- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben 3 yaş civarı çay tepsisiyle koltuğa kaydırak yapmaya çalışıp, tepsiyi ortadan ikiye bölmüş insanım. Kimse haşeriliğimi sorgulamasın diye atarlanıyormuşumben hep parmakla gösterilen örnek çocuk oldum yahuanam babam şok oldu benden çıkanı görünce ama kocamın ergenliği baya sıkıntılı olmuş sanırım
hiç sözlerinden cikmazdim. sorumluluklarim neyse itiraz etmeden yerine getirirdim
ergenliği daha çok korkutuyo beni zaten
Ben 3 yaş civarı çay tepsisiyle koltuğa kaydırak yapmaya çalışıp, tepsiyi ortadan ikiye bölmüş insanım. Kimse haşeriliğimi sorgulamasın diye atarlanıyormuşumBen çok fenaydım. O kadar fenaydım ki 2-3 yaşlarında biz gecekonduda otururduk ve annemler kaçmayayım diye bahçeden çıkamayacağım uzunlukta iple beni belimden cam önündeki demire bağlarlarmış
Durulduğumu kim söylediben de çok hareketliydim ama izin verilen sınırlar içinde
sen baya baya yaka silkilen bebelerdenmissinsonra nasıl duruldun ben onu merak ediyorum aydınlanma tam olarak nasıl geldi
ahahh kahkaha attim yaaKızım olayı çok başka anlamış. Yemek yaparken insanlara mi yemek yapıyorsun dedi evet dedim. İnsanlar ne zaman gelecek deyince ne insanı dedim. 23 insanlar ne zaman gelecekler dedi
Durulduğumu kim söylediHâlâ deliyim sadece büyük kızım iki yaşını geçince biraz daha uslandım
Kızım olayı çok başka anlamış. Yemek yaparken insanlara mi yemek yapıyorsun dedi evet dedim. İnsanlar ne zaman gelecek deyince ne insanı dedim. 23 insanlar ne zaman gelecekler dedi
Canım yaptiriyorlarmis güzel oluyor dediler ama ben görmedim hiçkizlar size bisey sorucam iki oda ve mutfagin perdleri ayni 1 yil oldu diktireli ama kisa perdeden. tasincagim ev buyuk camli kiyamiyorum da yeni sayilir. teyzeme bahsetmistim birinin alt kismini kestir digeriyle birlestir ortadan dikis belli olmasin diye güpür diktir dedi boyle bisey olur mu ki yaa ayni hizada yapilabilinir mi ki
Annemde hep bana oyle derdiBence ergenliğin getirdiği bir isyan türüydü yagözlerimi kapatacak kadar da perçem bırakmazdım, ergenliğim perçemle, kahkülle geçti ama hep tam kıvamında olmuştur. Büyük olasılıkla uzamışlar kestirememişim garibimin de aklında öyle kalmışım. Hep simsiyah göz makyajı yapardım evet Ah garip anam neler çekti benden Bak bence biz analarımıza çektirdiğimizi çekiyoruz, demedi deme. Annem bana hep, Allah sana senin gibi evlat versin, derdi. Benden beteri çıktı
Beddua niyetine diyordu zatenAnnemde hep bana oyle derdi
Allahim sana senin gibi evlat versin derdi
Ama dua niyetindeydi ben akilliydimseninki biraz bedduaya girmis
ben de arastirdim hic yok.Canım yaptiriyorlarmis güzel oluyor dediler ama ben görmedim hiçbenimde perdeye ihtiyacım var ama eşimi ikna edemedim
Adam inat etti yaben de arastirdim hic yok.
bizde de tam tersi ben diyorum ne gerek var diye
Bak mesela annem kucuk kardesimden cok cekti. Onada hep derdi Allahim sana senin gibi evlat vermesin. Ben yandim sen yanma derdiBeddua niyetine diyordu zatenÇivi çivi söker derler
Biliyor musun, annemle bir gün tarıştık. Bir türlü susturamıyor beni. Yaş 16 daha. Oy, Allah o çeneyi kırsın, dedi. O akşam çene eklemlerinin olduğu iki yanı, şakaklarımı, elmacık kemiklerimi ve darbe etkisiyle birçok dişimi kırdım.Bak mesela annem kucuk kardesimden cok cekti. Onada hep derdi Allahim sana senin gibi evlat vermesin. Ben yandim sen yanma derdi
Senin annen yakmis seni
Yok ya, sürekli şehir dışına git gel kendi içime kapandım diyelim. Çok gezinti bir şeydimkök mü söktürdü
enerjik insan her zaman iyidirneseli insan ekstra iyidir
elbise guzel olmustur ama gelinlik yapmistir muhtemelenAdam inat etti yaihtiyacım olmasa istemem de benim hanfendi bebegine elbise yapmak için perdemi kesmişti geçen yıl cadı :)) o zaman sen yenisini mi alacaksın canım
AmaninBiliyor musun, annemle bir gün tarıştık. Bir türlü susturamıyor beni. Yaş 16 daha. Oy, Allah o çeneyi kırsın, dedi. O akşam çene eklemlerinin olduğu iki yanı, şakaklarımı, elmacık kemiklerimi ve darbe etkisiyle birçok dişimi kırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?