Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hindili patatesli sote yaptım
Şehriyeli bulgur pilavı
Bir de emekle sabırla yıkanmış pişirilmiş ıspanak.
Dünden muzlu tatlı vardı.

Makineyi boşalttım yeni bulaşıklar koydum sevinsin diye.
Buzdolabını sildim sebzeliği falan temizledim
45 dk telde sesli yazılı mesaj

Selâm aleyküm hayırlı akşamlar tek başına olan yapamıyorum temizlik konusunda evet günlük yemek vs yapılıyor ama yetmiyor gibi hissediyorum bende aranıza katılabilir miyim yeniden tabi herkes isterse
Çünkü neyi nasıl yapacağımı şaşırdım ev temiz ve düzenli ama yetmiyor gibi hissediyorum sanki bir yerde bir şeyi eksik yapıyor gibiyim
Bana günlük liste vs verebilirmisiniz misal neyi nasıl ve hangi sırayla yapıyorsunuz
Evim 350 metrekare 3+1 ve saklama alanı yok denecek kadar az
Yani kapsül liste vs gibi

Çarpıntı vardı canim bi de sag tarafımda uyuşma
Uyuşma geçti, Kahveyi kesince çarpıntı da azaldı ama tamamen geçmedi
Aminn inşallah Allah razı olsun
Geçmiş olsun kardiyoloji ye gittiniz mi bende de vardı çarpıntı, sıkışma ve çabuk yorulma Dr um ilaç başladı
Bide sebebi bulunamayan hipertansiyon ve ritim bozukluğu diye yazmış
Elhamdülillah daha iyiyim evet yine var ama 2 ay oldu tedaviye başlayalı inşallah düzelecek

Son düzenleme:

Niye istemeyelim bizim sana dediğimiz şey başkaydı. İsteyen gelir yani sıkıntı yok.

ev temiz ve düzenli ama yetmiyor gibi hissediyorum

gerçekten temizse kurcalama ötesini kendine meşguliyet bul derim.

350 m² doğru yazdıysan ve depolama alanı yoksa ilk iş dolap raf vs yaptırmak olabilir

Ev sahibine dedik ama yaptırmadı bir yüklük gibi birşey var ama boyum kısa alırken yerleştirirken zorlanıyorum yatağı yorganı oraya kaldırdim diğerleri dışarda kaldı
Eşime diyeceğim bir daha konuşsun bide eşime kullanılmayan ıvır zıvır i var onları atmasını söyleyeceğim inşallah kabul eder
Sanki ne kadar silersen sil fayanslar dolap parlamiyor 25 26 senelik bir bina buna da şükür evin oturma planı odaları vs çok güzel ama bakımsız kalmış yerleri vs hani şöyle bir göstermiyor ev temizliği
Mutfak dolabı sildikce kusuyor yağı kiri
Çok imreniyorum yeni tip dolap ve fayanslara vs
Yeni bir binaya baktık 2+1 balkon vs kapalı 25 bin istedi yerimizden kıpırdamadayalim dedim eşime

Bugün yaptıklarım
Yatak odası toplandı havalandırıldı
Yatak toplandı
Kirliler makineye atıldı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Çöp atıldı
WC ve lavabo yıkandı
Kahvaltı hazırlandı ve sonrasında toplandı
Eşim işe gittikten sonra
Havalandirdigim yorganları kaldırdım
Kuruyan çamaşırları topladım
Yemek yaptım
Markete gidip geldim
Biraz daha işim var inşallah onları da halledeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…