum. Çözümü olmadığı için kendi kendime dikkat ediyorum işte.
Sağolasın canım. Kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum işte
Deme ya Vitaminlerini kullanıyorsun demi?Benim de ağrılarım devam ediyor. Çok ayakta duramıyorum. Çözümü olmadığı için kendi kendime dikkat ediyorum işte.
Sağolasın canım. Kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum işte