Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya tek olsam git gel yapmak koymuyor da çocukla berbat bir şey tüm düzeni alt üst oluyor insanın. Valiz valiz gidiyorum, dönüyorum yerleşiyorum sonra hop bir daha. Gezecek enerjim kalmıyor

işten dolayı mi seyahat halindesin peki

oooo ne kadar zor zamanlardan geçmişiniz ama anladığım kadarıyla o da etkili olmamış çok senin için

kiyamam teyzeye yaaa nasil da iclenmis

Kulaklıkla müzik bir süre sonra zarar veriyor canım o yüzden dedim, sese aşırı hassasiyet oluşuyor
Ben alışkınım bacım Kısık sesle müzik de dinleyemem, maksimum olması lazım Dinlerken bir iş yaparım bir dans ederim

E annenin suçu yokmuş yine sen kendin kırmışsın
Negocuğum valla bela beni çağırdı Annem beni kursa bıraktı. Üstümü değiştirdim, eşyalarımı yerleştirdim, arkadaşlarla yataklarımızda abur cubur yiyorduk. Neden bilmiyorum, durup dururken yatakhaneden çıkıp dolapların oraya gittim, arkadaşıma arkadan tik yaptım o da beni kovalamaya başladı. Merdivenlerden koşmaya başladım ve orada yüzüstü aşağı uçtum. Yuvarlanmadım ha, jet gibi viyuuuu diye uçtum Arkadaşlarımda söylerdi, neden bir anda kalkıp gittin, diye

çok şükür halimize,sağlığınıza duacıyız.işe gidene kadar yan gel yat osman modundayız
Sizde durumlar nasıl inşallah

bil mukabele azizim
kahvaltı hazirlamaktayim. lakin gel gör ki hiç cazip gelmiyo kiprista bi arkadas kahvaltılık önerileri verdiğinden beri gözümün önünden geciyorlar hemşire

bugün öğlenci misin malım üç vardiya mi işin:) gidene kadar yat bence de
sizin ev işi kaldı mi

işten dolayı mi seyahat halindesin peki

oooo ne kadar zor zamanlardan geçmişiniz ama anladığım kadarıyla o da etkili olmamış çok senin için

kiyamam teyzeye yaaa nasil da iclenmis
Yok samdancığım ya, kızımın protezinden dolayı sürekli İstanbul'a gidiyoruz.
Gerçekten çok zordu. Allahım kimseye vermesin.
Arada takılıyor, bak beddua ederim diye

Ben de annenin sözüne kızıp kendine yumruk falan attın sandım
Çok geçmiş olsun canım.
Yok canım, kendime yumruk atsam belki bir dişi kökünden sallardım ancak
Kursa gidiyordum o dönem. Annemin beddua ettiği gün haftasonu dönüşü. Arkadaşlarımla çok derin bir dedikodunun ağından durup dururken kalktım belaya koştum

Olacağı varmış. Inşaallah tamamen düzelir.
Anneciginde çok üzülmüştür.

Gözünün önünden geçireceğine yap da yesene muhterem,niye kendine eziyet ediyon
Öğlen 1.30 iş başı akşam 8 bitiş.valla eski düzeni özledim.9 saat çalışayım ama sakin sakin çalışayım.bi de manyaklar geliyo bu ara.saat 8e 5 kala yüklü alışveriş yapmaya geliyolar,gündüzler çuvala girmiş sanki bi de takıntılı ki millet.yok o onu elledi,yok siz benim poşetlerimi elliyosunuz,ateşimizi niye ölçmüyosunuz,eldiven dağıtıyosunuz ama herkes elini daldırıyo kutuya falan filan oynatmaya az kaldı

Olacağı varmış. Inşaallah tamamen düzelir.
Anneciginde çok üzülmüştür.
Aynen öyle, 10 sene önceydi. Çenem düzeldi zaten Darbenin etkisiyle çene altımda kist oluşmuş şuan onu çekiyoruö sadece.
Annem de çok üzüldü. 2 sene benimle o olayın ceremesini çekti. Ya bir de diyor ki, içimden tövbe de etmiştim

Yok samdancığım ya, kızımın protezinden dolayı sürekli İstanbul'a gidiyoruz.
Gerçekten çok zordu. Allahım kimseye vermesin.
Arada takılıyor, bak beddua ederim diye

çok tatlısın ama ya masallah sana:)

protez mi kullanmasi gerekiyo kuzunun. Allah kolaylık versin canım benim çok şükür ulaşılabilir bişey dicem ama senin için zor oluyodur ufak cocukla. biraz daha büyüyene kadar zor olur tabi senin için

benden sana gelsin malim:)

burda anlattığın şeyleri bulmak ne kadar zor bi fikrin var mi bacım tadında düzgün malzemeleri özelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…