- 11 Şubat 2022
- 6.018
- 16.199
- 198
Gözünüz aydın ablakızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın ablakızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
Boş ver, hiç üzülme. Sadece üzüldüğünle kalıyorsun.Olan sana oluyorHayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşükama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim
![]()
Bende bunu bilmeden arkadaşıma lavanta göndermistim hahahah hatırlıyo musunAy çiçek olarak kokusunu sevmediğim tek şey. Çayını düşünemiyorum
Gözünüz aydın abla darısı digerine inşallahkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()
Ayyy dikkat etMesajların hepsini okuyamadım herkes iyidir insallah.
Banyoyu temizledim meteyi aldıktan sonra sanırım cok deterjan kullandım başım agrıyo midemde bulanıyo.
Çok kötü oldum derdime neydi o kadar dökecek
sağol canım sağolGözünüz aydın abla![]()
amin ilknurcum sağolasınGözünüz aydın abla darısı digerine inşallah![]()
bende bi keresinde çamaşır suyu ve porçözü birlikte kullandım, ciğerlerimin ağrıdığını hisettim resmenMesajların hepsini okuyamadım herkes iyidir insallah.
Banyoyu temizledim meteyi aldıktan sonra sanırım cok deterjan kullandım başım agrıyo midemde bulanıyo.
Çok kötü oldum derdime neydi o kadar dökecek
Ayyy dikkat et
Açık havaya çık yoğurt ye biraz Allah korusun
Balkona cıktım biraz su ictim basımın agrısı tam geçmedi ama bulantım gecti sükürbende bi keresinde çamaşır suyu ve porçözü birlikte kullandım, ciğerlerimin ağrıdığını hisettim resmen
çok kötüydü , geçmiş olsun temiz havaya çık yoğurt falan ye dikkat et
Limonsuz valla bende az aldım diye düşünüyordum dün etiketlerini kesmek için çıkardık çok almışım farkında olmadan-Hayal canım ya sen kaçar tane takım kıyafet battaniye falan aldın. Sanki eksik gelecekmiş gibi geliyor bana
![]()
Evet onu çıkarmıştı arkadaşın içindenBende bunu bilmeden arkadaşıma lavanta göndermistim hahahah hatırlıyo musun
Gözünüz aydın ablaakızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür![]()
![]()