Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kitap konuşulmuş. Ben de 3 kitap okuyorum. Eskiden daha sık okurdum. Şimdi çok zor vakit bulabiliyorum.

Biri. annenin ruh halleri
Diğeri. var olmayan anne
Bir diğeri. Derle topla rahatla
Güzel kitaplara benziyor, okumayı sevdiğim tarz da
Eline sağlık canım eşin süpürmene niye bu kadar takıyor ki, dikkatimi çekti
Bana göre görevmiş. Eşimle birlikte yaptık. Ben süpürdüm o sildi
Elinize sağlık
Yok canım, uyandığımda ağırıyodu. Gün boyu da geçmedi hiç arada hafifleyip tekrar şiddetlenmişti. Bugün iyiyim ama çok şükür
Şükür canım
Eline sağlık canım ayy ne güzel yemekler yapmışsın
Eline sağlık canım hazır çocuk uyumuş adamla vakit geçirseydin ya
Günaydın canım
Günaydın bayanlar
Günaydın canım
Günaydın
Yarın inşallah Negom
Tamam canım

Dur yahu yeni uyandık

Günaydınn ❤
Hayırlı cumalar ❤
Günaydın 0
Eki Görüntüle 2620896

Dün akşama doğru başım kötü oldu benim uzandım durdum dün gecede çok geç uyumuştum erken uyudum çocuklarla
Geçmiş olsun
Dur yahu yeni uyandık
Biz 6 da uyandık
Günaydın hayırlı cumalar kahvaltı işini hallettik şükür :)) havada güneşli tam temizlik havası kızın ödevi çok olmazsa detaylı evi süpürüp silicem
Günaydın canım kolay gelsin

Ben kendimle bile vakit geçiremiyorun artık nego

Kaç yaşındasınız, bize okutmuyorlardi meslek lisesi
25 Biz 6. sınıfa geçtikten sonra gün yüzü görmedim. Türkçe öğretmenimiz bize o üç sene boyunca lise konularını bile işletti. Çok sağlam dil anlatım ve edebiyat öğrendik. "Liseye geçtiğinizde arkadaşlarınız bunları yeni öğrenirken, siz hepsini ezbere bileceksiniz," derdi. Gerçekten öyle oldu. Dil Anlatım ve Edebiyat derslerinde ortaokulda öğrenmediğim bir konu yoktu. Edebiyat hocamız kitap okuma ödevi veriyordu, "Hocam ben o kitabı okudum," diyordum. Evet Türkçe öğretmenimiz bize tüm konuları öğretmişti, OKS'de Türkçeden full yaptım ama lisede her iki derse de ilgimi kaybettim.

Ya bu nasıl bir enerjidir

bende 27 :) ah o OKS anılarım deprestı suan

Dün yaptığım işleri yazayım ;
2 balkon yıkandı
battanıye ve yorgan + bı makıne camasır yıkanıp asıldı ,
yemek yaptım
mutfak dolaplarının dıs kapakları ve fayansları sılındı yerı sılındı halısı supuruldu
banyonun fayansları fırcayla yıkandı (esım yaptı)
bugun sabah acma mayaladım nasıl olacak bakalım

Dün neler yaptığımı yazmamışı ya

Alt katta ki koltukların korlentlerini makineye attım.
Çamaşır topladım.
Kırlentlerden önce yıkadığım çamaşırları astım.
Çocuk odasında ciddi bir oyuncak kaosu vardı. Hepsini topladım kutulara koyup, dolap üstüne kaldırdım.
Çocuk odasının perdelerini çıkardım.
Çocuk odasının camlarını sildim.
Çocukların mobilyalarını sildim.
Kırlentleri makineden çıkarıp astım, perdeleri makineye attım.
Odayı süpürdüm, sildim.
Mobilyaların yerini değiştirdim.
O sırada üzücü bir haber aldım ne varsa bıraktım. Bunları yaparken sizinle konuşuyordum bir yandan, bir an da o yüzden gittim.
Sonra o üzüntüyle perdeleri makinede unuttum ve sonra tekrar yıkadım, astım.
Bir gün önceden yemeğim vardı, ısıttım çoluğu çocuğu yedirdim. (Eşim işten geldiğinde kendi mikro dalgada ısıtıp yemişti.)
Tığla paspas yapmıştım, onu makineye attım sonra astım.
Çocukların çadırına paspas başlamıştım onu söktüm (neden bilmiyorum) bir daha başladım ama yapamadım.
Gece 3'e kadar boş boş oturdum ve ardından yattım.

chentiq kelime kelime aynı şeyleri yazmışsın 1 den fazla çocuk olan herkes aynı şeyi yaşıyor demek.

Bende dayanamıyorum dayanılmıyo buna anneliğimi sorgulayıp üzülüyorum babayla kavga ediyorum.

Herşeyi bırakıp bi yarım saat uzanıyorum bazen müzik dinliyorum.
Ciddi bırakıyorum öyle ortada ne varsa ne yapıyosam.
Bazende babası araya girmişse bide ona söyleniyorum deli gibi mutfağa giriyorum bulaşıklara falan hızlıca bitirip çıkıyorum konuşa konuşa. Gidip öyle uzanıyorum.
O sıkıntımın halsizliğiyle duramıyorum.
Ağlıyorum bi şekilde o sinir boşalıyor işte.

Bazende daha sakin kalabiliyorum o benim mutluluğumla ilgili oluyor

ben okulu oldum olası sevmıyordum zaten ,
üniversiteyi aöf den bitirdim .
Övünmüyorum ama ben de liseyi ikinci senenin yarısında bıraktım. Okul bana göre değildi. Gitmek istediğim okul dönem arası almadı ve ben bu okulda daha fazla kalmak istemiyorum, diye bırakıp AÖL'ye geçtim. Arkadaş ortamım falan çok iyiydi, hocalarımız çok iyiydi ama öğrencileri berbattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…