- 12 Haziran 2019
- 20.118
- 124.291
- 598
- 37
İyiyim çok şükürSağol canımsen nasılsın
Bana da zaman yavaş geçiyor. Yani gün çabuk bitiyor ama günler geçmiyor gibi. Bilmiyorum ki anlatabildim miİyiyim çok şükür
Oğlumla günler geçiyo ne ara akşam oluyo anlamıyorum
Şu kaşıntı da geçse daha iyi olucam İnşallahAmin eslinna sen nasıl oldun
Geçmiş olsunHem de nasıl ya. Bi de tam geçmedi de. Boğazım çok acıyor. Sadece nane limon içebiliyoruz değil mi? Diğerleri riskli.
Gerçi bişey içme şansım varsa seçme hakkımı çaydan yana kullanırım
Normal bence,bende mesela ekmek peynir yerdimDaha önce sordum mu hatırlamıyorum ya
Normalde hamilenin canı tatlı ya da ekşi çeker, benim canım hamurişi çekiyor. Nerdeyse her akşam ekmek yiyorum mesela başka bişey kesmiyor. Ekmek, poğaça, özellikle börek
Normal mi bilmiyorum ya
Limonsuz bacaklarım ağrıyor son günlerde aşırı yorgun ağırlaşmış hissediyorum
Geçmiş olsun esli neyin var ? Kaçırdım sanırımŞu kaşıntı da geçse daha iyi olucam İnşallahalerji ilacı kullanıyordum. Biraz hafifletiyordu ama bu seferde çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu. Dün bitti almayayım dedim ama yok yani olmuyor. Yarın alacam
Yara olduğu için de kaşıyamıyorum yarayı oda ayrı sıkıntı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun esli neyin var ? Kaçırdım sanırım
Ha evet ameliyatı biliyorum rabbim şifa versin inşallahTeşekkür ederim canımbeyinden ameliyat oldum, hâlâ onun etkileri işte
Anladım anladım senin ki biraz hamileliktenBana da zaman yavaş geçiyor. Yani gün çabuk bitiyor ama günler geçmiyor gibi. Bilmiyorum ki anlatabildim mi
Ihlamur vs de bir fincan olurmuş. Benim de burnum tıkalı ağzım açık uyuyorum çok kötü yavHem de nasıl ya. Bi de tam geçmedi de. Boğazım çok acıyor. Sadece nane limon içebiliyoruz değil mi? Diğerleri riskli.
Gerçi bişey içme şansım varsa seçme hakkımı çaydan yana kullanırım
Zeynep Meva diye düşündük ama tabi değişmezse :). Siz karar verdiniz miHeySero canım ben sende kız hissediyordum zaten gözünüz aydın Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah bu dene gerçekten de kız senesi galiba isim düşündünüz mü?
Meva değişikmişZeynep Meva diye düşündük ama tabi değişmezse :). Siz karar verdiniz mi
Benim hep annem durdu
Cennet demek :) oğlumu hatırlatıyorMeva değişikmiş
Anladım.Cennet demek :) oğlumu hatırlatıyor
benim canım hamurişi çekiyor
Şu kaşıntı da geçse daha iyi olucam İnşallahalerji ilacı kullanıyordum. Biraz hafifletiyordu ama bu seferde çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu. Dün bitti almayayım dedim ama yok yani olmuyor. Yarın alacam
Yara olduğu için de kaşıyamıyorum yarayı oda ayrı sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?