- 13 Mart 2019
- 16.582
- 65.841
- 598
Benimde bacağım ağrıyor sağ bacak eşim topallıyorsun diyo farkında değilimAy bide benim bacağımda ağrı olmuştu üstte dönemiyordum yürüyemiyordum ilk kalkınca. Gece eşimden tutup çekiyordum ahahaah
Gönül benim üst komşu sen olabilir misin ?Ben gidiyorum Eki Görüntüle 3686215
Üst iç kısım mı tam birleşim yeri gövdeyle. Ay çok fena bişeydi o sonradan gördüm burda topiklerde çok kişi de olmuş. Doğumdan sonra geçiyor hemenBenimde bacağım ağrıyor sağ bacak eşim topallıyorsun diyo farkında değilim
hahahahhahahahha sweet yaaa
Valla öyle olduhahahahhahahahha sweet yaaabakkala diye çıkıp köye gidiyor kız ya
Evet bacak arası üst kısım benimde doktora dedim magnezyum verdi ama hala ara ara ağrıyor topallıyormusumÜst iç kısım mı tam birleşim yeri gövdeyle. Ay çok fena bişeydi o sonradan gördüm burda topiklerde çok kişi de olmuş. Doğumdan sonra geçiyor hemenbende öyle asla basamazdım topallardım
Yok ya magnezyum falan asla işe yaramıyor. Doğum yap anında geçiyorEvet bacak arası üst kısım benimde doktora dedim magnezyum verdi ama hala ara ara ağrıyor topallıyormusumdemekki çoğu kişi yaşıyor
Mide bulantısı kusma ağrı hepsinin doğurduğum an geçeceğini düşünerek doğum korkumu yeniyorumYok ya magnezyum falan asla işe yaramıyor. Doğum yap anında geçiyor
senin mide bulantın devammı ediyorMide bulantısı kusma ağrı hepsinin doğurduğum an geçeceğini düşünerek doğum korkumu yeniyorum
31 tam
Evet bacak arası üst kısım benimde doktora dedim magnezyum verdi ama hala ara ara ağrıyor topallıyormusumdemekki çoğu kişi yaşıyor
31 tam
Buarada benim de bacaklarımda gece ağrı oluyor.
Evetaklıma
senin mide bulantın devammı ediyor
Aramızda 4 gün var limonsuz31 tam
Buarada benim de bacaklarımda gece ağrı oluyor.
Bonus yürüyünce daha kötü oluyorum ben ya. 10 dk yürüyüp biraz oturmam gerekiyor sonra tekrar yürümem lazım dinlene dinleneYürüyüş yapıyonuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?