Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uyumuşum yarım saat önce uyandım sersem gibiyim
şifa olsun kuzum açılayım diye neler yaptım yok en iyisi biraz uyumak çok erken kalktım uyuyamadım ondan sanırımBende uyumuşum yarım saat önce uyandım sersem gibiyim![]()
Uyu biraz iyi gelir dinlenirsin kalkınca bi kahve iç oh misşifa olsun kuzum açılayım diye neler yaptım yok en iyisi biraz uyumak çok erken kalktım uyuyamadım ondan sanırım![]()
Gel gel
Beni kınadın ya benim göyneğimi giydin gördün müşifa olsun kuzum açılayım diye neler yaptım yok en iyisi biraz uyumak çok erken kalktım uyuyamadım ondan sanırım![]()
Resmen hiç bir şey yapmadım bugün yatıyorum öylebirazdan kalkayım bari
![]()
Kalktım yazdıktan 5 dk sonra
Kullanmadım abla bakanlık onaylı yqda TÜBİTAK onaylı takviyeysr sorun olmaz diye düşünüyorumKızlar, internetten bu kolojen takviyesini aldım, kullanan varmı , ıstagramda biri paylamıştı reklam olarak,
Geçen ay doktorun söylediğini almıştım
Baktım buda kolojen daha ucuz diye aldım ama bi işe yarar inşallah
üzerinde FDA,GMP ve HELAL sertifika logoları varKullanmadım abla bakanlık onaylı yqda TÜBİTAK onaylı takviyeysr sorun olmaz diye düşünüyorum
uyuyamadım sersem sersem gezdimUyu biraz iyi gelir dinlenirsin kalkınca bi kahve iç oh mis![]()