gecmıs olsun bende de mıgren var nasıl agrı cektıgını anlıyorum , mevsım gecısı oldugundan agrın olmus olabılır benımde oluyor 10-15 gun de gecmıyor hıcbır ılac fayda etmıyorMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım
[]
Sen nasıl oldun canım ?
Ben daha da iyiyim bugün çok şükür. Bi kaç gündür oyun oynamayan kocam oyuna girdi sakince ne kadar izleyeceğini gözlüyorumSen nasıl oldun canım ?
ıdare eder ıste bende kocama gıcıgım bu aralarBen daha da iyiyim bugün çok şükür. Bi kaç gündür oyun oynamayan kocam oyuna girdi sakince ne kadar izleyeceğini gözlüyorumsen nasılsın?
Biraz temiz hava alsan, oksijensizlik de baş ağrısı yapar. Gardını al markete sen git. Hem ayakların açılır hem de nefes almış olursun.Merhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Olabilir evet, gözümde zaten sorun var, kontrole gidecektim malum durumdan kaldı.Çok geçmiş olsun. Migren veya astigmattır büyük olasılıkla ve Allah ikisini birden başa vermesin. Astigmat ilerlemez ama çok kitap okumaktan mıdır nedir son bir senedir ciddi göz ağrısı ile beraber baş ağrısı. Şubatta doktora gittim, gözlük verdi. İki gözlük aldım, başlarda iyiydi ama sonra sapları kulak arkasından başıma doğru sızlamayla başlayan bir baş ağrısı yapıyorlar. Takamıyorum şimdi gözlükçüye de gidemiyorum. Ben migren var diye sanıyordum astigmatmış. Öyle de olabilir. Uyuyunca geçmiyor maalesef ama migrende uyuyunca geçmiyor diye biliyorum. Şu dönem geçsin bir doktora görünNego
Sağol canım
Eline sağlıkGünaydın kızlar , sabah erken kalktım iş telefonuma mesaj geldı , bıraz kıtap okudum battanıyemı yıkatıp balkona astım sımdı camasırlar yıkanyor .ıkı balkon yıkadım mutfagı toparladım kahvaltı hazırladım banyo sabunluk takımını camasır suyuna bastım (porselen) sımdı kahvaltı yapıyoruz
Sana da geçmiş olsungecmıs olsun bende de mıgren var nasıl agrı cektıgını anlıyorum , mevsım gecısı oldugundan agrın olmus olabılır benımde oluyor 10-15 gun de gecmıyor hıcbır ılac fayda etmıyor
Sağol canım
Balkonda alıyorum canım her gün. Dışarı çıkmak istemiyorum açıkcası, ben normalde de çok sık çıkmam, hem eşim evde yok nasıl çıkıcam marketeBiraz temiz hava alsan, oksijensizlik de baş ağrısı yapar. Gardını al markete sen git. Hem ayakların açılır hem de nefes almış olursun.
Merhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Hangi kitabı okuyorsun?Sabah bende buraya yazınca telim kapandı kitap okudum şarja takıpçok etkili kitap ağlamaklı oldum.
Geçmiş olsun sanadadaha iyimisin?
Karantinadan önce eşim işten geldiği zaman ben giderdim markete biraz kendi haline kalmak iyi gelirdi. Çocuklar da bunaltmış olabilir. Şahsen ben 7 24 beraber olmaktan çok bunaldim.Olabilir evet, gözümde zaten sorun var, kontrole gidecektim malum durumdan kaldı.
Sana da çok geçmiş olsun
Sağol canım
Eline sağlık
Sana da geçmiş olsun
Sağol canım
Balkonda alıyorum canım her gün. Dışarı çıkmak istemiyorum açıkcası, ben normalde de çok sık çıkmam, hem eşim evde yok nasıl çıkıcam markete
Hangi kitabı okuyorsunuzSabah bende buraya yazınca telim kapandı kitap okudum şarja takıpçok etkili kitap ağlamaklı oldum.
Geçmiş olsun sanadadaha iyimisin?
Sağol canımOlabilir evet, gözümde zaten sorun var, kontrole gidecektim malum durumdan kaldı.
Sana da çok geçmiş olsun
Hangi kitabı okuyorsun?
İdare ederim buna da şükür
Hangi kitabı okuyorsunuz
Migren cidden çok zor, gözlük kullanıyorum ama miyopum ben. Yakını da net görmemeye başladım maalesef artık.Sağol canımAllah şifa versin. Umarım bir şeyin yoktur ama ben kendi adıma migrendense, göz problemim olmasını tercih ederim. Çünkü gözlük taktığın müddetçe rahat oluyorsun. Tabii takmadığın sürece neredeyse her gün berbat bir göz-baş ağrısı.
Bende o yazarın Ve Dağlar Yankılandı okuyorum. Uçurtma Avcısı harikaydı ama bunda o hazzı alamadım açıksası hayal kırıklığı oldu benim için.Bin muhteşem güneşi okuyorum hissediliyor hikaye erkekler böyle hissetmiyordur belki kadın olduğumuz için çok etkileniyoruz heralde
Migren cidden çok zor, gözlük kullanıyorum ama miyopum ben. Yakını da net görmemeye başladım maalesef artık.
Olabilir tabi bu kitaplar beklentiyi büyütüyodurBende o yazarın Ve Dağlar Yankılandı okuyorum. Uçurtma Avcısı harikaydı ama bunda o hazzı alamadım açıksası hayal kırıklığı oldu benim için.
4 sene önce okumustum , harıka bır kıtaptı gercekten ..Bin muhteşem güneşi okuyorum hissediliyor hikaye erkekler böyle hissetmiyordur belki kadın olduğumuz için çok etkileniyoruz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?