• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşük 🥺 ama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim ☺️
Boş ver, hiç üzülme. Sadece üzüldüğünle kalıyorsun.Olan sana oluyor

Mesajların hepsini okuyamadım herkes iyidir insallah.
Banyoyu temizledim meteyi aldıktan sonra sanırım cok deterjan kullandım başım agrıyo midemde bulanıyo.
Çok kötü oldum derdime neydi o kadar dökecek
Ayyy dikkat et
Açık havaya çık yoğurt ye biraz Allah korusun

Mesajların hepsini okuyamadım herkes iyidir insallah.
Banyoyu temizledim meteyi aldıktan sonra sanırım cok deterjan kullandım başım agrıyo midemde bulanıyo.
Çok kötü oldum derdime neydi o kadar dökecek
bende bi keresinde çamaşır suyu ve porçözü birlikte kullandım, ciğerlerimin ağrıdığını hisettim resmen
çok kötüydü , geçmiş olsun temiz havaya çık yoğurt falan ye dikkat et

Ayyy dikkat et
Açık havaya çık yoğurt ye biraz Allah korusun
bende bi keresinde çamaşır suyu ve porçözü birlikte kullandım, ciğerlerimin ağrıdığını hisettim resmen
çok kötüydü , geçmiş olsun temiz havaya çık yoğurt falan ye dikkat et
Balkona cıktım biraz su ictim basımın agrısı tam geçmedi ama bulantım gecti sükür

-Hayal -Hayal canım ya sen kaçar tane takım kıyafet battaniye falan aldın. Sanki eksik gelecekmiş gibi geliyor bana 🙈
Limonsuz valla bende az aldım diye düşünüyordum dün etiketlerini kesmek için çıkardık çok almışım farkında olmadan 🫢 battaniye pamuklu 3 tane var annem ördü bide kendim örgü aldım ama pazen battaniye varmış kundak gibi bir şey ondan alacağım

Back
X