Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz. Aslında depresyon benzeri bir durum. Bazen çok kısa sürüyor bazen uzun. Evi pislik götürüyor; içine dert. Kalk yap diyorsun kendi kendine ama elin gitmiyor. Yürürken kolun kopup düşse almaya yeltenmezsin, öyle bir ruh hali.

kaçta uyuyorsunuz peki? Sen ve cocuklar... tertemiz deliriyoruz güzel olmuş. Ben de şu aralar öyleyim sanırım. Eşikten dönmeye uğraşıyorum. Peki bunlar olurken manevi listelerin ne alemde? Ben onlara vakit ayıramadığım için deliriyorum....
Sorma ilkokuldan, altıncı sınıfa geçtiğimiz andan itibaren tüm öğretmenlerimiz OKS diye diye başımızı yedi
hayirdir inşallah. Iyu misin şimdi?
yani kadın dediğin bardak misali.. dolacak dolacak. Gidip ağlayıp boşalacak... boşuna mı bekliyorum biri gelip bardaktan birazını içecek yada dökecek diye

ben de kız meslek lısesınde okudum , okulda berbattı birsürü kızın içinde okumakda . zor bitirdim

Benim çocuklar erken uyur, doğdular 8 deyince ışıkları kapattık öyle de alıştılar. En geç 9 oluyor, çok nadir 10.
Ben 11 de yatarım hep bazen daha erken, uykumdan feragat etmem.
Manevi liste olarak kitabımı okurum, Esma çekerim, kahvemi içer kendime zaman ayırırım illa ki

hayirdir inşallah. Iyu misin şimdi?
Yanlış cevabı etiketledin sanırım. İyiyim, biraz üst üste geldi. Son iki gündür birçok yakınımın corona olduğunu öğrendim. Dün de bir arkadaşımın abisinin (çok düşkündü abisine) başka bir sebepten vefat ettiğini öğrenince çok üzüldüm. Çünkü ben de abime çok düşkünüm, o acıyı hissettim.

bu durumu bende yasıyorum zaman zaman ..

Günaydın hanımlarr
Bende kendi çapımda şuraya yaptıklarımı yazayım da sürekli uyuşuk kalmaktan kurtulayım
Kahvaltımı yaptım ve mutfağı topladım
Evin camlarını açıp havalanmaya bıraktım
Çamaşırları topladım
Düzdüm ve yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım
Yatak odası süpürdüm, tozunu aldım
Dolap ve şifonyer camını sildim
Elime bez almışken pencere iç-dış mermerini de sildim.
Odaya çeki düzen verip vileda yaptım ve çıktım.
Banyoyu da yıkayasım var komple.
Bir de biriken az bişi ütü, ama hiç yapasım yok.
Eğer onu da yaparsam yorulurum

Katre i Matem ile Şahsultanı unutmusum , bende okudum şah sultan da cok aglamıstım
İtiraf nasıl gıdıyor ?
Ona başlamadım
Eline sağlık
Eline sağlık

Eline sağlık

gebelerin sayfasina girmisim yanlislikla oraya yaptiklarimi yazacaktim sildim son anda
su saate kadar
evi topladim
kahvaltiyi topladim
ocagi kenarlarini davlumbazi sildim
wc yikadim
cocuklarin nevresimleri degistirdim
kendi odami topladim
ütü yaptim biraz
camasir attim
yikananlari astim
supurdum sildim
tozlari aldim
cocuklari yikayip banyoyu temizlicem

Negoya sormuşsun bende cevap vereyim ilk çocuk eşim sayesinde yanımıza yatmaya alıştı.
2.den sonra bırakmadık şimdide 10 da 10 buçukta gidiyoruz yatağa uyuyolar. Okulla daha erkendi. Ben bazen onlarla dalıyorum sonra kalkıyorum.
1-2 saat sessizlikte kendi kendime kalıyorum. Wc götürüp yatıyorum. Yorgunsam uyuyorum direk

bu dumunun geçici olduğunu düşün ve kendine zaman ver . işler yoluna girer bir şekilde kendini yormadan sıkmadan bırseyler yapabılırsın uzun sure evde durmak da ınsanı cok bunaltıyor

Tabiki ya alıştığımız bi düzen vardı.
Sağlık olsun napalım alışıcaz bunada baya alıştık zaten. Sen nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…