Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar , sabah erken kalktım iş telefonuma mesaj geldı , bıraz kıtap okudum battanıyemı yıkatıp balkona astım sımdı camasırlar yıkanyor .ıkı balkon yıkadım mutfagı toparladım kahvaltı hazırladım banyo sabunluk takımını camasır suyuna bastım (porselen) sımdı kahvaltı yapıyoruz

gecmıs olsun bende de mıgren var nasıl agrı cektıgını anlıyorum , mevsım gecısı oldugundan agrın olmus olabılır benımde oluyor 10-15 gun de gecmıyor hıcbır ılac fayda etmıyor

Biraz temiz hava alsan, oksijensizlik de baş ağrısı yapar. Gardını al markete sen git. Hem ayakların açılır hem de nefes almış olursun.

Olabilir evet, gözümde zaten sorun var, kontrole gidecektim malum durumdan kaldı.
Sana da çok geçmiş olsun
gecmis olsun Nego bas agrisi çok kötu birsey
Sağol canım
Eline sağlık
gecmıs olsun bende de mıgren var nasıl agrı cektıgını anlıyorum , mevsım gecısı oldugundan agrın olmus olabılır benımde oluyor 10-15 gun de gecmıyor hıcbır ılac fayda etmıyor
Sana da geçmiş olsun
Sağol canım
Biraz temiz hava alsan, oksijensizlik de baş ağrısı yapar. Gardını al markete sen git. Hem ayakların açılır hem de nefes almış olursun.
Balkonda alıyorum canım her gün. Dışarı çıkmak istemiyorum açıkcası, ben normalde de çok sık çıkmam, hem eşim evde yok nasıl çıkıcam markete

Sabah bende buraya yazınca telim kapandı kitap okudum şarja takıp çok etkili kitap ağlamaklı oldum.

Geçmiş olsun sanada daha iyimisin?

Karantinadan önce eşim işten geldiği zaman ben giderdim markete biraz kendi haline kalmak iyi gelirdi. Çocuklar da bunaltmış olabilir. Şahsen ben 7 24 beraber olmaktan çok bunaldim.

Olabilir evet, gözümde zaten sorun var, kontrole gidecektim malum durumdan kaldı.
Sana da çok geçmiş olsun
Sağol canım Allah şifa versin. Umarım bir şeyin yoktur ama ben kendi adıma migrendense, göz problemim olmasını tercih ederim. Çünkü gözlük taktığın müddetçe rahat oluyorsun. Tabii takmadığın sürece neredeyse her gün berbat bir göz-baş ağrısı.

Migren cidden çok zor, gözlük kullanıyorum ama miyopum ben. Yakını da net görmemeye başladım maalesef artık.

Bin muhteşem güneşi okuyorum hissediliyor hikaye erkekler böyle hissetmiyordur belki kadın olduğumuz için çok etkileniyoruz heralde
Bende o yazarın Ve Dağlar Yankılandı okuyorum. Uçurtma Avcısı harikaydı ama bunda o hazzı alamadım açıksası hayal kırıklığı oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…