Düzenli Evimiz & Hayatımız

Insan psikolojik olarak kotu oluncada direk mideye vuruyor. Bu donem kendini uzmemeye stres olmamaya calis cnm
benım normal zamanlarda da belım agrıyordu ama regl olunca gecerdı , bu sefer agrılar devam edıyor bacagıma da vuruyor agrı rahat yatamıyorum . 1 aydır kardesımle konusmuyorum onun yuzunden babamla annemlede cok konusmuyorum uzuluyorum bu duruma dun ruyama gırdı

bnm bulanmıyor agrıyor bırsey yıyınce degısık bırsey , mıde amelıyatı oldum ben ılk gunlerdekı halıme benzıyor sımdı yasadıgım

Bulantı için erken daha 7-8 haftada başlıyor 8 den sonra sabah uçuşları. Miden hassasmış allah verir inş kolaylığını

Senin hamileliginde tam ters zamana denk geldi. En azindan doktora gidip anlatirdin ona gore ilac verirdi. Insallah bir an once bitip gider su viruste rahat rahat doktora gidebilirsn
Dedigim gibi su donemde en onemlisi sen ve bebegin. Uzme kendini hersey yoluna girer zamanla

Belim için çok doktora gittim kesin birşey söylemıyorlar
fızık tedavı fıbromıyaljı dıyor - butun belırtılerını yasıyorum ,kıreclenmede var dedı
romatolojı - omurga romatızmasından suphelenıyorum bazı belırtılerın var ama bunlar yetmez senı gozlem altına alıcam 3 ayda bır gel dedı bnm kuyruk sokumu dedıgımız kemıgım cok agrıyor sag bacagıma yayılıyor
aıleyle olan durum da cok duzelcek gıbı degıl hayırlsıı olsun ama uzadıkca ben ıyıce soguyorum uzulsemde

Bulantı için erken daha 7-8 haftada başlıyor 8 den sonra sabah uçuşları. Miden hassasmış allah verir inş kolaylığını
Ayy ne çektim yaa o bulantılardan
7.haftada başlamıstı 5 ay arada bir elmadan başka bişey yiyememiştim
Ama iyi kilo verdiydim hee

doktora mıde amelıyatı oldugumu soyledık ek bır vıtamın vs almam gerekıyormu dıye yazdıklarımı kullan yeter dedı

Hi anladim. Senin onceki rahatsizliklarin hamilelikle beraber dahada kotu yapti sana. Allahim sifa versin. Hamilelik zaten mesakkatli bir surec.
Ailenle ilgilide oyle dusunme hic belli olmaz. hayirlisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…