- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Sürekli canım, bir ayağı yok. Teşekkür ederizÇok geçmiş olsun canım.
Sürekli bir şey mi? Yoksa zamanla düzelebilecek bir şey mi?
Benimde silmem lazim. Karsi bloktakiler pis diye lafimi ediyorlardir kesinBen cam silmeye niyet etmiştim ama yağmur atıştırıyo
Banyo düzenli ve temiz sadece mutfağı topladım ve çorba yaptım bugün de bişey yapamicam çok yorgunum21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
D dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Bana da diyolardır daha bi ay olmadı taşınalı ama hep çamur gibi oldu nedense camlarımBenimde silmem lazim. Karsi bloktakiler pis diye lafimi ediyorlardir kesin
Özür dilerim canım bilmiyordumSürekli canım, bir ayağı yok. Teşekkür ederiz
Çok çalışmam lazım çok21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
[]
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
D dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Tövbe estağfurullahNegocuğum valla bela beni çağırdıAnnem beni kursa bıraktı. Üstümü değiştirdim, eşyalarımı yerleştirdim, arkadaşlarla yataklarımızda abur cubur yiyorduk. Neden bilmiyorum, durup dururken yatakhaneden çıkıp dolapların oraya gittim, arkadaşıma arkadan tik yaptım o da beni kovalamaya başladı. Merdivenlerden koşmaya başladım ve orada yüzüstü aşağı uçtum. Yuvarlanmadım ha, jet gibi viyuuuu diye uçtum Arkadaşlarımda söylerdi, neden bir anda kalkıp gittin, diye
Ben onları döverimGözünün önünden geçireceğine yap da yesene muhterem,niye kendine eziyet ediyon
Öğlen 1.30 iş başı akşam 8 bitiş.valla eski düzeni özledim.9 saat çalışayım ama sakin sakin çalışayım.bi de manyaklar geliyo bu ara.saat 8e 5 kala yüklü alışveriş yapmaya geliyolar,gündüzler çuvala girmiş sankibi de takıntılı ki millet.yok o onu elledi,yok siz benim poşetlerimi elliyosunuz,ateşimizi niye ölçmüyosunuz,eldiven dağıtıyosunuz ama herkes elini daldırıyo kutuya falan filan oynatmaya az kaldı
Musluk yine niyeti bozmuş, delici ve kesici aletleri saklayınKoca da evde bugün iyice batırıyor artık. Bi oyun yüklemiş at kişneyip duruyor arada top sesleri. Vallaha piçaklayacam
Sana da canomHadi kolay gelsin hepimize ,ben kaçtım
Eline sağlık canım, nasıl gidiyor hayatDün banyo pencereleri silindi mutfak çekmeceleri düzenlendi bugün çocukların dolabı düzenlendi ev süpürüldü
Çocuk ve koca evdeyse olmazÇok çalışmam lazım çokbir yeri temizlerken diger yerler tsunami geçmiş gibi oluyor.butun bir tertip düzen olmaz mı bir evde
Hiç kullanmadım ama annem almoş güzel diyordu. Bende dün sildim halı sıcak suya bulaşık makinesi deterjanı attım erittim biraz da aspirinli su döktüm. Çok fena lekeli yerleri çıkarmadı bende beyaz sabun sürdüm üzerine halı yıkama fırçasıyla fırçaladım öyle çıktı.Kızlar bir sorum olacak. Halılarım berbat. Yıkamaya da veremiyorum. Aranızda kosla hali şampuanı kullanan var mı? Reklâmdaki gibi mi cidden?
Ben ramazanda tek gözümü açamıyorum böyle menüleri yapanın hatunlara böyle bakıyorumÖdev alındı temem
Ramazanın ilk menü isteği oğlumdan geldi.
Süzme mercimek
Hünkar beğendi
Ben yanına kıymalı börek ekliycem ortanca istiyordu zaten ilk gün öğleden sonra tutucak oda beğendi yemezler.
Tatlı ya fırın sütlaç ya kemalpaşa.
Pis cam belli olmuyor ya karşıdan yakınsa bilemem tabi.Benimde silmem lazim. Karsi bloktakiler pis diye lafimi ediyorlardir kesin
Herifte anladı evden kaçtı gitti. Eskiden çıkma koronavirüsü kaparsın derdim şimdi sen gitmiyon mu diyorum. Cidden biz hiç birbirimize göre değilmişiz.Musluk yine niyeti bozmuş, delici ve kesici aletleri saklayın
Kolay gelsinBenim ramazan ilk gün menüm
Cacık, patates püreli güveçte misket köfte, pilav.
Tatlı duruma göre
Çok bile aslında, her ramazan az yapıcam diyorum çok çıkıyor çeşit.
Benim eller malum. Eğer reklâmdaki gibi köpüğü yayıp sonra süpürgeyle çekiliyorsa benim için harika olur.Hiç kullanmadım ama annem almoş güzel diyordu. Bende dün sildim halı sıcak suya bulaşık makinesi deterjanı attım erittim biraz da aspirinli su döktüm. Çok fena lekeli yerleri çıkarmadı bende beyaz sabun sürdüm üzerine halı yıkama fırçasıyla fırçaladım öyle çıktı.
Ben ramazanda tek gözümü açamıyorum böyle menüleri yapanın hatunlara böyle bakıyorumgüzel menü.
Pis cam belli olmuyor ya karşıdan yakınsa bilemem tabi.
Herifte anladı evden kaçtı gitti. Eskiden çıkma koronavirüsü kaparsın derdim şimdi sen gitmiyon mu diyorum. Cidden biz hiç birbirimize göre değilmişiz.Ben bunu karantina da anladım
Benim ramazan ilk gün menüm
Cacık, patates püreli güveçte misket köfte, pilav.
Tatlı duruma göre
Çok bile aslında, her ramazan az yapıcam diyorum çok çıkıyor çeşit.
Canları sağolsun ne diyelimÇocuk ve koca evdeyse olmaz
Amin canım, teşekkür ederimamin canımAllah başka kötü gün göstermesin inşallah
çok güçlü bir kadınsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?