Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben 3 yaş civarı çay tepsisiyle koltuğa kaydırak yapmaya çalışıp, tepsiyi ortadan ikiye bölmüş insanım. Kimse haşeriliğimi sorgulamasın diye atarlanıyormuşum Ben çok fenaydım. O kadar fenaydım ki 2-3 yaşlarında biz gecekonduda otururduk ve annemler kaçmayayım diye bahçeden çıkamayacağım uzunlukta iple beni belimden cam önündeki demire bağlarlarmış

ben de çok hareketliydim ama izin verilen sınırlar içinde

sen baya baya yaka silkilen bebelerdenmissin sonra nasıl duruldun ben onu merak ediyorum aydınlanma tam olarak nasıl geldi

ben de çok hareketliydim ama izin verilen sınırlar içinde

sen baya baya yaka silkilen bebelerdenmissin sonra nasıl duruldun ben onu merak ediyorum aydınlanma tam olarak nasıl geldi
Durulduğumu kim söyledi Hâlâ deliyim sadece büyük kızım iki yaşını geçince biraz daha uslandım

Kızım olayı çok başka anlamış. Yemek yaparken insanlara mi yemek yapıyorsun dedi evet dedim. İnsanlar ne zaman gelecek deyince ne insanı dedim. 23 insanlar ne zaman gelecekler dedi

ben gelebilirim hayatımda duyduğum en güzel yanlış anlamalardan biri sanırım 23 insanlar

maşallah ya çok tatlı

kizlar size bisey sorucam iki oda ve mutfagin perdleri ayni 1 yil oldu diktireli ama kisa perdeden. tasincagim ev buyuk camli kiyamiyorum da yeni sayilir. teyzeme bahsetmistim birinin alt kismini kestir digeriyle birlestir ortadan dikis belli olmasin diye güpür diktir dedi boyle bisey olur mu ki yaa ayni hizada yapilabilinir mi ki

Bende bugün yatak odasını ayağa kaldırdım camları sildim nevresimleri degistirdim perdeleri yıkadim dolabı cifledim dolabın tepesine uzanamadim baya debelendim :) sonra kızıma dersini açtım kendisi yaptı :) bebeyi doyurdum uyuttum banyo wc çamaşır suyuyla yıkadım ödevi de yaptim sonrası yemek bulaşık oyuncak toplamaca yatış :)

Canım yaptiriyorlarmis güzel oluyor dediler ama ben görmedim hiç benimde perdeye ihtiyacım var ama eşimi ikna edemedim

Annemde hep bana oyle derdi
Allahim sana senin gibi evlat versin derdi
Ama dua niyetindeydi ben akilliydim seninki biraz bedduaya girmis

Annemde hep bana oyle derdi
Allahim sana senin gibi evlat versin derdi
Ama dua niyetindeydi ben akilliydim seninki biraz bedduaya girmis
Beddua niyetine diyordu zaten Çivi çivi söker derler

ben de arastirdim hic yok.
bizde de tam tersi ben diyorum ne gerek var diye
Adam inat etti ya ihtiyacım olmasa istemem de benim hanfendi bebegine elbise yapmak için perdemi kesmişti geçen yıl cadı :)) o zaman sen yenisini mi alacaksın canım

Bak mesela annem kucuk kardesimden cok cekti. Onada hep derdi Allahim sana senin gibi evlat vermesin. Ben yandim sen yanma derdi
Senin annen yakmis seni
Biliyor musun, annemle bir gün tarıştık. Bir türlü susturamıyor beni. Yaş 16 daha. Oy, Allah o çeneyi kırsın, dedi. O akşam çene eklemlerinin olduğu iki yanı, şakaklarımı, elmacık kemiklerimi ve darbe etkisiyle birçok dişimi kırdım.

Adam inat etti ya ihtiyacım olmasa istemem de benim hanfendi bebegine elbise yapmak için perdemi kesmişti geçen yıl cadı :)) o zaman sen yenisini mi alacaksın canım
elbise guzel olmustur ama gelinlik yapmistir muhtemelen su an alamam ama bi cozum bulmaya calisicam :/

Amanin
Kadinin dedigi sak diye olmus. Bu kadinin sozunden cikilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…