- 12 Haziran 2019
- 19.764
- 121.906
- 598
- 37
Canım elma sirkesi daha keskin ve etkiliymiş. Ben sulandırıp kapı kollarını onunla siliyorum.Bişey sorucam evi dip köşe silmeyi düşünüyorum bugün.
Kapı kolları vs. Silme suyuna çamaşır suyu ve sirke katsam ikisi birbirinin etkisini bozar mı?
Sirkeli suyu ertesi gün de silmek için kullanabilir miyim acabaAlkolde klor yok ki. Ne diyeceklerini şaşırdılar
Günaydıngünaydın. dün elektronikleri silmek aklımdan çıktı gitti. ama buzdolabından maydonoz alırken yere düştü parçaları. o yüzden alt rafı bir daha sildim. bence ödevi yapmış sayılırım
GünaydınGünaydın gençler ve genç kalanlar
ben biten siprey plastikleri atmıyorum, yeri geldikçe kullanıyorum
Mesela kapı kolları, prizler için ispirto yu sulandırıp kullanıyorum ( yıllardır yaparım)
Ahşap yüzeyler için sirkeli su hazırlarım ( taşınma sonrası özellikle kullanıyorum)
Klozetler için de ispirtolu su hazırlıyorum( klozet yanında durur, gelen misafire söylerim" hijyen suyu kullanın" kikiki malum oturma kısmı hijyeni bana en pratik böyle geliyor.
Geçmil olsun canım ya allah beterinden korusun :)
GünaydınGünaydın
Günaydın
Şişe de hazırladığın su mu yoksa içine bez batırıp kullandığın mıSirkeli suyu ertesi gün de silmek için kullanabilir miyim acaba
Bugün yok mu canımÖdevi fikri olan ya şimdi söylesin ya yarına kadar sussun
Aklıma gelmedi canım, fikrin varsa yazabilirsinBugün yok mu canım
KaşıklarAklıma gelmedi canım, fikrin varsa yazabilirsin
Yeni yapıldı, parlatırken düzenlemiştir çoğu zatenKaşıklar
Yeni yapıldı, parlatırken düzenlemiştir çoğu zaten
Ben de bekliyorum ki birşey yazdalar da mecburi yapsam diyeAklıma gelmedi canım, fikrin varsa yazabilirsin
Aynen resmen devirdi geçti namussuzBen böyle hastalık görmedim dedin lan
Daha da komaz sana
Aynen resmen devirdi geçti namussuz
Varmış tekrar edebiliyomuş yani bi kere geçirdim bi daha geçirmem diye bişey yokmuşİnş odur diycemde acaba tekrar yakalanma durumu var mı dünyada?
Varmış tekrar edebiliyomuş yani bi kere geçirdim bi daha geçirmem diye bişey yokmuş
Çok geçmiş olsun canımSağolun, çok şükür bir sıkıntı yok ❤
Benim oğlanın da öyle olmuştu, oturuyor yerine dişler
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?