Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niyet önemli. Bende niyet ettim de gerisi şuan için fos.
İnşallah aha ha. Hiç sanmiyom ben altın alıyım. Bugün derin bir yatış içindeyim
Bende bütün gün yattım. Bı o yanıma,bı bu yanıma. Oh oh. Küçük altın alamam heralde
Altın takilmaz bana ya. Ev süpürüp silmeye altın mi takılır. Bı arkadaş diklim diklim odanin içinden çıktı. Ben olsam ortada yatar yuvarlanir selfi çekerdim vallahi
Temiz değilim ama temiz goruneyim
Ahada buldum valla

Dikkat ettiysen hep istek var ama gerceklestirme yok. Aşırı titiz olduğum için yuvarlanma isteği geliyor ama hemen Sonra hayır terlik diyorum sen titizsin evini b.klar mi götürsün diyorum hemen kalkıyorum.
Benim icin sonuc onemli
Hep gunun sonunda yatmis yuvarlanmissin
Mesajlarina cok guldum ama Allahta seni guldursun

Nego eski mesajlara hatta cok eski mesajlara soyle bir bakarken terliksuu nun mesajlarina denk geldim. Beni resmen tembellige tesvik etti. Ceza alabilir mi?
Rica etsem
Anam bütün kirli camasirlarim ortaya döküldü. Kacam bari aha ha

İkinize de tembelliğe teşvik cezası veriyorum : 1 cam silmek
Cebren ve hile ilen nasıl da başkan yardımcısı olmuştum a kızlar. Her isim hile hurda aha ha. Yine kendim kendime gülüp günü kapatiyim
Hiç de bile içimden gelerek seçtim ben

Nego sahurda hurma yogurt yerim demissin ya kan sekerini duzenliyor mu ki
Canım normal sahur yaptığım zamandan daha dinç oluyorum, hurma sayısı tek olacak çift değil. 5,7 veya 9. Benim 3 yediğim zamanlar bile oluyor çoğu zaman.
İlk günler normal sahurda da olan baş ağrılarım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…