• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşük 🥺 ama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim ☺️
yaşça senden büyüğüm sakin o düşüncelere kapılma kendine bebeğine evine odaklan bu konuda eşinden yardım iste eğer bu konuda ketüm davranıyorsa kendini korumaya al ne olursa olsun kesin davran arada kalma istemiyorum de çok zorda kalırsan eşinle konuş eşini bahne ederek konu neyse acaba o istermi yada istemezmi diye araya onu koy sen direk muhatap olma malesef bu çoğrafyanın erkeği annesiyle karısının arasında kalmayı yada etliye sütlüye karışmayıp kendi çekirdek ailesini korumayı bilnmiyor yönetemiyor yada işine gelmiyor :işsiz: oyuna sen dahil et bırak o ilgilensin konuyu bilmeyerek konuşuyorum
geçmişe gelince orası dipsiz bir kuyu şeytanın başka bir oyunu akıl sağlığından olursun.
düşünme gelince dua oku tel aç okusun
bebeğinle ilgilen havanın güzel zamanlarında dışarı çıkın kendinle ilgilen dalma o düşüncelere bunu yaşamış biri olarak geriye baktığımda çok saçma sapan insanlara üzlüp hayatımı çekilmez hale kendim getirdiğimi görüyorum

Back
X