Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık bnde eşime kavga dövüş eline fırçayı verdim banyo fayans komple yıkıyor şuan inş yapıyordur gidince kovuyor

Karamazov kardeşler hakkında ne düşünüyorsunuz
12 ya da 13 yaşında okudum sanırım tam hatırlamıyorum. Kitaba dair iki şey anımsıyorum, ilki; ertesi gün özetini verecektim ve akşam üstü uyuya kalmıştım. Diğeri ise okurken şöyle düşünmüştüm; babasına bak oğullarını al Neden böyle düşündüm hatırlamıyorum vallahi.

Aa çok incesin teşekkür ederim
Bende alıcam korona geçsin de inşallah.
Yaa çok üzüldüm
Eline sağlık canım

Ben kitabımı bitirdim. Yeni kitaba başlıycam ama henüz karar vermedim ne okuyacağıma.
İskender Pala göz kırpıyor bana bakalım

350 sayfa okudum dengem bozuldu bıraktım

Öğretmenimiz okutmuştu. İnsan neden ortaokul çağındaki çocuğa öyle bir klasik okutur bilmiyorum. Bir sürü klasik okuttu bize de hangisi şuan aklımızda? Çin İşkencesi diye bir kitap vardı onu da okutmuştu. İncecik klasiklerde var gayette iyiler. Neden illa kolum kadar kitaplar hala merak ederim

Açıkcası klasikleri sevmiyorum ben pek

Kitap 1000 sayfa 27 yaşındayım kafam kaldırmıyor psikolojim bozuluyo onu okuyunca aynısı sinan akyuz meyra da oldu o kadar çok şiddet anlatmiski moralim bozuldu

Açıkcası klasikleri sevmiyorum ben pek
Ben de şuan birçok klasiğe o yaşta maruz kaldığım için başlayamıyorum. Hep kalın kitaplar okuturdu. Suç ve Ceza okuduk ama hatırlamıyorum. 7 sene önce aldım tekrar ama okurken çok bunaldığımı hatırlıyorum başlamak korkutuyor.

Kitap 1000 sayfa 27 yaşındayım kafam kaldırmıyor psikolojim bozuluyo onu okuyunca aynısı sinan akyuz meyra da oldu o kadar çok şiddet anlatmiski moralim bozuldu
Dünya dolusu ödev, test verirdi birde ayda iki kitap okuturdu. Hiçbirini şuan hatırlamıyorum. Çünkü hepsini okumuş olmak için okuduk. Özetimizi verebilmek veya yazabilmek için ama bir çocuğun okuyacağı kitaplar değil bence.

Yani o çağlar da daha akıcı kitaplar okutması gerekirdi. İyi ki soğumamışsın okumaktan

Kaç yaşındasınız, bize okutmuyorlardi meslek lisesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…