Düzenli Evimiz & Hayatımız

yaşça senden büyüğüm sakin o düşüncelere kapılma kendine bebeğine evine odaklan bu konuda eşinden yardım iste eğer bu konuda ketüm davranıyorsa kendini korumaya al ne olursa olsun kesin davran arada kalma istemiyorum de çok zorda kalırsan eşinle konuş eşini bahne ederek konu neyse acaba o istermi yada istemezmi diye araya onu koy sen direk muhatap olma malesef bu çoğrafyanın erkeği annesiyle karısının arasında kalmayı yada etliye sütlüye karışmayıp kendi çekirdek ailesini korumayı bilnmiyor yönetemiyor yada işine gelmiyor oyuna sen dahil et bırak o ilgilensin konuyu bilmeyerek konuşuyorum
geçmişe gelince orası dipsiz bir kuyu şeytanın başka bir oyunu akıl sağlığından olursun.
düşünme gelince dua oku tel aç okusun
bebeğinle ilgilen havanın güzel zamanlarında dışarı çıkın kendinle ilgilen dalma o düşüncelere bunu yaşamış biri olarak geriye baktığımda çok saçma sapan insanlara üzlüp hayatımı çekilmez hale kendim getirdiğimi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…