Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu kadar uzun sürmesi normal mi ki ya

Tedbiren rulo poşetlerden bulundur bari kaza anında ulaşabilesin.

ahhh kuzum uzun sürmüş

Evett geldimm
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım
Bi posta daha yıkamaya attım
Oturma odasıbı topladım
Çekyatları silkeledim ıslak mendille bi geçtim toz aldım gırgırladım
Kenarları ıslak mendille sildim
Mutfağı temizledim
Bulaşık mak boşalttım doldurdum tezgah üstü bulaşıkları da yerleştirdim
Tepsi ıvır zıvır yıkadım
Ocak fırın kapağı sildim
Yeri gırgırladım kenarları ıslak mendille sildim
Oğlumun odası aşırı karıştı
Çekmecelerin biraz düzenledim katladıklarımı yerleştirdim ama detaylı bi düzene ihtiyaç var
Yatak odası topluydı sabah yatağımı toplamıştım
Bi posta çamaşır katladım yerleştirdim
Biraz dersine çalıştık yavrucuğumun
Biraz muhabbet ettik baya geçe kaldık uyutuyorum şimdi
O uyusun kendime vakit ayırıcam inşallah

Bugün yardımcı abla geldi, evi bir güzel dip köşe temizledi. Ben de bütün perdeleri yıkadım zaten kaç gündür çekmece dolap içlerini yapıyordum şükür bitti bundan sonra artık düzenli silme süpürme yaparsam bu temizlik beni bir süre götürür.

Son zamanlarda geceleri uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum dün gece sabaha doğru biraz dalmışım öneriniz var mı?
Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin

Bende de var bu 3 haftadır falan. Çevremden de duydum kaç kişi aynısını diyordu. Şaşırıyorum bir kaç kişiden aynı dönem aynı şeyleri duyunca. Melatonin içebilirsin
Neden acaba dün gece dedim Allahim nolur bir yarım saat bile uyusam iyi gelecek. Sabaha karşı daldım sabah 7 de kadın geldi tekrar kalktım.
Melatonin duydum da öyle derin uyku yapmıyor değil mi? Çünkü ben geceleri kızım için uyanıyorum

Bu kadar uzun sürmesi normal mi ki ya
Bazı kadınlarda oluyormuş doktorlar öyle diyor
Tedbiren rulo poşetlerden bulundur bari kaza anında ulaşabilesin.
Hep yanımda var küçük çöp poşeti özellikle başkasının evine giderken arabada oluyor. Evde kusma kovam var ona poşet geçirip kusuyorum o gün yatak odasındaydı yetişemedim ki
ahhh kuzum uzun sürmüş
Maalesef efser ya geçecek diye beklerken doğuma yaklaştım canı sağolsun

Çevremde böyle hamilelikleri duymuşdum kolay değil az kalmış umarım bir çırpıta gelir geçer

Bizim burada yağacak gibiydi silmedim yağmadı silsem kesin yağardı

Bide ben cam silince perde falan komple giriyorum biraz daha bekleyim dedim
Bende öyle perde yıkarım her cam sildigimde havalar buz gibi burda cam silemem hic
Bizde zeytin olacaktık google hic zeytinle ilgili dogru düzgün bi kostüm bulamadım bi tane gördük eşime dedim onu yap sonra arkadaslar bi yapmıs çıtayı arşa cıkarmıslar ben cocugu bunla gönderemem dedim
Arkadaşında elinden geliyo bize gel beraber yapalım dedim yaptık simdi koyuyorum resimleri biri temudan aldıgım digeri eve gelen gibi oldu
Balonun birini cok sisirmisim görmeyelim onuda

Eklentiler

• IMG_9363.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 18
  • E696AE8D-3600-40C5-89FA-25DD4AB68B73.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…