Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tövbe estağfurullah
Ben onları döverim

Kızlar bir sorum olacak. Halılarım berbat. Yıkamaya da veremiyorum. Aranızda kosla hali şampuanı kullanan var mı? Reklâmdaki gibi mi cidden?
Hiç kullanmadım ama annem almoş güzel diyordu. Bende dün sildim halı sıcak suya bulaşık makinesi deterjanı attım erittim biraz da aspirinli su döktüm. Çok fena lekeli yerleri çıkarmadı bende beyaz sabun sürdüm üzerine halı yıkama fırçasıyla fırçaladım öyle çıktı.
Ben ramazanda tek gözümü açamıyorum böyle menüleri yapanın hatunlara böyle bakıyorum güzel menü.
Benimde silmem lazim. Karsi bloktakiler pis diye lafimi ediyorlardir kesin
Pis cam belli olmuyor ya karşıdan yakınsa bilemem tabi.
Musluk yine niyeti bozmuş, delici ve kesici aletleri saklayın
Herifte anladı evden kaçtı gitti. Eskiden çıkma koronavirüsü kaparsın derdim şimdi sen gitmiyon mu diyorum. Cidden biz hiç birbirimize göre değilmişiz. Ben bunu karantina da anladım

Benim ramazan ilk gün menüm

Cacık, patates püreli güveçte misket köfte, pilav.

Tatlı duruma göre
Çok bile aslında, her ramazan az yapıcam diyorum çok çıkıyor çeşit.
Kolay gelsin
Eşim evde olacağı için tavuk pirzola yapacak. Yanina corba salata yeter. Tatlı olarak güllaç yapacağım inşallah. Zaten çok yenmiyor ramazanda.
Iftari çok sorun etmiyorum ama eşim sahur için değişik şeyler istiyor. O biraz sıkıntı.

Benim eller malum. Eğer reklâmdaki gibi köpüğü yayıp sonra süpürgeyle çekiliyorsa benim için harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…