Ve Dağlar Yankılandı - okumustum :) sıze kıtaplıgımın resmını atayımmıBende o yazarın Ve Dağlar Yankılandı okuyorum. Uçurtma Avcısı harikaydı ama bunda o hazzı alamadım açıksası hayal kırıklığı oldu benim için.
Çocukların kütüphanesini boşaltıp silip yerleştirdim15 nisan ödevi
Bir çekmece, dolap içi düzenlemek (eşarp, çamaşır, çorap, pijama vs karar sizin)
Nevresim değiştirmek (ben değiştirdim siz mahrum kalmayın )
Bugün eni dağınık bırakmıyoruz, hep elimiz üstünde oluyor
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Günlük ekran süreni kısa tut mümkün olduğunca, yarım saatten fazla kitap okuma tek seferde canımMigren cidden çok zor, gözlük kullanıyorum ama miyopum ben. Yakını da net görmemeye başladım maalesef artık.
yatağı nasıl karbonatladınızÇocukların kütüphanesini boşaltıp silip yerleştirdim
Kizin yatağını sokup karbonatlayip nevresimini degistirdim
Gömme dolabın içini boşaltıp silip yerleştirdim.
Dün bunları yaptım ama bugün çok halsizim hiç bir şey yapmak istemiyorum
Ailesini her şeyini söktükten sonra avuç avuç karbonat atıyorsun. Güzel koksun da istersen doğal yağlardan sürebilirsin karbonata emdirip öyle sürüyorsun. Özellikle köse kısımlardan içeri doğru yatıyorsun. 8 saat bekletip sonrasıda elektrik supurgesine cektiriyorsun. Tüm akarlar ölüyor.yatağı nasıl karbonatladınız
At tabiVe Dağlar Yankılandı - okumustum :) sıze kıtaplıgımın resmını atayımmı
Eline sağlık canımÇocukların kütüphanesini boşaltıp silip yerleştirdim
Ya işte telefona çok bakıyorum benGünlük ekran süreni kısa tut mümkün olduğunca, yarım saatten fazla kitap okuma tek seferde canımBana da doktor astigmat dedi ama türleri oluyor bunların ve astigmat ilerlemez. Oysa bende de giderek bir bulanıklaşma başladı.
Ne kadar çok mopun varHanımlar aranızda Silva Mop kullanan var mı? Ben kurumop kullanamıyorum, duvar silme için bir şey diyemeyeceğim ama ıslak mopunu (bezini) merak ediyorum. Zeminlerde gerçekten su lekesi bırakmıyor mu? Bende vileda turbo, spin mop, flink & sauber mop (bundan çok memnunum), sprey mop, sihirli mop falan var ama hepsi granitte leke bırakıyor. Buğulu buğulu lekeler ve sinir oluyorum. Silva'nın cam bezini kullandım çok memnun kaldım ama moplara güvenemiyorum. Mopların hepsi neredeyse mat kalebodurda leke bırakmıyor zaten ama granit cam gibi. Olmadı moplara cam bezi takıp silicem o derece bunaldım.
Cennet gibi filminiEline sağlık canımhangi filmi izledin?
Yalnız değilsin temizlik kankamız
Allah kolaylık versin canım, küçük çocuk olunca ödev yaptırmak çok zor oluyor
Evde değil kio varken daha rahatım, üçünü odaya kapatıyorum ben işime bakıyorum rahat rahat
Eline sağlık canım
İkisi de
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımbir dolap çekmece düzenleyebilirsin uyuttuktan sonra, birde kendine kahve yapıp keyif yaparsın
Elinize sağlık canımdoğumdan sonra bol bol yazarsın yine yaptığın işleri
Evdee
İyi yapıyorsun. Çok yorma güzel gözleriniYa işte telefona çok bakıyorum bençok bulanık gördüğüm günler azaltıyorum.
YaNe kadar çok mopun var
Keşke benim olsahiç biri yok bende canım normal sopalı bez var işte.
Günlük ekran süreni kısa tut mümkün olduğunca, yarım saatten fazla kitap okuma tek seferde canımBana da doktor astigmat dedi ama türleri oluyor bunların ve astigmat ilerlemez. Oysa bende de giderek bir bulanıklaşma başladı.
