• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende yeni doğduğumda doymazmışım mamaya başlasmısta annem öyle rahatlayıp uyumuşum 😂

Ağlayıp uyanınca hep o şekilde susturulmuşuz napalım şimdi sen de gızına aynısını yapıcan ağladımı zaman mekan ötesi her yer ve anda o memeyi çocuğun ağzına tıkıcan bunlar aklına gelip gülücen

Ulan ya hep aynı hepppp benim elim küçük belime o zamanda gavışamazdı bence
Of yaa iyi güldüm benim annemde öyle der ama zayımfış baya gerçekten elleri belini sarabilir
52 kilo olan çiroz kardeşimin ki de şimdi öyle evlensin güncelleme gelir ona da 😅

Yeni şey çıkardınız başıma 😂 şimdi kızım giyer mi acaba diye diye durmasında hepsi 🫢😂
Benim ki yiğen vb kişilere verdiğim bazı şeyler olsaydı şimdi giyerdim diyor ama sanmıyorum ki giysin
Ben 3 sene öncesi gibi neredeyse herşeyi birilerine verdim yeniden doldu tüketim çılgınlığına dikkat etmeliyim diyorum sonrasında indirimler,düğün için alıyım vb şeylere kanıyorum

Benim ki yiğen vb kişilere verdiğim bazı şeyler olsaydı şimdi giyerdim diyor ama sanmıyorum ki giysin
Ben 3 sene öncesi gibi neredeyse herşeyi birilerine verdim yeniden doldu tüketim çılgınlığına dikkat etmeliyim diyorum sonrasında indirimler,düğün için alıyım vb şeylere kanıyorum
İndirim yeni moda derken aldıkça alıyordum bende nane hamilelikten önce. İhtiyaç oldukça almak lazım aslında ama popüler kültür mahvetti

Back
X