Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canım, doğuştan. Devamlı git gel yapınca düzen kalmıyor. Allah beterinden korusun canım

Nerede çalışıyorsun canım, market falan mı?

Teşekkür ederiz Geçecek bir durum değil ama çözümsüz de değil.
Anneciğimin de kalçasına protez takılması gerekiyo ama önceki ameliyatlardan ötürü riski çok yüksek cesaret edemiyo bi türlü. O yüzden bi ayrı üzüldüm. Ağrısı sızısı yoktur inşallah benim yerime de koccaman sarıl

Koca da evde bugün iyice batırıyor artık. Bi oyun yüklemiş at kişneyip duruyor arada top sesleri. Vallaha piçaklayacam
ay cok sinir bozucu ben odaya gonderyorum uzerine kilitllyorum isim bitince aciyorum pesimde dolaniyo habire

Yok canım bizim öyle bir şey değil. Ayak protezi, takıp çıkartılıyor. Küçük olduğu için değişim süresi yetişkinlere göre daha kısa, birde çocuk olunca hoplayıp, zıplama falan yapım aşaması sonrası sıkıntı oluyor. Annene çok geçmiş olsun. Yaşı ilerlemiş insanlar için bu tarz şeyler çok zor oluyor

ay cok sinir bozucu ben odaya gonderyorum uzerine kilitllyorum isim bitince aciyorum pesimde dolaniyo habire
Ay yok girdiği odayı da dağıtıyor dağıtmasa bile odanın havası değişiyor yine bana iş çıkarıyor. Otursun oturduğu yerde

Evet malesef bide ameliyatları çocukken olduğu için biraz denek gibi kullanılmış 7 ameliyat olmuş boştan yere şimdi onlar yüzünden protez de sıkıntılı. Hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim böyle zorlu bişey olmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…