- 13 Ağustos 2022
- 8.452
- 39.472
- 498
Yeni şey çıkardınız başımabenim sevdiğim bir kaç parçayı kiyafeti kızım giydi bunların arasında bekarken gidiklerimde var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni şey çıkardınız başımabenim sevdiğim bir kaç parçayı kiyafeti kızım giydi bunların arasında bekarken gidiklerimde var![]()
Bende yeni doğduğumda doymazmışım mamaya başlasmısta annem öyle rahatlayıp uyumuşumBebekkende yemeyi severmişim tee ordan geliyor
Bende yeni doğduğumda doymazmışım mamaya başlasmısta annem öyle rahatlayıp uyumuşum![]()
ben hiç sevmezmişim 2 ,3 yaşıma kadar Anne sütü ondan sonrada iştahsızdım ya olanlar evlendikten sonra oldu ne dürtüyse ardıkBebekkende yemeyi severmişim tee ordan geliyor

Sağolasın bonusum ateşi düşmüyorGeçmiş olsun yavru hastaymış
altını cizdiğim sevdiğim modası herzaman olan bazı parcalar hepsi değilYeni şey çıkardınız başımaşimdi kızım giyer mi acaba diye diye durmasında hepsi
![]()
Geçmiş olsunSağolasın bonusum ateşi düşmüyor![]()
Ya deneyeyim hemen çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ateş için ayak altına sarımsaklı zeytinyağı iyi geliyor
İnşallah canımİyi gelir inşallah![]()
Geçmiş olsun dutSağolasın bonusum ateşi düşmüyor![]()
Geçmiş olsunYa deneyeyim hemen çok teşekkür ederim![]()
Of yaa iyi güldüm benim annemde öyle der ama zayımfış baya gerçekten elleri belini sarabilirUlan ya hep aynı hepppp benim elim küçük belime o zamanda gavışamazdı bence
Benim ki yiğen vb kişilere verdiğim bazı şeyler olsaydı şimdi giyerdim diyor ama sanmıyorum ki giysinYeni şey çıkardınız başımaşimdi kızım giyer mi acaba diye diye durmasında hepsi
![]()
İndirim yeni moda derken aldıkça alıyordum bende nane hamilelikten önce. İhtiyaç oldukça almak lazım aslında ama popüler kültür mahvettiBenim ki yiğen vb kişilere verdiğim bazı şeyler olsaydı şimdi giyerdim diyor ama sanmıyorum ki giysin
Ben 3 sene öncesi gibi neredeyse herşeyi birilerine verdim yeniden doldu tüketim çılgınlığına dikkat etmeliyim diyorum sonrasında indirimler,düğün için alıyım vb şeylere kanıyorum