Sabah bulaşık selesini ve bulaşık mak.boşalttım elde yıkanacak lari yîkadımMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Bana göre görevmiş. Eşimle birlikte yaptık. Ben süpürdüm o sildiMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Bursanın neresi bacımMaalesef biz Bursa'dayız, ailem İstanbul'da.
Kukumav kuşu gibi tunedim kizin çalışma masasına oturup somurtuyorum.
Her 10 dk da 1 anniiiieegg oğlun bana şunu yaptı. Öteki yok yok yapmadım. Aaa yalan söyleme yaptın. Sonra bagirtilar cagirtilar. Ikisinin kafasını da alıp birbirlerine vurasıM geliyor.
Bir işe başlıcam. Içerden annnieeegg. Gidiyorum konuşuyorum sonra devam edeyim diyorum. Sonra gene annneeeui. Bir de birbirlerinin yaptıklarına karışıyorlar. O öyle yapılmaz bunu böyle yap. Sana ne yapmicam falan...
Canım çok sıkkın. Keyiflenecegim bir öneriniz var mo? Film müzik video. Içime öküz oturmuş gibi hissediyorum..
Hoş içim de değil az ötede oturuyor ya.. neyse..
Gardroplari bosalttim. Amacım kıyafetlerimi elemekti ama eleyemedim. Dolabı temizleyip her şeyi içine bir daha tıktım. Güya sadelesecegim
Yok canım, uyandığımda ağırıyodu. Gün boyu da geçmedi hiç arada hafifleyip tekrar şiddetlenmişti. Bugün iyiyim ama çok şükürNiye ağrıyor canım ayağın, bir rahatsızlığın mı var?
Babil de ölüm İstanbul da aşk, Od, Şah Sultan, Katre i Matem okuduklarım. İskender Pala en sevdiğim yazardırBen okudum onu ,güzeldi ama od ,babilde ölüm istanbulda aşk in yeri başka bnde
Gunaydın NegooBu saate kadar neler yaptım
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Banyonun lavabo ve klozeti temizledim, yerini sildim (yüzümü yıkamaya girince bunları yapmadan çıkmıyorum her sabah) tıl
Çöpleri ayarladım eşimin eline verdim
Çayı demledim
Mutfak halısını fırçaladım kaldırdım
Mutfağı ve oturma odasını üstten süpürdüm, kırıntı ve yem vardı. Bugün evi ayrıntılı süpürücem
Oturma odası tozunu üstten aldım
Makinaya çamaşır attım
Kuşumu çıkardım oynaştık, telefona atlıyor şu an
Bugün evi süpürüp silmek ilk hedefim, sonrasına sonra bakıcam.
Kahvaltı hazırlıyım şimdi
Bu yazdıklarının fazlası var eksiği yok bizim çocuklar da ve sabah 6 da uyanıyorlar o saatte başlıyorlar. Her sabah ve her sabah aynı şekil de güne başlıyoruz. 7 olmadan annne acıktık diyorlar, sinir tepeme çıkıyor. Ya hu millet daha uyuyor sizin zorunuz ne ki.Kukumav kuşu gibi tunedim kizin çalışma masasına oturup somurtuyorum.
Her 10 dk da 1 anniiiieegg oğlun bana şunu yaptı. Öteki yok yok yapmadım. Aaa yalan söyleme yaptın. Sonra bagirtilar cagirtilar. Ikisinin kafasını da alıp birbirlerine vurasıM geliyor.
Bir işe başlıcam. Içerden annnieeegg. Gidiyorum konuşuyorum sonra devam edeyim diyorum. Sonra gene annneeeui. Bir de birbirlerinin yaptıklarına karışıyorlar. O öyle yapılmaz bunu böyle yap. Sana ne yapmicam falan...
Canım çok sıkkın. Keyiflenecegim bir öneriniz var mo? Film müzik video. Içime öküz oturmuş gibi hissediyorum..
Hoş içim de değil az ötede oturuyor ya.. neyse..
