Düzenli Evimiz & Hayatımız

elbise guzel olmustur ama gelinlik yapmistir muhtemelen su an alamam ama bi cozum bulmaya calisicam :/
El işine meraklıdır benim cadı güzel olmuş ama olan perdeme oldu :) anladim canım belki kızlar bi fikir verirler inşallah sıkma canını

Amanin
Kadinin dedigi sak diye olmus. Bu kadinin sozunden cikilir mi
Dediği oldu da ceremesini yine kendisi çekti 4 ay boyunca çenemi cm açamadım sıvıyla beslendim (Allah kimseye yaşatmasın). Sürekli çorba yapıyordu öyle böyle değil, mevlüt tencereleriyle çünkü tok tutmuyor bir oturuşta 5-6 kâse içiyorum. Pipeti dişlerin arasından sıkıp sokuyorduk, sofraya oturuyoruz annem benim halimi görüyor başlıyor hüngür hüngür ağlamaya Kemik suları pişirip içiriyor, ben içiyorum annem ağlıyor Çünkü içerken canımdan can gidiyordu. Şuan kıkır kıkır gülüyorum ama çenemin oturması 2 sene sürdü ve öyle acılar çektim ki Rabbim kimseye vermesin.

eninde sonunda bir ağaç gibi kök salmak istiyo insan sanırım:)
Ya tek olsam git gel yapmak koymuyor da çocukla berbat bir şey tüm düzeni alt üst oluyor insanın. Valiz valiz gidiyorum, dönüyorum yerleşiyorum sonra hop bir daha. Gezecek enerjim kalmıyor

Oo cok fena olmus. Annen oyle dedigi icin bin pisman olmustur

Oo cok fena olmus. Annen oyle dedigi icin bin pisman olmustur
Tabii insan evladının canı yansın istemez. Birde ne zaman bir şey olsa, "Biliyorsun bir kere beddua ettum sana çeneyi kırdın," deyip, "yürekten de etmemiştim, arkasından içimden tövbestağfurullahta dedim nasıl kabul oldu bilmiyorum," demez mi! Hâlâ ceremesini çekiyorum. Çeneyi de yine haşerelik yaparken kırmıştım bu arada

E annenin suçu yokmuş yine sen kendin kırmışsın

Yok artık
Nasıl becerdin?
Boşuna beddua çift taraflıdır demiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…