Düzenli Evimiz & Hayatımız

benım sımdı oturdugum ev 3+1 130 m2 planı cok ıyı odaları genıs , aıle apartmanı oldugu ıcın gıtmek ıstıyorum

ev bulunur da bütçe yetmiyor
2+1 evler bıle 350 -400 mılyar nasıl olacak bılmıyorum ,
ama gıtmek ıstıyorum buradan
Maalesef malzeme çok pahalı Biz aynı zamanda inşaat malzemesi de satıyoruz. Tabii o kadar etmeyen evlerde oluyor. Kaliteli malzeme kullanmıyorlar ama işte ev ya o fiyata satıyorlar.

ben polısıye - gerılım severım , en son tess okudum -bıcak sırtı
Ben uzun süredir düzenli kitap okuyamıyorum. Okumayı çok severim. Haftada 4-5 kitap bitiren halimden eser yok şimdi

Maalesef malzeme çok pahalı Biz aynı zamanda inşaat malzemesi de satıyoruz. Tabii o kadar etmeyen evlerde oluyor. Kaliteli malzeme kullanmıyorlar ama işte ev ya o fiyata satıyorlar.
işin iç yüzünü bilmiyorum tabiki ama bütçemize uyan bulamadık siz istanbuldamıısnız?

ev işleri çocuk temızlık vs derken kıtap okumaya zaman kalmaz kı
bnmde sonum böyle olacak ,
Öyle değil aslında. Yine okurum hatta uykumdan feragat eder okurum. Büyük kızımda çok okuyordum, aşırı denecek derecede. Ayda 110 kitap aldığımı biliyorum, o kadar bağımlıydım. Şu son bir-iki senedir okuyamıyorum. Çocuktan kaynaklı değil, reading slump diyorlar buna okuyamama durumu. Okumayı çok istediğim bir kitap bile olsa 5 sayfa zor okuyorum. Dikkatim çok dağılıyor, okuduğumu anlamıyorum. Böyle değişik bir şey. Okuyabilsem valla 2 saat uyumaya da razıyım ama olmuyor.

bazen öyle oluyor bende de , okuyayım dıyorum elıme kıtap alıp okumaya baslayınca dıkkatım dagılıyor benımde alakasız seyler dusunuyorum bı sayfayı 3 kere okuyorum bazen ama toparladım sankı bıraz bu ara bekarken cok okuyordum

Ben Kayıp Kıta Mu'yu okumaya çalışıyorum şu sıra ama sadece okumaya çalışıyorum.
Benim de var öyle ittire ittire okuduklarım. Şu an elimde Aşk ve Gurur var. :) ama bir türlü fırsat olmadı.
Serviste okurdum, şimdi konservatuvar için çalışıyorum serviste. dinlemem gerekenler oluyor. o yüzden kitap kalıyor malesef

Aynen öyle bir durum ama çok uzun sürdü benim ki Okuyorum sonra bir bakıyorum satırları okurken başka bir şey düşünüyorum.

7 ay önce Aşk ve Gurur'a başladım ama sadece ilk paragrafını okumak nasip oldu Ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…