Ellerine sağlık bnde eşime kavga dövüş eline fırçayı verdim banyo fayans komple yıkıyor şuan inş yapıyordur gidince kovuyorBugün banyoyu temizledim tüm fayans aralarını dış fırçasıyla fırçaladım parmaklarım koptu ama tertemiz oldu
Mutfağı toparladım temizledim şimdide köstebek pasta yapıyorum
Gerisi oturup çay içmekti çünkü kollarımı kullanamiyorum
12 ya da 13 yaşında okudum sanırım tam hatırlamıyorum. Kitaba dair iki şey anımsıyorum, ilki; ertesi gün özetini verecektim ve akşam üstü uyuya kalmıştım. Diğeri ise okurken şöyle düşünmüştüm; babasına bak oğullarını alKaramazov kardeşler hakkında ne düşünüyorsunuz
Konu o derece derinBi konu açsam bdvyi sallarımo derece
Aa çok incesin teşekkür ederimNeden bilmiyorum, temizlik malzemesi hobim varDeterjendan beze kadar Kız şu corona günleri geçsin, kendime bir tane daha spin mop alıcam, sana da alayım İstanbul'a gittiğimde mağazalarından alıcam, bana adres vermek istemezsen instagramdan onlara atarsın adresi kargolarlar.
Yaa çok üzüldümTess'in Ateşin Şarkısı'nı okumuştum. Kitap grubumuz vardı. Herkes birbirine kitap gönderiyordu. En son herkesin kitabı kendine dönüyordu. Bana Ateşin Şarkısı'nı gönderen kızımız vefat etti çok genç yaştaYeri bende çok ayrı o yüzden.
Eline sağlık canımBugün banyoyu temizledim tüm fayans aralarını dış fırçasıyla fırçaladım parmaklarım koptu ama tertemiz oldu
Mutfağı toparladım temizledim şimdide köstebek pasta yapıyorum
Gerisi oturup çay içmekti çünkü kollarımı kullanamiyorum
350 sayfa okudum dengem bozuldu bıraktım12 ya da 13 yaşında okudum sanırım tam hatırlamıyorum. Kitaba dair iki şey anımsıyorum, ilki; ertesi gün özetini verecektim ve akşam üstü uyuya kalmıştım. Diğeri ise okurken şöyle düşünmüştüm; babasına bak oğullarını alNeden böyle düşündüm hatırlamıyorum vallahi.
Hangi kitabı?Ben kitabımı bitirdim. Yeni kitaba başlıycam ama henüz karar vermedim ne okuyacağıma.
İskender Pala göz kırpıyor bana bakalım
Derin demeyeyim de saçmalık dolu aptalca seylerKonu o derece derin
Öğretmenimiz okutmuştu. İnsan neden ortaokul çağındaki çocuğa öyle bir klasik okutur bilmiyorum. Bir sürü klasik okuttu bize de hangisi şuan aklımızda? Çin İşkencesi diye bir kitap vardı onu da okutmuştu. İncecik klasiklerde var gayette iyiler. Neden illa kolum kadar kitaplar hala merak ederim350 sayfa okudum dengem bozuldu bıraktım
İtirafHangi kitabı?
350 sayfa okudum dengem bozuldu bıraktım
Açıkcası klasikleri sevmiyorum ben pekÖğretmenimiz okutmuştu. İnsan neden ortaokul çağındaki çocuğa öyle bir klasik okutur bilmiyorum. Bir sürü klasik okuttu bize de hangisi şuan aklımızda? Çin İşkencesi diye bir kitap vardı onu da okutmuştu. İncecik klasiklerde var gayette iyiler. Neden illa kolum kadar kitaplar hala merak ederim
Kitap 1000 sayfa 27 yaşındayım kafam kaldırmıyor psikolojim bozuluyo onu okuyunca aynısı sinan akyuz meyra da oldu o kadar çok şiddet anlatmiski moralim bozulduÖğretmenimiz okutmuştu. İnsan neden ortaokul çağındaki çocuğa öyle bir klasik okutur bilmiyorum. Bir sürü klasik okuttu bize de hangisi şuan aklımızda? Çin İşkencesi diye bir kitap vardı onu da okutmuştu. İncecik klasiklerde var gayette iyiler. Neden illa kolum kadar kitaplar hala merak ederim
Ben okudum onu ,İtiraf
Ben de şuan birçok klasiğe o yaşta maruz kaldığım için başlayamıyorum. Hep kalın kitaplar okuturdu. Suç ve Ceza okuduk ama hatırlamıyorum. 7 sene önce aldım tekrar ama okurken çok bunaldığımı hatırlıyorum başlamak korkutuyor.Açıkcası klasikleri sevmiyorum ben pek
Dünya dolusu ödev, test verirdi birde ayda iki kitap okuturdu. Hiçbirini şuan hatırlamıyorum. Çünkü hepsini okumuş olmak için okuduk. Özetimizi verebilmek veya yazabilmek için ama bir çocuğun okuyacağı kitaplar değil bence.Kitap 1000 sayfa 27 yaşındayım kafam kaldırmıyor psikolojim bozuluyo onu okuyunca aynısı sinan akyuz meyra da oldu o kadar çok şiddet anlatmiski moralim bozuldu
Yani o çağlar da daha akıcı kitaplar okutması gerekirdi. İyi ki soğumamışsın okumaktanBen de şuan birçok klasiğe o yaşta maruz kaldığım için başlayamıyorum. Hep kalın kitaplar okuturdu. Suç ve Ceza okuduk ama hatırlamıyorum. 7 sene önce aldım tekrar ama okurken çok bunaldığımı hatırlıyorum başlamak korkutuyor.
Kaç yaşındasınız, bize okutmuyorlardi meslek lisesiDünya dolusu ödev, test verirdi birde ayda iki kitap okuturdu. Hiçbirini şuan hatırlamıyorum. Çünkü hepsini okumuş olmak için okuduk. Özetimizi verebilmek veya yazabilmek için ama bir çocuğun okuyacağı kitaplar değil bence.
Soğudum aslında. 2015 yılına kadar 3-4 kitap okumuşumdur. Sonra bir başladım...Yani o çağlar da daha akıcı kitaplar okutması gerekirdi. İyi ki soğumamışsın okumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?