Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buna cevap yazdım mı hatırlamıyorum bacım ama Annene çok üzüldüm Rabbim annene de şifa versin Bizim can acısıyla sıkıntımız yok şükür. Sadece protez tahriş ediyor, çok uzun süreli kullanımda tabii acıtıyor, kaşıntı falan yapıyor.

Sahur da kahvaltılık yapıyorum ona alıştı, önceden pilav börek isterdi annesi öyle alıştırmış, ben kahvaltılık yaparım dedim tamam dedi, yemek konusunda hiç yormaz beni. Ben hurma ve yoğurt yiyorum sadece sahur da
Çorba yokmu kuzum? O köfteyi bende yapim inş güveçlerim var
Yok canım yapsam da kendim için yaparım, eşim cacık ayran gibi ferah şeyler ister

Kızlar bir sorum olacak. Halılarım berbat. Yıkamaya da veremiyorum. Aranızda kosla hali şampuanı kullanan var mı? Reklâmdaki gibi mi cidden?

Benimkilerde berbat durumda. Halı şampuanının ben bir faydasını pek görmedim. 2 ayda bir yıkamaya veririm normalde ama maalesef şu dönem veremiyorum. Geçen biraz beyaz sabunla yaptım işe yaradı gibi ama çocuklardan devamını getiremedim.

Özür dilerim canım bilmiyordum
Densizlik ettim kusura bakma.

Estağfurullah ne densizliği Öyle düşündüysen çok üzülürüm. Yemek yiyordum yazarken, yazım şeklim öyle hissettirdi sanırım. Bizim için çok olağan bir durum olduğu için öyle dümdüz yazıverdim

Az önce dışarıdan geldim. Dışarı çıktım. Elim erken gelmişti, tuhafiyeye gittim ip almaya Çokseldi Acayip motive oldum, evi süpürücem
Aynısını bir haftadır yarın için planlıyorum, eşim evde olursa
Çok iyi yapmışsın. 13 marttan beri evdeyim

Aynısını bir haftadır yarın için planlıyorum, eşim evde olursa
Çok iyi yapmışsın. 13 marttan beri evdeyim
Hadi darısı başına İnsan görmek çok güzel

Şimdi gidiyorum, süpürgemle aşk yaşayacağım

Yok canım öyle hissettirmedin. Ben kalca çıkığı falan zannettim. Üzüldüm yani

Yok canım öyle hissettirmedin. Ben kalca çıkığı falan zannettim. Üzüldüm yani
Üzülme canım Yani tabii insan üzülüyor, içi acıyor ama genel itibari ile bizim için o kadar normalleşmiş bir durum ki... bahsederken garipsemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…