- 13 Mart 2019
- 16.552
- 65.596
- 598
Abla gözünüz aydın cok sevindimmkızlar, bebeğimizin birini bugün hastaneden çıkarıyolar
çok şükür
Sağol canım senindeAkşamınız hayrolsun
Prosun diyeNiye böyle yazıyorsam
Feraceli, eşinle birebir büyük sorunların yoksa, hiç düşünme ailenin yaptıklarını.Hayırlı günler hanımlar bugünün ödevini Ben zaten Hafta sonu yapmıştım bayağı detaylı duvarlarını bile fırçaladım balkonun bebeğim birazcık grip gibi burnunu temizliyorum sürekli keyfim pek yok bilmiyorum Size de oluyor mu böyle Ara ara eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını düşünüp üzülüyorum geçmişe gidiyorum çok da geçmiş değil Yani hala devam eden şeyler de oluyor öyle biraz modum düşükama kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için kalktım evimi bir güzel temizledim şimdi oturuyorum birazcık daha işlerim var sonra devam edeceğim
Daha bu sabah okudum haberdeMesajların hepsini okuyamadım herkes iyidir insallah.
Banyoyu temizledim meteyi aldıktan sonra sanırım cok deterjan kullandım başım agrıyo midemde bulanıyo.
Çok kötü oldum derdime neydi o kadar dökecek
Vaoov hiç duymadım ve mantıklı buldum sanki.Benim bi büyüğüm vardı. Şey demişti.
Öfkelendiğin ve sürekli düşünüp kinlendiğin kişinin ruhaniyeti için 3 ihlas 1 fatiha oku her aklına gelişinde demişti. Nefsine ağır gelir ama sırf okuyorsun diye şeytan artık düşündürtmez demişti.
Çokta mantıklı geldi ve işe yaradı
Feraceli denemek serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?