- 12 Haziran 2019
- 20.200
- 124.780
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay abla çok sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda sağlıkla diğeride çıkarkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
Çok sevindim abla gözünüz aydınkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
amin canım aminAy abla çok sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda sağlıkla diğeride çıkar![]()
amin canım çok sağolÇok sevindim abla gözünüz aydındiğer kuzu da en kısa zamanda çıkar inşAllah
![]()
1 tane güccük balkonum var o da temizGünaydın
Bügünün ödevi balkonu temizlemek
@Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Gözünüz aydın abla inşallah diğeri de en kısa zamanda sağlıkla çıkarkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
amin canım , Allah razı olsunGözünüz aydın abla inşallah diğeri de en kısa zamanda sağlıkla çıkar
yaşça senden büyüğüm sakin o düşüncelere kapılma kendine bebeğine evine odaklan bu konuda eşinden yardım iste eğer bu konuda ketüm davranıyorsa kendini korumaya al ne olursa olsun kesin davran arada kalma istemiyorum de çok zorda kalırsan eşinle konuş eşini bahne ederek konu neyse acaba o istermi yada istemezmi diye araya onu koy sen direk muhatap olma malesef bu çoğrafyanın erkeği annesiyle karısının arasında kalmayı yada etliye sütlüye karışmayıp kendi çekirdek ailesini korumayı bilnmiyor yönetemiyor yada işine gelmiyorHayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşükama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim
![]()
oyuna sen dahil et bırak o ilgilensin konuyu bilmeyerek konuşuyorumÇok şükür abla çok sevindimkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
amin canım amin çok sağolÇok şükür abla çok sevindim
İnşallah diğer boncuğa da hemen kavuşursunuz![]()
Gözünüz aydın sağlıçakla büyüsünkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
Hamilelik hormonlarından sanırım son zamanlarda bana da hep oluyorSize de oluyor mu böyle
sağolasın canım Allah razı olsun aminGözünüz aydın sağlıçakla büyüsün![]()