Sarı beze koşup gidenin düzensizliğine kimse inanmaz dutum ...hiç inandırıcı değilsin yaniAayy dün fırını tamire geldi adamlar meydandaki sarı bezle fırının arkası önü duvarı sildim çöpe attım yenisini çıkartayım diye baktım kalmamışbi panikledim . Sabah ilk iş gittim bi paket aldım
Sedaydi yakalanmışÖnceden takip etmeyen ödev verdiğimizi bilmez.
Neyse...
Gece anladım zaten. Kapitone deyincede netleştirdim. Özelden de yazdı da yapacak bir şey yok dedim yakalanırsınBi baktık vardı bi baktık yok
Kız düzen ayrı temizlik ayrıSarı beze koşup gidenin düzensizliğine kimse inanmaz dutum ...hiç inandırıcı değilsin yani
Oda ellere yellere karıştı uçtu gittiGece anladım zaten. Kapitone deyincede netleştirdim. Özelden de yazdı da yapacak bir şey yok dedim yakalanırsın
Oda ellere yellere karıştı uçtu gitti
Umutla birlikte mutluluklar dileyelim
Kız düzen ayrı temizlik ayrıtemiz mi temiz . Hergün dip köşe siler süpürürdüm artık o kadar yapmıyorum .
Biraz çocuklardan dolayı koyduğum koyduk yerde kalmıyor . Bi de kuran kursuna başladım .
O sebepten hergün yapamıyorum temel ev işlerini yetiştirmeye çalışırken biraz acele olsun hepsi yetişsin deyince de düzen kaydı
Burda ödevlerle en azından günde bi yer de olsa temizlenirdüzenlenir diye şey ettim
Peki canım ama birazcık destek göz çıkarmazYa dut senin aceleyle yaptığın iş bile düzenlidir eminim sanki seni bilmiyoruz
Ev kirli diye attigin foto bile temizlkten parlıyordu unutma
Bırak kızlar azıcık dağıtsın o kadarda olsun
Hahahah destek herzaman günlük ödevlere takılPeki canım ama birazcık destek göz çıkarmaz
şu sarı bezleri eve sokmamAayy dün fırını tamire geldi adamlar meydandaki sarı bezle fırının arkası önü duvarı sildim çöpe attım yenisini çıkartayım diye baktım kalmamışbi panikledim . Sabah ilk iş gittim bi paket aldım
bu seferki yeşil oldu sarı değilşu sarı bezleri eve sokmam
Bişey olmaz beraber devam ederizHahahah destek herzaman günlük ödevlere takıl
Ben hiç yapmadım ödevi
Fena sınıfta kaldım maalesef
dip köşe dökmeli dolapları indirmelimi bir şey istiyorsun bacımsu yoksa yalap şap biraz ordan biraz burdan bir paket miBişey olmaz beraber devam ederiz
Biraz ordan biraz burdantip köşe dökmeli dolapları indirmelimi bir şey istiyorsun bacımsu yoksa yalap şap biraz ordan biraz burdan bir paket mi
ekonimik paket olsunBiraz ordan biraz burdanyalap şalap olmasın ama
Tamamdır allah razı olsunekonimik paket olsun
kızlar derler toplar bir paket sunarlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?