Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yaptiklarim;
Camasir yikandi kuruyanlar katlandi
Süpürgenin filtresi yikandi kurutuldu
Ayakkabılar yikandi
Bulasik makinesi halledildi
Kapilar silindi
5.5 saat ders çalışıldı.

Bugün yapacaklarim;
Evi süpür sil
Kapilari sil
Kuruyan camasirlari katla
Baharatlign kapaklarini telle (aynali iz yapiyo)
En az 8 saat calis.

Ekmek ödevini biraz öteledim insallah bi ara denicem aklimda

Günaydın herkese
Günaydın, hamarat çekirge

Acayip yorgunum ama işler bitmiyor ve de bitmiyor, bütün düzen alt üst oldu, yeni bir dünya yaşıyoruz resmen. Buna da alışıcaz elbette. Bu günler de geçecek, ömrümüz yeter de görürsek.
Yapılacak işleri düşündükçe afakanlar basıyor. Sabah sabah ne kadar da pozitifim

Deli yaa gel ağlayak :)) veli grubu kaynıyo var tabi yapamayan normal yani.
Okul nosunu öğretmen atsın size şifreyide alamazsanız o vermek zorunda kim yapcak başka
hic ben veririm falan demiyor hanimefendi. baska bir ogretmen arkadas va ona dedim eba cok muhim degil tv den takip edin dedi eger kayit olmadiniz derse atarlanirim artik

icim acildi nego sagol

sabah sabah dusumu aldim kahvalti hazirladim evi topladim wc banyo temizledim kizla babasi uyansin supurucem
9.30 da ders basliyor 15.00e kadar hakkinizi helal edin ikindiden sonra da ödev yaparim nego✌

Günaydınn bizim evde de heryer birbirine girdi :) bütün gün dağıl topla süpür sil yemek hazırla böyle geçiyor günler. Eşim çalışıyor tedirginim bazen bazen kaygılı bazen pozitif oluyorum rabbim herkez leri korusun ınsllahhhhhh biz ekmeği biliyormusunuz bilmiyorum mayali yapıyoruz evde tavada yapıyorum 3 deste o bize baya yetiyor :)

ben de ekmek yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir turlu firinda iyi pisirmiyor. dunku negonun koydugu tarifi denicem aksam insallah tutar

Herkes evde olunca hepsi ayrı döküyor tabi bende dün akşam giremedim çok rahatsızlandım boynum çok ağrıyordu. Sonra da eşim geldi giremedim. Ama işlerimi yapmıştım hatta ödevimi de yapmıştım negom bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…