- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Allah kokaylık versin canım, işiniz zor.Evet markette kasiyerim
Buna cevap yazdım mı hatırlamıyorum bacımEvet malesef bide ameliyatları çocukken olduğu için biraz denek gibi kullanılmış 7 ameliyat olmuş boştan yere şimdi onlar yüzünden protez de sıkıntılı. Hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim böyle zorlu bişey olmamasına
Sahur da kahvaltılık yapıyorum ona alıştı, önceden pilav börek isterdi annesi öyle alıştırmış, ben kahvaltılık yaparım dedim tamam dedi, yemek konusunda hiç yormaz beni. Ben hurma ve yoğurt yiyorum sadece sahur daKolay gelsin
Eşim evde olacağı için tavuk pirzola yapacak. Yanina corba salata yeter. Tatlı olarak güllaç yapacağım inşallah. Zaten çok yenmiyor ramazanda.
Iftari çok sorun etmiyorum ama eşim sahur için değişik şeyler istiyor. O biraz sıkıntı.
Yok canım yapsam da kendim için yaparım, eşim cacık ayran gibi ferah şeyler isterÇorba yokmu kuzum? O köfteyi bende yapim inş güveçlerim var
Kızlar bir sorum olacak. Halılarım berbat. Yıkamaya da veremiyorum. Aranızda kosla hali şampuanı kullanan var mı? Reklâmdaki gibi mi cidden?
Özür dilerim canım bilmiyordum
Densizlik ettim kusura bakma.
Aynısını bir haftadır yarın için planlıyorum, eşim evde olursaAz önce dışarıdan geldim. Dışarı çıktım.Elim erken gelmişti, tuhafiyeye gittim ip almaya Çokseldi Acayip motive oldum, evi süpürücem
Hadi darısı başınaAynısını bir haftadır yarın için planlıyorum, eşim evde olursa
Çok iyi yapmışsın. 13 marttan beri evdeyim
Yok canım öyle hissettirmedin. Ben kalca çıkığı falan zannettim. Üzüldüm yaniBenimkilerde berbat durumda. Halı şampuanının ben bir faydasını pek görmedim. 2 ayda bir yıkamaya veririm normalde ama maalesef şu dönem veremiyorum. Geçen biraz beyaz sabunla yaptım işe yaradı gibi ama çocuklardan devamını getiremedim.
Estağfurullah ne densizliğiÖyle düşündüysen çok üzülürüm. Yemek yiyordum yazarken, yazım şeklim öyle hissettirdi sanırım. Bizim için çok olağan bir durum olduğu için öyle dümdüz yazıverdim
Fırında makarna yaptım başamel sosuna yağ atmayı unuttum. Tadı nasıl olur sizce. Aklıma gelince çıkardım üzerine döktüm sonra yetmedi katı yağ kestim koydum üzerine acayip bişi olacak bu
Güzel soru
Adama veriyon hergun fasülye nohut havasi değişiyor odaların diyon gi.Ay yok girdiği odayı da dağıtıyor dağıtmasa bile odanın havası değişiyor yine bana iş çıkarıyor. Otursun oturduğu yerde
Üzülme canımYok canım öyle hissettirmedin. Ben kalca çıkığı falan zannettim. Üzüldüm yani
Valla ben mutfagi ve oturma odasini ayda 1 siliyorumdur. Ama diger odalari ne zamn sildim tam hatirlamiyorum. Ya 2019 un kasimiydi ya da aralikBana da diyolardır daha bi ay olmadı taşınalı ama hep çamur gibi oldu nedense camlarım
Valla ben mutfagi ve oturma odasini ayda 1 siliyorumdur. Ama diger odalari ne zamn sildim tam hatirlamiyorum. Ya 2019 un kasimiydi ya da aralik
Ayda bir miValla ben mutfagi ve oturma odasini ayda 1 siliyorumdur. Ama diger odalari ne zamn sildim tam hatirlamiyorum. Ya 2019 un kasimiydi ya da aralik
Depo olarak kullandığım odayı ben de öyle yapıyom
Onuda iteleyebilirsem genellikle esime yaptiriyorum. Hic sevmiyorum cam silmeyiAyda bir mi
He sen cam diyorsunOnuda iteleyebilirsem genellikle esime yaptiriyorum. Hic sevmiyorum cam silmeyi
Esim oralari silmek istemiyor. Karsi binadan direk gozukuyorum utaniyorum diyor. Eve temizligede yilda 2 kere kadin aliyodum.Bahar temizligine. Simdi corona olunca onuda almadim.oyle pis pis duruyorDepo olarak kullandığım odayı ben de öyle yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?