Düzenli Evimiz & Hayatımız

Esim oralari silmek istemiyor. Karsi binadan direk gozukuyorum utaniyorum diyor. Eve temizligede yilda 2 kere kadin aliyodum.Bahar temizligine. Simdi corona olunca onuda almadim.oyle pis pis duruyor
Küçükken annem cam sileyim diye “bi kadım varmış sürekli karşı binadaki kadına ne pis camı var gözükmüyo içerisi dermiş sonra bi camı silmiş meğer kendi camı pismiş” gibi bişeyler uyduruyodu çocuk aklı çok etkilenip hemen camları siliyodum O geldi aklıma

Senin annen ne guzel hikaye anlatirmisBnmki direk bir elime camsil digerine bezi verirdi. Zorla sildirirdi

Senin annen ne guzel hikaye anlatirmisBnmki direk bir elime camsil digerine bezi verirdi. Zorla sildirirdi
O yönden hiç annemin hakkını ödeyemem evlenince zaten yapcaksınız diye elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadı anca kendi içimizden gelirse yaptık o sakat haliyle herşeyi sırtlandı güzel kadın aylardır göremiyom bayrama gitcektim korona çıktı duygulandım gece gece

bi yönden senin annen daha iyi yapmış ilk evlendiğimde çok zoruma gitmişti ev temizlemek

Kiz benimkide senin annen gibiydi. Diger isleri hep kendi yapardi.siz okuyun kendinizi kurtarin kafasindaydi. ama cam silmeye gelince zorla yaptirirdi. O yuzden en sevmedigim istir kendileri.
Bende cogu isi evlendikten sonra yapa yapa videolar izleye izleye ogrendim.
Bnde uzun zamandir gormuyorum. Annelerin hakki odenmez ❤

Demekki hepsi aynı bu güzelliklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…