Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dubleks evde oturmak zor oluyormu

Dubleks evde oturmak zor oluyormu
Çocukla zor. Odalar üst katta, sürekli ya kıyafet ya oyuncak taşıyorsun. Temizlik yapacaksın süpürge, temizlik eşyaları yukarı aşağı. 3+1 ama 5+1 gibi. Her yeri kullandıkları için zor oluyor. Rahatlığı da var, zorluğu da. Biz taşınalı 2 sene oldu, yapmak istediğim birçok şeyi henüz yaptıramadım. Nasip olursa birkaç aya yapılacak o zaman düzenim tam oturur daha rahat ederim.

bız cok baktık dublex ev ama odaları hıc kullanıslı degıldı mısal 4+2 dıyor ama yatak odası yapmak ıcın zaten 2 oda gıder bır odaya dolap bır odaya yatak anca sıgıyor . salon dıye yaptıkları oda ya anca ıkı koltuk ve bır tv sehpası sıgar teklı koltuklar yemek masası vs vs onlar da baska odaya , mutfak zaten kucucuk oluyor masa sıgmıyor bakma asamasında bırde vırus cıktı kaldı oyle ama ıstıyorum nasıpse , hemde ust katında yasayacagım kı kımsenın sesınden rahatsız olmayayım sıkıldım artık

Geneli öyle oluyor. Eski evimde 2+2'ydi. Çok büyüktü ama planı berbattı. Bizde alt kattaki değil üst kattaki salonu kullanıyorduk ama çocukla zorluyor. Bir süre gündüzleri kızımla alt katta geçirmeye başladık. Dublex değil sadece şimdi neredeyse tüm daireler küçük. Ancak 2+1 olacak evi 3+1 yapıyorlar. Mesela sizin 4+2 dediğiniz o dubleks aslında 3+2 veya 4+1 olsa daha kullanışlı olur ama adam yapmıyor. Bizimkilerde inşaat yapıyor. Şuan oturduğum evi de eşim yaptı. Hem bu hem de bundan öncekiler hatta şuan yaptığının da benim gördüğüm kadarıyla küçük yapmıyor. Benim evimin tüm odaları neredeyse aynı standartta geniş. Mutfağım da büyük. Belki başka bir müteahhit olsa burayı 4+1 hatta 5+1 yapmaya kalkabilirdi ama o şekilde de ihtiyacı karşılamıyor. Benim evim iyi ama işte her yeri kullandığımız için zorluyor. Buna da şükür

Geçmiş olsun örtmenim....Ben yaptım tekrarımı dünkü ödevimi bugün yaptım.

Geçmiş olsun canım ben ev süpürdüm bugün

Evet evet, berbat bir ağrı. Gözlüğü taktıktan 5-10 dakika sonra kulaklarımın arka kemiğinde bir sızlama başlıyor ve sinirlerden midir nedir bilmiyorum alın bölgem ile burnuma doğru yayılıyor. Burun silikonları ile ilgisi yok ama gayet rahatlar. İlk aldığımda sıkıntı yaşamadım. Sonra iki çerçevede ağrı yapmaya başladı. Sadece orası ağrısa iyi ama başıma yayılıp baş ağrısı yapıyor çok kötü oluyorum. Nedir çektiğimiz yahu

Nego sever gerilim polisiye ben hiç denemedim okumadım ama okuyanlar çok tavsiye ediyo ilk fırsatta deniyciim :)

Romantikmisiniz sorusuna cevap veremedim üstüme yapışmış bir sıfat
Ben çok karmayım o konuda Bazen romantiğe sarıyorum, bazen bilim kurgu veya fantastiğe, bazen polisiye-aksiyon, bazen aksiyon romantik, bazen bilimsel kitaplar, bazen mitoloji, bazen din, bazen felsefe... ne ararsan var

Hepsini canım çekti
Eline sağlık canım
Ben geldim size video yapmıştım instagramdan yüklenmedi , sizlerde atarmsiniz merak ettim
Çok güzeller
Geçmiş olsun örtmenim....Ben yaptım tekrarımı dünkü ödevimi bugün yaptım.
Aferin örnek öğrenci
Geçmiş olsun canım ben ev süpürdüm bugün
Sağol canım
Aranızda bilim kurgu seven yok mu yaa Hep romantik misiniz hanımlar?
Nego sever gerilim polisiye ben hiç denemedim okumadım ama okuyanlar çok tavsiye ediyo ilk fırsatta deniyciim :)

Romantikmisiniz sorusuna cevap veremedim üstüme yapışmış bir sıfat
Yok ben bilim kurgu okumadım henüz kızlar ha film olarak severim ama kitap henüz okumadım.
Ben en çok tarihi roman, polisiye severim ama kişisel gelişim kitapları da çok okurum ve dini kitaplar

Hepsini canım çekti
Neden bilmiyorum, temizlik malzemesi hobim var Deterjendan beze kadar Kız şu corona günleri geçsin, kendime bir tane daha spin mop alıcam, sana da alayım İstanbul'a gittiğimde mağazalarından alıcam, bana adres vermek istemezsen instagramdan onlara atarsın adresi kargolarlar.

Taam işte polisiye seversin tess te okumuştun romantik değildi onlar
Tarih sevdiğinide biliyorum evet

Taam işte polisiye seversin tess te okumuştun romantik değildi onlar
Tarih sevdiğinide biliyorum evet
Tess'in Ateşin Şarkısı'nı okumuştum. Kitap grubumuz vardı. Herkes birbirine kitap gönderiyordu. En son herkesin kitabı kendine dönüyordu. Bana Ateşin Şarkısı'nı gönderen kızımız vefat etti çok genç yaşta Yeri bende çok ayrı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…