• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de bu yeni kalsın bu da tertemiz kalsın diye diye dolapları ağzına kadar doldurmuşum son 2 aydır fazla olan giymediğim kullanmadığım ne varsa veriyorum yada çöp kutusunun yakınına ağzı açık şekilde koyuyorum kağıt toplayıcılar falan götürüyor. Bir rahatlama geldi, yerim açıldı. Hala her temizlikte çıkarıyorum kullanılmayanları, bi ara uygulamaya yükledim 50 TL ye sıfıra yakın ürünler koymuşum sadece elimden çıksın diye yok boyu kaç cm, yok eni kaç cm, yok kumaşı ne deli ettiler 😂 kızımın 2-3 kere giydiği botunu okadar ucuza koydum ki yenisini almak istesen 1300 TL, sadece üstünde bir iki tane çarpmadan dolayı çizik olmuş kadın bana yazmış ki cifle siler misiniz geçiyor mu diye 😂😂😂😂 lazım değil bana bunlarla uğraşmak diyip hepsini topladım vakıfa gönderdim ihtiyacı olanlara veriyorlar.
Ya evet yok kolu kaç cm yok altını üstünü çeker misin bi zaman sonra onlarda adamı yıldırıyor 😂 ama haklılar para verıyorlar sonuçta istiyorlar ayrıntı 😁

-Hayal -Hayal Limonsuzzcay Limonsuzzcay hiç satmayın bebeklerinizin hayrına verin eşyaları kızlar.

Hayal ayıp olur mu demişsin temiz kıyafetin nesi ayıp olur? Genç birisi bi düğün nişan için giyer bayram için giyer hoşuna gider onun hayrı yeter zaten.

Sen bilmiyosan böyle ihtiyacı olanı bulacak kişilere verebilirsin. Kimi köye götürüp orda veriyor mesela biz nasıl yapalım onu.
Ha giyiyorsan da bedeni oluyorsa 7 senede bişey olmaz kıyafete moda zaten tekrar eden bişey
Ne biliyim bonus valla sormaya çekindim alınır mı diye ama bir daha denk gelirse söylerim. Eşe dosta sorayım bakalım bildikleri varsa ya da dediğin gibi köye götürme şansı olan varsa öğreneyim.
Valla giyerim diye diye saklıyorum ama giymiyorum işte sorun orda yoksa 11 senelik conversim i giyioyorum ben hala geçen yaz hesapladımda 🙂 Tarz değişti evlendim daha usturuplu giyiyorum o yüzden.

Günaydın ❤️
Bu aralar çok yetişemiyorum okumaya umarım herkes iyidir 🌸

papatyamm papatyamm sanırım diğer bebiş de çıkmış Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın 🫶
amin canım çok sağol evet dün çıktı diğer bebeğimizde çok şükür
amin :KK52:

Back
X