- 12 Haziran 2019
- 20.246
- 125.130
- 598
- 37
Yok bonusum nerde. Sözde hep yürüyecektim, biraz ayakta fazla kaldım mı ağrılarım başlıyor .Yürüyüş yapıyonuz mu?
Bu kadar uzun sürmesi normal mi ki yaEvetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
Evetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
En iyisini yapıyorsunMide bulantısı kusma ağrı hepsinin doğurduğum an geçeceğini düşünerek doğum korkumu yeniyorum
Merak edip duvara dayanıp baktımAyaktayken yere bakınca ayaklarını görüyon mu? Görmemen lazım
ahhh kuzum uzun sürmüşEvetkusuyorum bile 2 gün önce kahvaltı yaparken baktım geliyor öylece kalktım oturma odasına gidiyim tv ye bakıyım unuturum diye birden bi geldi halı banyo kapısı banyonun duvarı yerler hep mahvettim geri oraları temizledim temizlerken bir kere daha kustum
Haha yok canım ben sesli temizlik yapmıyorumGönül benim üst komşu sen olabilir misin ?gündüz çıt yok gece temizlik yapıyor uyutmuyorda asdffkl
Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsinSon zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?
Neden acabaBende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin
Son zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?
Bazı kadınlarda oluyormuş doktorlar öyle diyorBu kadar uzun sürmesi normal mi ki ya
Hep yanımda var küçük çöp poşeti özellikle başkasının evine giderken arabada oluyor. Evde kusma kovam var ona poşet geçirip kusuyorum o gün yatak odasındaydı yetişemedim kiTedbiren rulo poşetlerden bulundur bari kaza anında ulaşabilesin.
Maalesef efser ya geçecek diye beklerken doğuma yaklaştımahhh kuzum uzun sürmüş
Çevremde böyle hamilelikleri duymuşdum kolay değil az kalmış umarım bir çırpıta gelir geçerBazı kadınlarda oluyormuş doktorlar öyle diyor
Hep yanımda var küçük çöp poşeti özellikle başkasının evine giderken arabada oluyor. Evde kusma kovam var ona poşet geçirip kusuyorum o gün yatak odasındaydı yetişemedim ki
Maalesef efser ya geçecek diye beklerken doğuma yaklaştımcanı sağolsun
Bende öyle perde yıkarım her cam sildigimde havalar buz gibi burda cam silemem hicBizim burada yağacak gibiydi silmedim yağmadısilsem kesin yağardı
Bide ben cam silince perde falan komple giriyorum biraz daha bekleyim dedim
Bizde zeytin olacaktık google hic zeytinle ilgili dogru düzgün bi kostüm bulamadım bi tane gördük eşime dedim onu yap sonra arkadaslar bi yapmıs çıtayı arşa cıkarmıslar ben cocugu bunla gönderemem dedimGeceler geceler........
Bugun sadece 1 posta çamaşır yıkadım.
Haftasonu evde değildik, valiz boşalttım.
Yemek bulaşık vs
Yerli malı için poğaça yaptım akşam iftardan sonra mayaladım.
Ve bu saat oldu anca bitirdim toparladım kapatıyorum evi mutfağı
Bir ara şapka yaptık yerli malına yine. Eşime yardım ettim. Hamuru bekle, şekil ver, 4 tepsi oldu anca piştiler.
Ve..
Sanırım un az geldi. Ele aşırı yapışan bir hamurdu, o kadar zor toparladım ki, özendim diye oldu herhalde
Oğlumun ilk yerli malı.
Poğaça görevi bendeydi.
Ki ben güzel yaparım. Ama fiyasko olmasa da orta halli bi ürün çıktı ortaya. Neyse, nasip.
Üzülmek istemiyorum, eskiden olsa utançtan kahrolurdum.
Napiim, aksilik. Sağlık olsun diyorum
Valla... Öyle....
Yine de daha güzel olabilirdi
Neyse suscam.
Şapkası güzel oldu en azından yavrumun
Poğaçalar da yenir.
Yenir yenir.
Haydi toparladım her yeri.
Yatıyım.
Herkes rüyasında mayalı poğaça görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?