İyi yapıyorsun. Çok yorma güzel gözlerini ♥
YaTurbo viledam yıllardır var. Emektarım canım benim Diğerlerini bu sene içinde aldım. Ev dubleks, yıllardır dublekste oturuyorum ama bu evin iş yükü çok. Küçüğüm emeklemeye başlayınca, sprey mopu keşfettim aldım. Granit hariç memnunum ama sürekli lavaboya gidip bezi yıkamak gerekiyor veya günlük olarak yerlerin tozunu almada iyi oluyor. Spin mopu milletin gazı ile ve kızım elini içine sokamaz diye aldım. Rosmman'dan flink&sauberi de mopu (havlu gibi) çok hoşuma gitti diye aldım -ki iyi ki almışım. Çünkü hareket kabiliyeti spin mopa göre çok iyi. Sihirli mopu da üstünde mandalları var teras kapatılınca bezi ona takar silerim diye aldım. Birde yer ıslak mendilleri için rossmandan mop almıştım ama kullanmaya korkuyorum kırılacak gibi. Bir de sanırım iş düzenim bozuldukça kendimi temizlik malzemelerine verdim
Bol c vitamini al. Ve dinlen. Hatta b vitamini de almaya bak. Hatta d de al. İnşallah iyisindir. Ben halsizkeen genelde vitaminlerimin azaldığını hissediyorum. Çünkü yediklerime dikkat edince geçiyor. Kendine dikkat etmelisinÇocukların kütüphanesini boşaltıp silip yerleştirdim
Ben şuan ikisini de takamıyorum. İlk aldığımda 15 gün falan hiç sorun yaşamadım. Düzenli kullandım, sabah taktım yatarken çıkardım. Sonra kulak arkalarımda başıma doğru yayılan bir ağrı başladı. Şimdi gözlükleri taktığımda ilk beş dakika içerisinde kulak arkalarım alın bölgemde sızlama mı desem, karıncalanma mı desem öyle bir ağrı başlıyor. Şu süreç bitsin gözlükçüye gideceğim. İlk bir ay değişim hakkım vardı onu da kaçırdımBende de var astigmat her gözlüğüm farklıydı.
Göz yoruluyor onun çok etkisi oluyor bulanıklığa. Birde gün içinde gözlüğü takmıyorsan sadece bişey okuyacakken aldın mı hiç bi anlamı olmuyo gözlüğün
Canım ben temizlik hastası değilim de evde oradan oraya çocukla temizlik malzemesi taşımak çok zor oluyor. Süpürgeyi çıkar, kovaları çıkar. İşin bitince aşağı indir... mesela bir süre sonra her banyo tuvalete temizlik malzemesini ayrı ayrı almaya başladım. Mandallı mop dediğim üstünde mandalları var bezi tutuyor. Onu cam silmek için aldım. Kızımdan dolayı cam balkonun camlarını katlayamıyorum bir kanadı kaydıra kaydıra siliyorum ama yukarılara boyum yetmiyor. Birde canım biz evin her yerini kullanıyoruz çok pisleniyor. Utanmasam her odaya bir kova ile su koyucamO mandallı mop eltimde var güzeldi oda bir temizlik hastası
Ben de eksik olan vitaminler c b d değil canım. İ ş ve a vitaminlari : Ilgi şefkat anlayışBol c vitamini al. Ve dinlen. Hatta b vitamini de almaya bak. Hatta d de al. İnşallah iyisindir. Ben halsizkeen genelde vitaminlerimin azaldığını hissediyorum. Çünkü yediklerime dikkat edince geçiyor. Kendine dikkat etmelisin
Canım ben temizlik hastası değilim de evde oradan oraya çocukla temizlik malzemesi taşımak çok zor oluyor. Süpürgeyi çıkar, kovaları çıkar. İşin bitince aşağı indir... mesela bir süre sonra her banyo tuvalete temizlik malzemesini ayrı ayrı almaya başladım. Mandallı mop dediğim üstünde mandalları var bezi tutuyor. Onu cam silmek için aldım. Kızımdan dolayı cam balkonun camlarını katlayamıyorum bir kanadı kaydıra kaydıra siliyorum ama yukarılara boyum yetmiyor. Birde canım biz evin her yerini kullanıyoruz çok pisleniyor. Utanmasam her odaya bir kova ile su koyucamHer odada toz alma sepetim var mesela
Çamaşır yıkandı asıldı kurumuşlar katlandı yerleştirildiMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Geçen çok kirlenmişti cam. Spin mopla kirini aldım, sonra mandallı mopa cam bezini takıp sildim pırıl pırıl oldubak işte oda yer silmek için aldı rosmanın cam bezini kullanıyoruz ikimizde o bezi mandalla kullanıyomuş camda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?