- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Bulamadim ya 2960. Sayfalara geldim. Seni hep yuvarlanirken hatirliyordum oysakiKimi beni beni terliği mi. Asla yuvarlanmam. Halı fırçalarken sade yuvarlanirim.
Niyet önemli. Bende niyet ettim de gerisi şuan için fos.
İnşallah aha ha. Hiç sanmiyom ben altın alıyım. Bugün derin bir yatış içindeyim
Bende bütün gün yattım. Bı o yanıma,bı bu yanıma. Oh oh. Küçük altın alamam heralde
Altın takilmaz bana ya. Ev süpürüp silmeye altın mi takılır. Bı arkadaş diklim diklim odanin içinden çıktı. Ben olsam ortada yatar yuvarlanir selfi çekerdim vallahi
Ahada buldum vallaTemiz değilim ama temiz goruneyim
Dikkat ettiysen hep istek var ama gerceklestirme yok. Aşırı titiz olduğum için yuvarlanma isteği geliyor ama hemen Sonra hayır terlik diyorum sen titizsin evini b.klar mi götürsün diyorum hemen kalkıyorum.Ahada buldum valla
Benim icin sonuc onemliDikkat ettiysen hep istek var ama gerceklestirme yok. Aşırı titiz olduğum için yuvarlanma isteği geliyor ama hemen Sonra hayır terlik diyorum sen titizsin evini b.klar mi götürsün diyorum hemen kalkıyorum.
Anam bütün kirli camasirlarim ortaya döküldü. Kacam bari aha haBenim icin sonuc onemli
Hep gunun sonunda yatmis yuvarlanmissin
Mesajlarina cok guldum ama Allahta seni guldursun
Benim gorevde tamam yatabilirim ic huzuruylaAnam bütün kirli camasirlarim ortaya döküldü. Kacam bari aha ha
Başkan yardımcısıyim kız bana bişey olmazBenim gorevde tamam yatabilirim ic huzuruyla
Iyi gecelr
Anam bütün kirli camasirlarim ortaya döküldü. Kacam bari aha ha
Hiç de bile içimden gelerek seçtim benCebren ve hile ilen nasıl da başkan yardımcısı olmuştum a kızlar. Her isim hile hurda aha ha. Yine kendim kendime gülüp günü kapatiyim
22 nisan ödevi
Ütü yapmak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Bütün yazliklarimi çıkardım yıkadım utulencek,ama hepsini bi anda bitirme şansım yok kızım dan dolayı anca o uyuyunca 3-5 parça yapıyorum her gün :)22 nisan ödevi
Ütü yapmak
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Günaydın canımGünaydın
Kolay gelsin canımBütün yazliklarimi çıkardım yıkadım utulencek,ama hepsini bi anda bitirme şansım yok kızım dan dolayı anca o uyuyunca 3-5 parça yapıyorum her gün :)
Günaydın canımGünaydın ❤
Canım normal sahur yaptığım zamandan daha dinç oluyorum, hurma sayısı tek olacak çift değil. 5,7 veya 9. Benim 3 yediğim zamanlar bile oluyor çoğu zaman.Nego sahurda hurma yogurt yerim demissin ya kan sekerini duzenliyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?