- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bu saatte iki misafir, kimsiniz acaba
21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Ya tek olsam git gel yapmak koymuyor da çocukla berbat bir şey tüm düzeni alt üst oluyor insanın. Valiz valiz gidiyorum, dönüyorum yerleşiyorum sonra hop bir daha. Gezecek enerjim kalmıyor
Dediği oldu da ceremesini yine kendisi çekti4 ay boyunca çenemi cm açamadım sıvıyla beslendim (Allah kimseye yaşatmasın). Sürekli çorba yapıyordu öyle böyle değil, mevlüt tencereleriyle çünkü tok tutmuyor bir oturuşta 5-6 kâse içiyorum. Pipeti dişlerin arasından sıkıp sokuyorduk, sofraya oturuyoruz annem benim halimi görüyor başlıyor hüngür hüngür ağlamaya Kemik suları pişirip içiriyor, ben içiyorum annem ağlıyor Çünkü içerken canımdan can gidiyordu. Şuan kıkır kıkır gülüyorum ama çenemin oturması 2 sene sürdü ve öyle acılar çektim ki Rabbim kimseye vermesin.
Tabii insan evladının canı yansın istemez. Birde ne zaman bir şey olsa, "Biliyorsun bir kere beddua ettum sana çeneyi kırdın," deyip, "yürekten de etmemiştim, arkasından içimden tövbestağfurullahta dedim nasıl kabul oldu bilmiyorum," demez mi! Hâlâ ceremesini çekiyorum. Çeneyi de yine haşerelik yaparken kırmıştım bu arada
Ben alışkınım bacımKulaklıkla müzik bir süre sonra zarar veriyor canım o yüzden dedim, sese aşırı hassasiyet oluşuyor
Sana da günaydın kendi kıymetini bilen rahatına düşkün arkadaşımgünaydın kendi kiymetini bilen sevgili arkadaşım
Negocuğum valla bela beni çağırdıE annenin suçu yokmuş yine sen kendin kırmışsın
Sana da günaydın kendi kıymetini bilen rahatına düşkün arkadaşım
çok şükür halimize,sağlığınıza duacıyız.işe gidene kadar yan gel yat osman modundayıznasılsınız bugün efenim
işler güçler ne alemde:) çalışıyo musun bugün malim:)
Koşarken merdivenlerden aşağı uçtumYok artık
Nasıl becerdin?
Boşuna beddua çift taraflıdır demiyorlar.
çok şükür halimize,sağlığınıza duacıyız.işe gidene kadar yan gel yat osman modundayız
Sizde durumlar nasıl inşallah
Ben de annenin sözüne kızıp kendine yumruk falan attın sandımKoşarken merdivenlerden aşağı uçtum
Yok samdancığım ya, kızımın protezinden dolayı sürekli İstanbul'a gidiyoruz.işten dolayı mi seyahat halindesin peki
oooo ne kadar zor zamanlardan geçmişinizama anladığım kadarıyla o da etkili olmamış çok senin için
kiyamam teyzeye yaaa nasil da iclenmis
Yok canım, kendime yumruk atsam belki bir dişi kökünden sallardım ancakBen de annenin sözüne kızıp kendine yumruk falan attın sandım
Çok geçmiş olsun canım.
Olacağı varmış. Inşaallah tamamen düzelir.Yok canım, kendime yumruk atsam belki bir dişi kökünden sallardım ancak
Kursa gidiyordum o dönem. Annemin beddua ettiği gün haftasonu dönüşü. Arkadaşlarımla çok derin bir dedikodunun ağından durup dururken kalktım belaya koştum
Gözünün önünden geçireceğine yap da yesene muhterem,niye kendine eziyet ediyonbil mukabele azizim
kahvaltı hazirlamaktayim. lakin gel gör ki hiç cazip gelmiyo kiprista bi arkadas kahvaltılık önerileri verdiğinden beri gözümün önünden geciyorlar hemşire
bugün öğlenci misin malım üç vardiya mi işin:) gidene kadar yat bence de
sizin ev işi kaldı mi
Aynen öyle, 10 sene önceydi. Çenem düzeldi zatenOlacağı varmış. Inşaallah tamamen düzelir.
Anneciginde çok üzülmüştür.
Yok samdancığım ya, kızımın protezinden dolayı sürekli İstanbul'a gidiyoruz.
Gerçekten çok zordu. Allahım kimseye vermesin.
Arada takılıyor, bak beddua ederim diye
Geçmiş olsun kuzuyaYok samdancığım ya, kızımın protezinden dolayı sürekli İstanbul'a gidiyoruz.
Gerçekten çok zordu. Allahım kimseye vermesin.
Arada takılıyor, bak beddua ederim diye
Gözünün önünden geçireceğine yap da yesene muhterem,niye kendine eziyet ediyon
Öğlen 1.30 iş başı akşam 8 bitiş.valla eski düzeni özledim.9 saat çalışayım ama sakin sakin çalışayım.bi de manyaklar geliyo bu ara.saat 8e 5 kala yüklü alışveriş yapmaya geliyolar,gündüzler çuvala girmiş sankibi de takıntılı ki millet.yok o onu elledi,yok siz benim poşetlerimi elliyosunuz,ateşimizi niye ölçmüyosunuz,eldiven dağıtıyosunuz ama herkes elini daldırıyo kutuya falan filan oynatmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?