- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Evet canım, doğuştan. Devamlı git gel yapınca düzen kalmıyor.çok tatlısın ama ya masallah sana:)
protez mi kullanmasi gerekiyo kuzunun. Allah kolaylık versin canım benimçok şükür ulaşılabilir bişey dicem ama senin için zor oluyodur ufak cocukla. biraz daha büyüyene kadar zor olur tabi senin için
Teşekkür ederizGeçmiş olsun kuzuya
Nerede çalışıyorsun canım, market falan mı?Gözünün önünden geçireceğine yap da yesene muhterem,niye kendine eziyet ediyon
Öğlen 1.30 iş başı akşam 8 bitiş.valla eski düzeni özledim.9 saat çalışayım ama sakin sakin çalışayım.bi de manyaklar geliyo bu ara.saat 8e 5 kala yüklü alışveriş yapmaya geliyolar,gündüzler çuvala girmiş sankibi de takıntılı ki millet.yok o onu elledi,yok siz benim poşetlerimi elliyosunuz,ateşimizi niye ölçmüyosunuz,eldiven dağıtıyosunuz ama herkes elini daldırıyo kutuya falan filan oynatmaya az kaldı
Gecmis olsun canm.Allahm kolaylik versinTeşekkür ederizGeçecek bir durum değil ama çözümsüz de değil.
Sağol canım, aminGecmis olsun canm.Allahm kolaylik versin
Üzülme benim ki pisim pisim pis. İnş bugün temizleriz.herkeslerin de banyosu temizmis
Benim banyolarım temiz.Üzülme benim ki pisim pisim pis. İnş bugün temizleriz.
temizleriz insallahÜzülme benim ki pisim pisim pis. İnş bugün temizleriz.
Koca da evde bugün iyice batırıyor artık. Bi oyun yüklemiş at kişneyip duruyor arada top sesleri. Vallaha piçaklayacamtemizleriz insallah
Anneciğimin de kalçasına protez takılması gerekiyo ama önceki ameliyatlardan ötürü riski çok yüksek cesaret edemiyo bi türlü. O yüzden bi ayrı üzüldüm. Ağrısı sızısı yoktur inşallah benim yerime de koccaman sarılTeşekkür ederizGeçecek bir durum değil ama çözümsüz de değil.
ay cok sinir bozucuKoca da evde bugün iyice batırıyor artık. Bi oyun yüklemiş at kişneyip duruyor arada top sesleri. Vallaha piçaklayacam
Yok canım bizim öyle bir şey değil. Ayak protezi, takıp çıkartılıyor. Küçük olduğu için değişim süresi yetişkinlere göre daha kısa, birde çocuk olunca hoplayıp, zıplama falan yapım aşaması sonrası sıkıntı oluyor. Annene çok geçmiş olsun. Yaşı ilerlemiş insanlar için bu tarz şeyler çok zor oluyorAnneciğimin de kalçasına protez takılması gerekiyo ama önceki ameliyatlardan ötürü riski çok yüksek cesaret edemiyo bi türlü. O yüzden bi ayrı üzüldüm. Ağrısı sızısı yoktur inşallah benim yerime de koccaman sarıl
Ay yok girdiği odayı da dağıtıyor dağıtmasa bile odanın havası değişiyor yine bana iş çıkarıyor. Otursun oturduğu yerdeay cok sinir bozucuben odaya gonderyorum uzerine kilitllyorum isim bitince aciyorum pesimde dolaniyo habire
Yine tam zamanında gelen bir ödev21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Evet malesef bide ameliyatları çocukken olduğu için biraz denek gibi kullanılmış 7 ameliyat olmuş boştan yere şimdi onlar yüzünden protez de sıkıntılı. Hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim böyle zorlu bişey olmamasınaYok canım bizim öyle bir şey değil. Ayak protezi, takıp çıkartılıyor. Küçük olduğu için değişim süresi yetişkinlere göre daha kısa, birde çocuk olunca hoplayıp, zıplama falan yapım aşaması sonrası sıkıntı oluyor. Annene çok geçmiş olsun. Yaşı ilerlemiş insanlar için bu tarz şeyler çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?