Gardroplari bosalttim. Amacım kıyafetlerimi elemekti ama eleyemedim. Dolabı temizleyip her şeyi içine bir daha tıktım. Güya sadelesecegim
Yarın inşallah Negom17 nisan ödevi
Ocağı temizlemek, ayrıntılı bir şekilde (gözleri, teli vs)
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
O kadar duygulandım ki okurken, sulu gözüm ben hemen ağladımMerhabalar, bu bir teşekkür yazısıdır. Bu topik ve bende başlattığı değişimden bahsetmek istiyorum. İşi başından alırsak, küçüklüğümden beri annem okuyun ders yapın diye hiiç ev işi yaptırmadı ve sanırım biraz da kontrol seven tiplerdendi, her şeyin kendi eliyle ve mükemmel olmasını istiyordu. Üniversite için şehir dışına çıktığım zaman aslında ne kadar düzensiz ve dağınık biri olduğumu farkettim. Temiz olmayı seviyordum ama sürekli yapamıyordum. Mezun oldum bir yaz sonra evlendim. Yemek yapmayı da öğrendim evimi temiz tutmayı da nisbeten becerdim. Ta ki çocuğum olana kadar. Doğum sonrası annelik hüznü geçirdim. Ve bu süreçte emin olun toz bezini elime dahi almak istemiyordum, evi karmaşa ve afedersiniz pislik götürüyor ama ben ne ev işi ne de yemek yapmak istemiyordum. Yaşayanlar bilir bu öyle canım istemedi gibi bir şey değil parmağınızı dahi kaldırmayacağınız bir isteksizlik. Bir süre sonra ev derlendi toplandı tabi ama düzenli temizlik diye de bir şey yapmıyordum. Süpürgeyi elime almam için ortalığı yumakların götürmesi gerekiyordu. Şu an oğlum 2.5 yaşında ve tüm bu süreç boyunca misafir ağırlamak istemedim. Kimse çaya bile gelmesin istedim. Çünkü bu temizlik yapmak demekti. Çünkü evim hep kirliydi. Sizin aranıza katılmadan bir kaç gün önceydi sanırım, yeni bir elektrik süpürgesi aldım markasını vermeyeyim. Önceki süpürgemde uzun zamandır çekiş gücü sorunu vardı ama dert etmemiştim zaten ne sıklıkla kullanıyorum ki diye. En son işte bu yeni süpürgeyi aldık ve bi temizlik rutini mi oturtsam diye düşünürken buraya denk geldim. Hiç unutmuyorum ilk ödev olarak fırını temizlemiştim ama yok böyle mutluluk gelip geçip fırına bakıyorum :) neyse baktım bu ödevler beni çok mutlu ediyor. Ben de başladım takibe. Her gün bir şeylerin tamamlanıyor olması hissi o kadar huzur verdi ki anlatamam.
Bu arada corona sebebiyle adalet bakanlığı cezaevi personelini izolasyona aldı. Eşim de iki haftadan uzun bir süredir izolasyonda. Yakında eve dönebileceklerine dair bir haber aldım ve bu beni daha da şevklendirdi. Evimi eşimin gelişine hazırlamak istedim. Çünkü benim en kötü günlerime katlandı. Aldı süpürgeyi viledayı o süpürdü sildi. O yokken evi oda oda her şeyiyle düzenleyerek temizleyerek çıktım. Ve şu an evim tertemiz. Eşimin gelişine ve düzenli bir hayata hazır halde. Tabi ki mükemmel değil her şey hala ufak tefek eksikler var ama onlar da zamanla hallolacak şeyler. Ben sadece bana bu düzeni kazandırdığınız için çok çok çok teşekkür etmek istedim. ÖzellikleNego ya. Çok uzun yazdım farkındayım ama bu topik benim için çok değerli. Kendimce evi temizlemeye çalıştığım için uzun zamandır ödev yapamıyordum ama tekrar başlayacağım inşallah. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?