- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Yok yok yerleri 2 gune 1 silerim. Kucuk cocuklarim var. Hep yerlerde debeleniyorlarHe sen cam diyorsunYerleri sandım yemin ederim emojideki gibi oldum
Bu ara banyolardan gidiyoruz Perşembe tatil ya inşallah o zaman birikmiş ödevlerimi yaparım akşamları ancak mutfak temizliyorum21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Küçükken annem cam sileyim diye “bi kadım varmış sürekli karşı binadaki kadına ne pis camı var gözükmüyo içerisi dermiş sonra bi camı silmiş meğer kendi camı pismiş” gibi bişeyler uyduruyodu çocuk aklı çok etkilenip hemen camları siliyodumEsim oralari silmek istemiyor. Karsi binadan direk gozukuyorum utaniyorum diyor. Eve temizligede yilda 2 kere kadin aliyodum.Bahar temizligine. Simdi corona olunca onuda almadim.oyle pis pis duruyor
Camları bende ayda bir siliyorumYok yok yerleri 2 gune 1 silerim. Kucuk cocuklarim var. Hep yerlerde debeleniyorlar
Senin annen ne guzel hikaye anlatirmisKüçükken annem cam sileyim diye “bi kadım varmış sürekli karşı binadaki kadına ne pis camı var gözükmüyo içerisi dermiş sonra bi camı silmiş meğer kendi camı pismiş” gibi bişeyler uyduruyodu çocuk aklı çok etkilenip hemen camları siliyodumO geldi aklıma
O yönden hiç annemin hakkını ödeyemem evlenince zaten yapcaksınız diye elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadı anca kendi içimizden gelirse yaptık o sakat haliyle herşeyi sırtlandı güzel kadınSenin annen ne guzel hikaye anlatirmisBnmki direk bir elime camsil digerine bezi verirdi. Zorla sildirirdi
Kiz benimkide senin annen gibiydi. Diger isleri hep kendi yapardi.siz okuyun kendinizi kurtarin kafasindaydi. ama cam silmeye gelince zorla yaptirirdi. O yuzden en sevmedigim istir kendileri.O yönden hiç annemin hakkını ödeyemem evlenince zaten yapcaksınız diye elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadı anca kendi içimizden gelirse yaptık o sakat haliyle herşeyi sırtlandı güzel kadınaylardır göremiyom bayrama gitcektim korona çıktı duygulandım gece gece
bi yönden senin annen daha iyi yapmış ilk evlendiğimde çok zoruma gitmişti ev temizlemek
Demekki hepsi aynı bu güzelliklerinKiz benimkide senin annen gibiydi. Diger isleri hep kendi yapardi.siz okuyun kendinizi kurtarin kafasindaydi. ama cam silmeye gelince zorla yaptirirdi. O yuzden en sevmedigim istir kendileri.
Bende cogu isi evlendikten sonra yapa yapa videolar izleye izleye ogrendim.
Bnde uzun zamandir gormuyorum. Annelerin hakki odenmez ❤
Aynen Allahim basimizdan eksik etmesin❤Demekki hepsi aynı bu güzelliklerin
AmiiiinnnAynen Allahim basimizdan eksik etmesin❤
Tembelliğe teşvik oldum ben. Belki yarın ceza alın.
Yaa beni çok güldürüyosun Allahta seni çok çok güldürsünTembelliğe teşvik oldum ben. Belki yarın ceza alın.
Nerde bir hainlik var altindan sen cikiyorsunTembelliğe teşvik oldum ben. Belki yarın ceza alın.
Ay kız öldüm. He valla doğru. Hep ben cikiyorum. Şuan dikkatimi çekti.Nerde bir hainlik var altindan sen cikiyorsun
Simdi bende eski mesajlara bakacagim. Senin ordan oraya yuvarlandigin mesajlari bulup negoya bildirecegmAy kız öldüm. He valla doğru. Hep ben cikiyorum. Şuan dikkatimi çekti.
Kimi beni beni terliği mi. Asla yuvarlanmam. Halı fırçalarken sade yuvarlanirim.Simdi bende eski mesajlara bakacagim. Senin ordan oraya yuvarlandigin mesajlari bulup negoya bildirecegm
Tersim pistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?