- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Perdesiz mi duruyor?Niye almiyr ki?ihtiyac sonucta keyfi istememissinAdam inat etti yaihtiyacım olmasa istemem de benim hanfendi bebegine elbise yapmak için perdemi kesmişti geçen yıl cadı :)) o zaman sen yenisini mi alacaksın canım
El işine meraklıdır benim cadı güzel olmuş ama olan perdeme oldu :) anladim canım belki kızlar bi fikir verirler inşallah sıkma canınıelbise guzel olmustur ama gelinlik yapmistir muhtemelensu an alamam ama bi cozum bulmaya calisicam :/
Ben hic bilmiyorum ama perdeciler bir caresini bulur benceelbise guzel olmustur ama gelinlik yapmistir muhtemelensu an alamam ama bi cozum bulmaya calisicam :/
Yok ya, sürekli şehir dışına git gel kendi içime kapandım diyelim. Çok gezinti bir şeydim
Yok perdesiz durmuyor stor istemistim kesildikten sonra onunda temizliğini sevemedim adam da her yıl perdemi alcaz dedi inat ettıPerdesiz mi duruyor?Niye almiyr ki?ihtiyac sonucta keyfi istememissin
Dediği oldu da ceremesini yine kendisi çektiAmanin
Kadinin dedigi sak diye olmus. Bu kadinin sozunden cikilir mi
Ya tek olsam git gel yapmak koymuyor da çocukla berbat bir şey tüm düzeni alt üst oluyor insanın. Valiz valiz gidiyorum, dönüyorum yerleşiyorum sonra hop bir daha. Gezecek enerjim kalmıyoreninde sonunda bir ağaç gibi kök salmak istiyo insan sanırım:)
Adam hakli o zaman bacimYok perdesiz durmuyor stor istemistim kesildikten sonra onunda temizliğini sevemedim adam da her yıl perdemi alcaz dedi inat ettı
Oo cok fena olmus. Annen oyle dedigi icin bin pisman olmusturDediği oldu da ceremesini yine kendisi çekti4 ay boyunca çenemi cm açamadım sıvıyla beslendim (Allah kimseye yaşatmasın). Sürekli çorba yapıyordu öyle böyle değil, mevlüt tencereleriyle çünkü tok tutmuyor bir oturuşta 5-6 kâse içiyorum. Pipeti dişlerin arasından sıkıp sokuyorduk, sofraya oturuyoruz annem benim halimi görüyor başlıyor hüngür hüngür ağlamaya Kemik suları pişirip içiriyor, ben içiyorum annem ağlıyor Çünkü içerken canımdan can gidiyordu. Şuan kıkır kıkır gülüyorum ama çenemin oturması 2 sene sürdü ve öyle acılar çektim ki Rabbim kimseye vermesin.
Tabii insan evladının canı yansın istemez. Birde ne zaman bir şey olsa, "Biliyorsun bir kere beddua ettum sana çeneyi kırdın," deyip, "yürekten de etmemiştim, arkasından içimden tövbestağfurullahta dedim nasıl kabul oldu bilmiyorum," demez mi! Hâlâ ceremesini çekiyorum. Çeneyi de yine haşerelik yaparken kırmıştım bu aradaOo cok fena olmus. Annen oyle dedigi icin bin pisman olmustur
Kulaklıkla müzik bir süre sonra zarar veriyor canım o yüzden dedim, sese aşırı hassasiyet oluşuyorÖyle de çok sessiz olmaz mı ya? Ben takıyorum kulaklıkları işlere girişiyorum bir yandan
E annenin suçu yokmuş yine sen kendin kırmışsınTabii insan evladının canı yansın istemez. Birde ne zaman bir şey olsa, "Biliyorsun bir kere beddua ettum sana çeneyi kırdın," deyip, "yürekten de etmemiştim, arkasından içimden tövbestağfurullahta dedim nasıl kabul oldu bilmiyorum," demez mi! Hâlâ ceremesini çekiyorum. Çeneyi de yine haşerelik yaparken kırmıştım bu arada
ay nasıl da ihtiyacı var. geçen hafta sonu temizleyememiştim21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Biz yıkadık toptan:) geçen cuma21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yok artıkBiliyor musun, annemle bir gün tarıştık. Bir türlü susturamıyor beni. Yaş 16 daha. Oy, Allah o çeneyi kırsın, dedi. O akşam çene eklemlerinin olduğu iki yanı, şakaklarımı, elmacık kemiklerimi ve darbe etkisiyle birçok dişimi kırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?