Düzenli Evimiz & Hayatımız

sabah sabah dusumu aldim kahvalti hazirladim evi topladim wc banyo temizledim kizla babasi uyansin supurucem
9.30 da ders basliyor 15.00e kadar hakkinizi helal edin ikindiden sonra da ödev yaparim nego✌
Sizin çokmuş ders saati, bizim iki ders şükür
Allah kolaylık versin
Aynı benim de öyle acayip bunaldım, hayır iş bitse daha sakin olucam, yapıyorum yapıyorum ama sürekli hijyen sağlıycam diye sinir basıyor. Tam işler, çocukların etkinliği vs bitiyor bu sefer eşim geliyor hop onun dezenfektesi

Geçmiş olsun canım
Hergün çamaşır yıkamaya alıştım sanırım kalktığımdan beri ne yıkasam diyorum bulamadım bişeybikaç kıyafet var ama kıyamam koca makinayı açmaya
Ben açtım sabah erkenden, küçük çiş kaçırmış, ekstra iş çıkardı bana
Sıvı şeyler verme diyorum eşime kaç kere, yine vermiş. Ona temizlemem lazımdı aslında

Oyyy oy sorma. Bende iki gün önce aynı sebepten battaniyelerini falan yıkamıştım.

Buarada artık havluları toplarken katlayıp yerleştırıyorum. Böylece sepette katlanmayı beklememiş oluyorlarbide çamaşırları hep Konmari usulüyle katlıyorum Yok yok kesin bişey var sende. Aklımdaki herşeyi ödev olarak vermen normal değil

Ya kesinlikle telden, ipten alırken katlayıp toplamak, hemen de yerine koymak daha kolay, diğer türlü çamaşır ekstra kırışıyor birde.
Görüyorum hepinizi, kamera koydum evinize

Günaydın.

Güzel şeylere niyet etmişken gergin ve kötü başladım haftaya.

Herşey altüst oldu. Allahım beterinden korusun ülkemizi sevdiklerimizi.
Bu stresli zamanda bide diyet yapıyorum öyle zorlanıyorum ki... diyorum çayımı bisküvimi alıp otursaydım biraz kafam dağılırdı.

Sonra susuyorum işte.

Günaydın gençler ve genç kalanlar
Dün çok yorucu geçti bu gün sadece yemek yapabilirim gibi geliyor.
Pazara gidildi (beni götürmediler) sebzeleri yeni buzdolabı poşetlerine koyup öyle dolaba koydum ve pazar poşetlerini attım.
ıspanakları pırasayı, yıkayıp doğrayıp dondurucuya koydum
Pırasanın içine koyulacak kadar havuç da dondurucuya koydum belki birdaha pazara gidilmdz

Pazarcılara eğitim verilmiş. Hepsi maskeli ve eldiven takmışlar. Bir kişi parayı alıp diğer pazarcı sebze tartıyormuş. Ve seçtirmek kesinlikle yasak mış . ama pahalanmış ya her şey iki katı olmuş. İzmir böyle ise istanbul kimbilir nasıldır
Allahım yardımcı olsun, gariban ne yapsın aç açıkta kalan çok olacak
çevremizi nasıl takip ederiz bilmiyor um ama yardımcı olmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…