- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Kiz niye yordun kendinibir koltuktan digerine gectim aksama kadar
evet cok hassas bıraz fazla yıyınce rahatsız oluyorum hemen ,Oo zaten ameliyat olmussun miden hassastir. Allah yardimcin olsun
arada sırtım agriyor pozisyon degistireyim dedimKiz niye yordun kendini
Birinde takilaydin yaa
He iyiymis o zamn bosu bosuna yorulmadaarada sırtım agriyor pozisyon degistireyim dedim
Saol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım acaba ayaklarını mı üşüyorsun. Ayaklarını sıcak tut bakalımbnm bulanmıyor agrıyor bırsey yıyınce degısık bırsey , mıde amelıyatı oldum ben ılk gunlerdekı halıme benzıyor sımdı yasadıgım
Insan psikolojik olarak kotu oluncada direk mideye vuruyor. Bu donem kendini uzmemeye stres olmamaya calis cnmevet cok hassas bıraz fazla yıyınce rahatsız oluyorum hemen ,
kendımı cok sısmıs hıssedıyorum bırde ,ruh halim karısık
benım normal zamanlarda da belım agrıyordu ama regl olunca gecerdı , bu sefer agrılar devam edıyor bacagıma da vuruyor agrı rahat yatamıyorum . 1 aydır kardesımle konusmuyorum onun yuzunden babamla annemlede cok konusmuyorum uzuluyorum bu duruma dun ruyama gırdıInsan psikolojik olarak kotu oluncada direk mideye vuruyor. Bu donem kendini uzmemeye stres olmamaya calis cnm
bnm bulanmıyor agrıyor bırsey yıyınce degısık bırsey , mıde amelıyatı oldum ben ılk gunlerdekı halıme benzıyor sımdı yasadıgım
İnşallah , şuan bulantı değil ağrı oluyorBulantı için erken daha 7-8 haftada başlıyor 8 den sonra sabah uçuşları. Miden hassasmış allah verir inş kolaylığını
Amanıın ne çok iş yapmışsın yavrumbir koltuktan digerine gectim aksama kadar
Senin hamileliginde tam ters zamana denk geldi. En azindan doktora gidip anlatirdin ona gore ilac verirdi. Insallah bir an once bitip gider su viruste rahat rahat doktora gidebilirsnbenım normal zamanlarda da belım agrıyordu ama regl olunca gecerdı , bu sefer agrılar devam edıyor bacagıma da vuruyor agrı rahat yatamıyorum . 1 aydır kardesımle konusmuyorum onun yuzunden babamla annemlede cok konusmuyorum uzuluyorum bu duruma dun ruyama gırdı
Belim için çok doktora gittim kesin birşey söylemıyorlarSenin hamileliginde tam ters zamana denk geldi. En azindan doktora gidip anlatirdin ona gore ilac verirdi. Insallah bir an once bitip gider su viruste rahat rahat doktora gidebilirsn
Dedigim gibi su donemde en onemlisi sen ve bebegin. Uzme kendini hersey yoluna girer zamanla
Ayy ne çektim yaa o bulantılardanBulantı için erken daha 7-8 haftada başlıyor 8 den sonra sabah uçuşları. Miden hassasmış allah verir inş kolaylığını
doktora mıde amelıyatı oldugumu soyledık ek bır vıtamın vs almam gerekıyormu dıye yazdıklarımı kullan yeter dedıSenin hamileliginde tam ters zamana denk geldi. En azindan doktora gidip anlatirdin ona gore ilac verirdi. Insallah bir an once bitip gider su viruste rahat rahat doktora gidebilirsn
Dedigim gibi su donemde en onemlisi sen ve bebegin. Uzme kendini hersey yoluna girer zamanla
İyi geceler canımIyi gecelr herkese
ıyı gecelerIyi gecelr herkese
Hi anladim. Senin onceki rahatsizliklarin hamilelikle beraber dahada kotu yapti sana. Allahim sifa versin. Hamilelik zaten mesakkatli bir surec.Belim için çok doktora gittim kesin birşey söylemıyorlar
fızık tedavı fıbromıyaljı dıyor - butun belırtılerını yasıyorum ,kıreclenmede var dedı
romatolojı - omurga romatızmasından suphelenıyorum bazı belırtılerın var ama bunlar yetmez senı gozlem altına alıcam 3 ayda bır gel dedı bnm kuyruk sokumu dedıgımız kemıgım cok agrıyor sag bacagıma yayılıyor
aıleyle olan durum da cok duzelcek gıbı degıl hayırlsıı olsun ama uzadıkca ben ıyıce soguyorum uzulsemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?